Nasıl flört edilir? Neden arkadaş gibi hissediyorlar?

bu kanka ayakları çok hoş ya.. Bende ilk sevgilimle lisede kanka diye başlamıştım sonrası 6 yıl birliktelik :KK70: ee hadii hayırlısı gülüm
Kanka ayaklarına ben sokuyorum adamları :KK43: bana kanka deme kanka olmam senle diye sürekli kızıyordu şimdi ne haldeyiz:KK47:

Çok ilgi de erkekleri şımartır ama
İlgisiz olmak da iyi değil
Ortasını bulucan
Ben seni tanımadığım için yorum yapmam sağlıklı değil
Ama bir şekilde bağlayamıyorsun demek ki karşındaki adamı
Evet adamlara asker arkadaşı gibi davranınca bağlanmıyorlar tabi o_Oyulin sen çocuk sahiplen erkek kahrı çekme dedi işte adam:KK17::KK47:

Kendimden yola cikarak soyleyeyim. Esimle ilk tanistigimizda cok ilgiliydi. Sevdigini, kiskandigini gozlerinde gorebiliyordum. Benim biraz ailemden gelen etki duruşum sert, herseye gülmeyen, birazda fevri bir yapım var. Evlendik bir tık değiştim. Ama asil sorunlari sonradan yasadik ve eşimde o eski sevgiyi gormuyorum birazda buna sebep benim.
Sevgiliyken el ele tutuşmak bana zulümdü. İlk uzun sureli ayri kalisimizdan sonra ben ona sarilamadim o buna cok takilmisti mesela. Evlendikten sonra sarilarak uyuyamadim bu da onu cok itti. Ama elimde degil daraliyorum. Zamanla bende sevgimi farkli sekillerde gostermeye calistim ama hep ona gore soguk kalinca o da soguklasti. Adam beni ilk öptüğün de nasil tepki verdiysem agladi, ayrilcam sanmisti herhalde
İşte ben de bundan korkuyorum. Bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Kitap bulursak okuyalım canım

Evet adamlara asker arkadaşı gibi davranınca bağlanmıyorlar tabi o_Oyulin sen çocuk sahiplen erkek kahrı çekme dedi işte adam:KK17::KK47:
Ya aslında çok istememişler bence
Hersey bahane
İsteyen adam gelir her türlü
Başkalarına bak bence

Ben gittim memlekete 1 hafta kalmaya beni sabah 8de otogara bıraktı. Sonra aradı vardın mı diye açmadım mesajla döndüm ertesi gün boş geçti sonraki gün yine aradı sonra yine boş bir sonraki gün ben laf sokmalı bir şey yazdım. Ardından 4 gün hiç iletişim yok. Ben şehre dönünce de baktım sabah yanıma geldi. Sonra işte dedi sen hiç aramadın ailen vardı ben senden bekledim eğlendin durdun story attın ben aklına bile gelmedim. Bir kez yazdın onda da laf soktun ona bile şok oldum gerçi.
Ama adam hakli kac defa aramis neden acmiyosunuz ki nazli izlenimi vermek icinse fazla naz asik usandirmis uzgunum kim olsa daha ugrasmaz birakir pesini ugrasamam diye

Ben güzel ve zeki kadınların da erkekleri ürküttüğünü düşünüyorum. Güzelleştiğim ve parladığım dönemlerde kısmetim kapandı benim de hep. 🙄
Ya evet bana da iyice güzelleşmişsin dedi bak hiç böyle düşünmemiştim :KK76: Şaka bir yana kontrol edemeyecekleri kadınlar gözlerini korkutuyor. Bir de ben karşıdakinden emin olmadan adım atamıyorum garanticiyim biraz dedim buna takmıştı. Sanki evlenelim dedim çatlak ya.Onun duygusu idi kastettiğim emin olmaya çalıştığım

Ama adam hakli kac defa aramis neden acmiyosunuz ki nazli izlenimi vermek icinse fazla naz asik usandirmis uzgunum kim olsa daha ugrasmaz birakir pesini ugrasamam diye
Yanımda ailem vardı annem 1 dakika dibimden uzaklaşmıyor açamadım o yüzden

Milyar milyon tanedir hem de :halay: Ben yine de kk önerileri daha değerli buluyorum çünkü yaşanmış örnekler burası:KK52:belki okunacak kitap öneren de olur bekleyelim bakalım:KK24:
Aynen
Konu açabilirsin istersen bunla ilgili

Milyar milyon tanedir hem de :halay: Ben yine de kk önerileri daha değerli buluyorum çünkü yaşanmış örnekler burası:KK52:belki okunacak kitap öneren de olur bekleyelim bakalım:KK24:
Eğlence sanat kitap vb. gibi bi bölümde varsa oradan önerilir

Kızlar.
Bu sefer sorum genel.
Benim hayatıma kim gelse aynı cümleleri kuruyor. Bana arkadaş gibi davranıyorsun, ilgin yok,bakmıyorsun vs vs. Başta aşırı istekli olan karşı taraf 2-3 ay sonra çekiliyor. Arkadaş kalmaya gidiyor olay.
Bir erkeğe ilgi nasıl gösterilir ben nerede hata yapıyorum? Ne olur yol gösterin bu harcadığım kaçıncı şans :KK43:
Hayatımdan son çıkan kişi hala beni kıskanıyor gibi davrandı en son arkadaş ortamında herkes şaşırdı tepkilerine ama adım yok bir şey yok. Mantıksal olarak herhalde olmaz diyor. Yulin sende ışık göremedim ben demişti.
Hatta son buluşmada kimle mesajlaşıyorsun diye sordu şakasına telefonu verdim elimden kaptı ama bakamadı. Yulin yine rutine dönmüş başlamış mesajlaşmalara dedi. Birini arayacaktım kalkıyordum masadan tam masada konuş niye kalkıyorsun dedi şaşırdım oturdum öyle. Arabadan inerken sana iyi mesajlaşmalar falan dedi iti geceler dediğimde. Ama masaya kankalar iması da yaptı.
Bir cümlesi hele bana direk aşağılamaydı aslında.
Ex:
Yulinin bebeklerle bambaşka bir bağı var gözleri parlıyor.
Ben: evet büyüklerle anlaşamıyorum çünkü
Ex: zaten bu gidişle yulin bir tane sahiplenecek öyle yaşayacak
Arkadaş : niye öyle dedin ?
Ez: öyle görünüyor bence. Ne gerek var uğraşmasın kimseyle erkek derdi ne çekecek

Kızlar yardım edin ya başta manyak gibi peşimde koşanlar sonra niye yok oluyor neyi yanlış yapıyorum? Kötü bir insansın deseler anlayacağım ama yulin çok düzgün çok iyi niyetli dedi hatta. Başım çatlıyor artık.
Flört etmeyi nereden öğreneceğim ben? Bu gidenleri döndürmem mümkün mü? Kıskançlık varsa umut var mıdır yoksa umutlanmayayım mı ?
internette bi tane kadın var.Buradan yazmayayım ismini. Onu izle bi. Sonra kendi eksiklerini çıkarırsın.

Back
X