- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Evet bnde hic sevmiyorum ama boyle de gitmiyo hayat yaTamamen sizin gibiym nefret ederim erken yatmaktan ve kalkmaktan.. öğretmenim enn minimumda ders alıyorum bu yüzden
Üzüldüm adınıza.Asla şımarık degilimdir.ama mecbur kaldigim bi durum olmadi bugune kadar.belki de o yuzden
Uyku düzenin otursa ble max on gün sonra geri bozuluyo. Ben çok severim sabah erken uyanmayı akşam erken uyumayı ama çalışmadığım zamanlar benimde bozuluyoEvet cok kotu oldu .iş yok zaten herkes stresli
Bende sizin adınıza sevindim ne güzel kötü bir durum yokmuşSizin adiniza uzuldum .yok ben korkmam tek yatmaktan flan .benim abim otururdu sabaha kadar bnde beraberine işte galiba o zamanlar sabahlayinca kendimi buyumuş saniyodum sonra kaldi oyle
Tesekkur ederim insallah atlatiriz bunu bi an onceBende sizin adınıza sevindim ne güzel kötü bir durum yokmuşBirgün tamamen uyumayınca gece uyku geliyor zaten ben birkaç kez öyle yaptım ama sabah erken uyansamda uyumaya devam ettim kötü birşey aslında göze batıyor insan.Tavsiyem birgün uyumayıp gece uyumak olur ve sizi rahatlatan şey neyse onu yapmak olur duş benim uykumu getirir mesela bunu deneyebilirsiniz işe yarar muhtemelen.
Uyanip tv izlesem tv önunde iyice uyurumBir şekilde kendimizi yataktan atacaksınız. Ben de sabah uyanmakta çok zorluk çekiyorum. Alarm kurup, kendimi zarzor yataktan atıyorum. Ortalıkta zombi gibi geziyorum. Sonra yavaş yavaş uykum açılıyor. Ya da televizyon filan açıyorum. Onun sesi ile yavaş yavaş uykum kaçıyor. Yoksa bıraksam 12/13 den önce uyanmam.
İşte uzağa koyarsanız mecbur kalkacaksınız, kalkınca da açılırsınız. Akşam 8 9 gibi melisa lavanta çayı falan için bi iki saate gevşer uyursunuz. Geç yattığınız sürece veya geç kalktığınız sürece bu kısır döngü süreerr gider.İşte sorun şu ki alarm kursam kapatip yatiyorm kalkmaya cesaret edemiyorm onu aşamiyorm
Yarın madem erken kalkacaksın mecbur, tüm gün yorulacağın şeyler yap. Temizlik yap spor yap akşam 10 gibi de yatıp kitap oku sonra uyursun diğer günlerde erken kalkarak devam edersin.Yarin zaten bi işim var mecbr erken kalkicam insallah gece de erken yatarim bunu basaririm
Aynı şeyi ben yazacaktım siz yazmışsınız 06:30 da kalktık bizeBenim oglani gondereyim bir gece sizde kalsin. 5te ayaga dikti bizi mesela pazar sabahi...
Deneyecegimmm tesekkurlerİşte uzağa koyarsanız mecbur kalkacaksınız, kalkınca da açılırsınız. Akşam 8 9 gibi melisa lavanta çayı falan için bi iki saate gevşer uyursunuz. Geç yattığınız sürece veya geç kalktığınız sürece bu kısır döngü süreerr gider.
Yuksek lisans derslerim erken saatte degil ve sadece 2 dersim var .araştrmalarim da gun icinde yapiyorum aksamlari flan .gecen donem dediginiz gibi bende cok yogundum ama bu donem oyle degilyuksek lisans ogrencisinin nasil bir isi olmaz ya? ogle saatinde kalkip gece de televizyon+telefon takiliyorsaniz sizin yuksek lisansi kim yapiyor?
ben de uyumayi cok severim ama master yapiyorum resmen uyuyacak vaktim yok, mola yaparken buraya girip cikiyorum, gunde 4 saat kadar bir uykum var hafta ici. pazar gunleri 8. bence sorumluluklarinizin biraz farkinda olun, “isim yok uyuyorum” demeyin. aslinda isiniz var, bir seyler arastirip ogrenmelisiniz yuksek lisansin amaci bu degil mi?
Canım ben hemsireyim çok yoğun çalışıyorum ve gecem gündüzüme karışıyor. Evliyim uyku düzenim olmadığı için bnde öğlene kadar uyuyorum. Ama eşimle vakit geçirebilmek için saatimi kuruyorm. Ve alıştırdm kendimi 15 dk arayla alarm kuruyorum. Zaten artık vücudum alıştı kendiliğinden uyanıyorm.Kizlar merhaba.ben uniden mezun oldum kendi bölumumde yuksek lisans yapiyorm.henuz bi işim yok.benim sorunum yillardir kendimi bildim bileli (ortaokuldan beri) gece gec yatip sabah gec uyanmak.gune erken baslamak istiyorm normal insanlar gibi ama olmuyo irademe hakim olamayip uyuyorm gunduz öğle vaktine kadar..uyumayi cok seviyorum. Beni uyandirmak isteyene kızıp bagiriyorm.cok tembelleştim . Yerimden kalkmiyorm hep telefon elimde . Gece herkes uyuduktan sonra tek basima vakit gecirmeyi seviyorm vakit dedigim de telefon televizyon yani baska birsey degil. Erken uyusam bile sabah bi yere kalkip gitmem gerekmiyosa yine uyuyorm öğleye kadar.nasil aşabilirim bunu. Gune erken baslamak icin bunu yenmek icin ne yapabilirim
Evet malesef evde hayal bu dediginiz durum..Gün içinde hem bedensel hem zihinsel olarak yorulmaniz lazım.. ben mesela çalışıp erken kalktığım halde (masabası isim var) her gece ikiye kadar uyanık kalıyorum. Daha erken uyuyamıyorum. Ama yoğun olan günlerde, iş çıkışı kilometrelerce gezdiysem, ya da şimdi iş cikisi spora başladım,spor dönüşü öyle yorgun oluyorum ki duşa bile girmeden yatakta siziyorum, sabah da alarmdan önce,uykumu almis şekilde, zink diye uyanıyorum.
Yani bu işin tek çözümü bedensel ve zihinsel yorgunluk. Evde durdugunuz surece erken yatıp erken kalkmak hayal, gun içinde spor falan yapsanız,belki...
Ben çalışmadığım zamanlarda uykumu düzene sokmak için bir gece hiç uyumazdim, öğlen kestirme de yapmazdım. Haliyle akşam geç olmadan sızar,erken kalkardim. Bir kere erken kalkınca o döngüye girmek daha kolay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?