- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
Çocuğun risk altında olduğunu bile bile gebeliğe nasıl devam edebilirdin ki?
Doktorların bile kendi arasında hemfikir olamadığı bir konuda, sen mi bir fikir oluşturup peşinden gidecektin..??
Bence canını sıkacak bir durum yok..Sen vicdansız bir kadın olsan, zaten şu anda bunu kafana takıyor bile olmazdın.
Sagol canim ya . Gercekten onlarinda dedikleri net degildi. biri gebelik istiyorsaniz kalsin
biri illaki alinmasi lazim, kesin ve net bir sekilde. belki gebelik devam eder ederse normal olur dedi;
Bu durumu atlatmayi diliyorum. Riskli bir gebelikten korktum heran dusuk tehlikesi vardi diye.
enfeksiyon tam olarak nelere yol aciyor bilmiyorum tabiki ama okudugum makalelerde
enfeksiyon riskinden dolayi, spiralin icerde kalmasi, cikarilmayla olusacak dusuk riskinden daha kotu diye yaziyordu.dusuk riski enfeksiyona tercih ediliyormus.
olan oldu artik. Yazdigim hic bir mesaj, okudugum hic bir makale, basvurdugum hicbir doktor
bana bebegimi geri getiremiyecek. sadece bu aciyla nasil basedicem onu bilemiyorum.
icime sigamiyorum. dar geliyor. nasil bir duyguymus bu ya. ben hayatimda yasamadim.
hissetigim tek sey aci, aci, aci.. kocaman icimi kaplayan, nefes aldirmayan.