- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Eve gidince bakayım teyzemeAdama kahvaltı hazırlıyordu en son bütün ilk baştan teyzeyi izle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve gidince bakayım teyzemeAdama kahvaltı hazırlıyordu en son bütün ilk baştan teyzeyi izle
Ya acaba var mı bildiğiniz kitaplar ? Buradaki hatunlar bilirse bilirSana yardımcı olacak kitaplar var
Özür dilerim klavyedrn yanlıs yazmism
Kanka ayaklarına ben sokuyorum adamlarıbu kanka ayakları çok hoş ya.. Bende ilk sevgilimle lisede kanka diye başlamıştım sonrası 6 yıl birliktelikee hadii hayırlısı gülüm
Evet adamlara asker arkadaşı gibi davranınca bağlanmıyorlar tabiÇok ilgi de erkekleri şımartır ama
İlgisiz olmak da iyi değil
Ortasını bulucan
Ben seni tanımadığım için yorum yapmam sağlıklı değil
Ama bir şekilde bağlayamıyorsun demek ki karşındaki adamı
İşte ben de bundan korkuyorum. Bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Kitap bulursak okuyalım canımKendimden yola cikarak soyleyeyim. Esimle ilk tanistigimizda cok ilgiliydi. Sevdigini, kiskandigini gozlerinde gorebiliyordum. Benim biraz ailemden gelen etki duruşum sert, herseye gülmeyen, birazda fevri bir yapım var. Evlendik bir tık değiştim. Ama asil sorunlari sonradan yasadik ve eşimde o eski sevgiyi gormuyorum birazda buna sebep benim.
Sevgiliyken el ele tutuşmak bana zulümdü. İlk uzun sureli ayri kalisimizdan sonra ben ona sarilamadim o buna cok takilmisti mesela. Evlendikten sonra sarilarak uyuyamadim bu da onu cok itti. Ama elimde degil daraliyorum. Zamanla bende sevgimi farkli sekillerde gostermeye calistim ama hep ona gore soguk kalinca o da soguklasti. Adam beni ilk öptüğün de nasil tepki verdiysem agladi, ayrilcam sanmisti herhalde
Benim kitapla çözülecek gibi degil pek :)İşte ben de bundan korkuyorum. Bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Kitap bulursak okuyalım canım
Belki yeniden tavlarsın eşini olmaz mı ya ben mi çok iyimserimBenim kitapla çözülecek gibi degil pek :)
Ya aslında çok istememişler benceEvet adamlara asker arkadaşı gibi davranınca bağlanmıyorlar tabiyulin sen çocuk sahiplen erkek kahrı çekme dedi işte adam
![]()
Ya aslında çok istememişler bence
Hersey bahane
İsteyen adam gelir her türlü
Başkalarına bak bence
Bence doğru insan gelmemişYine de kendimi değiştirmem gerekecek
Nerde bu insan yaBence doğru insan gelmemiş
Ben güzel ve zeki kadınların da erkekleri ürküttüğünü düşünüyorum. Güzelleştiğim ve parladığım dönemlerde kısmetim kapandı benim de hep.Nerde bu insan ya![]()
Ama adam hakli kac defa aramis neden acmiyosunuz ki nazli izlenimi vermek icinse fazla naz asik usandirmis uzgunum kim olsa daha ugrasmaz birakir pesini ugrasamam diyeBen gittim memlekete 1 hafta kalmaya beni sabah 8de otogara bıraktı. Sonra aradı vardın mı diye açmadım mesajla döndüm ertesi gün boş geçti sonraki gün yine aradı sonra yine boş bir sonraki gün ben laf sokmalı bir şey yazdım. Ardından 4 gün hiç iletişim yok. Ben şehre dönünce de baktım sabah yanıma geldi. Sonra işte dedi sen hiç aramadın ailen vardı ben senden bekledim eğlendin durdun story attın ben aklına bile gelmedim. Bir kez yazdın onda da laf soktun ona bile şok oldum gerçi.
Ya evet bana da iyice güzelleşmişsin dedi bak hiç böyle düşünmemiştimBen güzel ve zeki kadınların da erkekleri ürküttüğünü düşünüyorum. Güzelleştiğim ve parladığım dönemlerde kısmetim kapandı benim de hep.![]()
Yanımda ailem vardı annem 1 dakika dibimden uzaklaşmıyor açamadım o yüzdenAma adam hakli kac defa aramis neden acmiyosunuz ki nazli izlenimi vermek icinse fazla naz asik usandirmis uzgunum kim olsa daha ugrasmaz birakir pesini ugrasamam diye
Yok ama kitapçıda aşk ilişkiler diye bölümler vardırYa acaba var mı bildiğiniz kitaplar ? Buradaki hatunlar bilirse bilir![]()
Milyar milyon tanedir hem deYok ama kitapçıda aşk ilişkiler diye bölümler vardır
AynenMilyar milyon tanedir hem deBen yine de kk önerileri daha değerli buluyorum çünkü yaşanmış örnekler burası
belki okunacak kitap öneren de olur bekleyelim bakalım
![]()
Eğlence sanat kitap vb. gibi bi bölümde varsa oradan önerilirMilyar milyon tanedir hem deBen yine de kk önerileri daha değerli buluyorum çünkü yaşanmış örnekler burası
belki okunacak kitap öneren de olur bekleyelim bakalım
![]()
internette bi tane kadın var.Buradan yazmayayım ismini. Onu izle bi. Sonra kendi eksiklerini çıkarırsın.Kızlar.
Bu sefer sorum genel.
Benim hayatıma kim gelse aynı cümleleri kuruyor. Bana arkadaş gibi davranıyorsun, ilgin yok,bakmıyorsun vs vs. Başta aşırı istekli olan karşı taraf 2-3 ay sonra çekiliyor. Arkadaş kalmaya gidiyor olay.
Bir erkeğe ilgi nasıl gösterilir ben nerede hata yapıyorum? Ne olur yol gösterin bu harcadığım kaçıncı şans
Hayatımdan son çıkan kişi hala beni kıskanıyor gibi davrandı en son arkadaş ortamında herkes şaşırdı tepkilerine ama adım yok bir şey yok. Mantıksal olarak herhalde olmaz diyor. Yulin sende ışık göremedim ben demişti.
Hatta son buluşmada kimle mesajlaşıyorsun diye sordu şakasına telefonu verdim elimden kaptı ama bakamadı. Yulin yine rutine dönmüş başlamış mesajlaşmalara dedi. Birini arayacaktım kalkıyordum masadan tam masada konuş niye kalkıyorsun dedi şaşırdım oturdum öyle. Arabadan inerken sana iyi mesajlaşmalar falan dedi iti geceler dediğimde. Ama masaya kankalar iması da yaptı.
Bir cümlesi hele bana direk aşağılamaydı aslında.
Ex:
Yulinin bebeklerle bambaşka bir bağı var gözleri parlıyor.
Ben: evet büyüklerle anlaşamıyorum çünkü
Ex: zaten bu gidişle yulin bir tane sahiplenecek öyle yaşayacak
Arkadaş : niye öyle dedin ?
Ez: öyle görünüyor bence. Ne gerek var uğraşmasın kimseyle erkek derdi ne çekecek
Kızlar yardım edin ya başta manyak gibi peşimde koşanlar sonra niye yok oluyor neyi yanlış yapıyorum? Kötü bir insansın deseler anlayacağım ama yulin çok düzgün çok iyi niyetli dedi hatta. Başım çatlıyor artık.
Flört etmeyi nereden öğreneceğim ben? Bu gidenleri döndürmem mümkün mü? Kıskançlık varsa umut var mıdır yoksa umutlanmayayım mı ?