- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
İşte sorun şu ki alarm kursam kapatip yatiyorm kalkmaya cesaret edemiyorm onu aşamiyormErken kalkarsanız erken yatarsınız. Alarmı kurup yataktan uzak bi yere koyun ve kalkınca duş alın. Açılırsınız zaten. Akşam da erken yatarsanız çözülür bu iş başka çaresi yok ki bunun. Hem kendinize bi söz verip gerçekleştirmezseniz kendinize saygınız kalmaz. Siz kendinize saygı duymazsanız kimse de size göstermez.
Evet ama keske kalkabilsemErken yatarsan erkende kalkarsın ve inan ki daha çok dinç, enerjik oluyorsun mutlaka dene.
Işte erken yatman lazım onun için şuanda burada olmaman lazım meselaEvet ama keske kalkabilsem
Ya hep bu uyuma yuzunden hayatim gecikti aslnda .is hayatina coktan atilmam gerekti ama nasip tabi..kendimi ise yaramaz hissediyorumiş hayatı başladığında nede olsa erken kalkacaksın bırak şuan keyfini sür
eee o zaman yat şimdi erken kal yarınYa hep bu uyuma yuzunden hayatim gecikti aslnda .is hayatina coktan atilmam gerekti ama nasip tabi..kendimi ise yaramaz hissediyorum
Yarin zaten bi işim var mecbr erken kalkicam insallah gece de erken yatarim bunu basaririmeee o zaman yat şimdi erken kal yarın
şartlama kendini erken kalmaya vucudunu zorlamaYarin zaten bi işim var mecbr erken kalkicam insallah gece de erken yatarim bunu basaririm
O kadar alişmışim ki geceye 22 diyince sabah gibi geldiKonuyu görür görmez saate gözüm kaydı bu saatte uyuyup saat kaçta kalkicam acaba dedim kendime .
Siz siz olun bu saatte uyumayın mis gibi 22 suları varken
Sizin adiniza uzuldum .yok ben korkmam tek yatmaktan flan .benim abim otururdu sabaha kadar bnde beraberine işte galiba o zamanlar sabahlayinca kendimi buyumuş saniyodum sonra kaldi oyleBende de var bu sorun evlendim yine değişmedi.Bu durum nasıl başladı sizde?Bende babam bizi terketmişti annemle ben kaldık korkuyordum gece uyumaya biri gelir diye öyle başladı kiloda aldım malesef bu durum yüzünden.
Tembelliğe alışmış vücudun uyku düzenin bu olmuş bu aralar herkes aynı dertten bahsediyo pandemi filan derken rahatlığa alıştı herkes. İşe başlayınca geçer ilk zamanlar bayaa zorlanırsın amaKizlar merhaba.ben uniden mezun oldum kendi bölumumde yuksek lisans yapiyorm.henuz bi işim yok.benim sorunum yillardir kendimi bildim bileli (ortaokuldan beri) gece gec yatip sabah gec uyanmak.gune erken baslamak istiyorm normal insanlar gibi ama olmuyo irademe hakim olamayip uyuyorm gunduz öğle vaktine kadar..uyumayi cok seviyorum. Beni uyandirmak isteyene kızıp bagiriyorm.cok tembelleştim . Yerimden kalkmiyorm hep telefon elimde . Gece herkes uyuduktan sonra tek basima vakit gecirmeyi seviyorm vakit dedigim de telefon televizyon yani baska birsey degil. Erken uyusam bile sabah bi yere kalkip gitmem gerekmiyosa yine uyuyorm öğleye kadar.nasil aşabilirim bunu. Gune erken baslamak icin bunu yenmek icin ne yapabilirim
Asla şımarık degilimdir.ama mecbur kaldigim bi durum olmadi bugune kadar.belki de o yuzdenBana çok şımarık geldiniz. Mecbur kalsanız bal gibi kalkarsınız.
Tamamen sizin gibiym nefret ederim erken yatmaktan ve kalkmaktan.. öğretmenim enn minimumda ders alıyorum bu yüzdenKizlar merhaba.ben uniden mezun oldum kendi bölumumde yuksek lisans yapiyorm.henuz bi işim yok.benim sorunum yillardir kendimi bildim bileli (ortaokuldan beri) gece gec yatip sabah gec uyanmak.gune erken baslamak istiyorm normal insanlar gibi ama olmuyo irademe hakim olamayip uyuyorm gunduz öğle vaktine kadar..uyumayi cok seviyorum. Beni uyandirmak isteyene kızıp bagiriyorm.cok tembelleştim . Yerimden kalkmiyorm hep telefon elimde . Gece herkes uyuduktan sonra tek basima vakit gecirmeyi seviyorm vakit dedigim de telefon televizyon yani baska birsey degil. Erken uyusam bile sabah bi yere kalkip gitmem gerekmiyosa yine uyuyorm öğleye kadar.nasil aşabilirim bunu. Gune erken baslamak icin bunu yenmek icin ne yapabilirim
Evet cok kotu oldu .iş yok zaten herkes stresliTembelliğe alışmış vücudun uyku düzenin bu olmuş bu aralar herkes aynı dertten bahsediyo pandemi filan derken rahatlığa alıştı herkes. İşe başlayınca geçer ilk zamanlar bayaa zorlanırsın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?