• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geçer bu acı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Bir buçuk senelik ilişkim, ilk sevgilim, ilk aşkım, ilk heyecanım az önce bitti. Çok direndim çok tahammül ettim alttan aldım çok sevdim ama bitti. Öyle canım yanıyor ki tarif edemiyorum bu hissi. Dünyanın sonu mu geldi derler ya başına kötü bir şey gelince, işte öyle hissediyorum. Oysa ne saçma hep derdim bir erkek için ağlanır mı diye. Meğerse bir erkek için değilmiş bu gözyaşları. Güzel anılar içinmiş, çok sevdiğin birini kaybetme hissi içinmiş, kalp ağrısı içinmiş. Çok canım yanıyor. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Bir daha kimseyi sevemem gibi geliyor. Eksik, yarım hissediyorum. Böyle hissettiğim için de ağlıyorum. Güçlü olmadığım için ağlıyorum. Kendime nasıl geleceğim nasıl unutacağım bilmiyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Nasıl atlatırım bilmediğim için yazdım. Sizler nasıl atlattınız, geçecek mi bu acı?

Geçecek inan bana hemde ileride bu anlarına dönüp baktığında onun içinmiymiş dersin neden böyle yaptıysam dersin 🙂 geçecek zamana bırak ilk zamanlar ona yazma arama sorma işini zorlaştırma kendine başka uğraşlar bul kafanda sürekli kurma düşünmemeye çalış 👋

Geçecek inan bana hemde ileride bu anlarına dönüp baktığında onun içinmiymiş dersin neden böyle yaptıysam dersin 🙂 geçecek zamana bırak ilk zamanlar ona yazma arama sorma işini zorlaştırma kendine başka uğraşlar bul kafanda sürekli kurma düşünmemeye çalış 👋

Bu saatten sonra aramam sormam mümkün değil. Benim için bitti. Gece başımı yastığa koyduğumda öyle zor oluyor ki.

Bu saatten sonra aramam sormam mümkün değil. Benim için bitti. Gece başımı yastığa koyduğumda öyle zor oluyor ki.
Biliyorum ama inan çok uzun sürmez hepimiz yaşadık bunları ileride iuiki olmamış diyeceksiniz bence içinizi ferah tutun dua edin ve oyalanacak farklı şeyler bulun biliyorum farkındayım ilk zamanlar sanki hiç birşeyden tat almıyo gibi gelir ama hangimizin olmadıki öyle asla unutamam dedikleri 🙂 salla giysin güzelim hakkında hayırlısı olsun

Tabi ki geçecek... Allah inşallah bu acınla mukayese yaptıracak daha büyük acılar yaşatmasın. Yeniden sevecek, aşık olacaksın. Eğer kötü bir ayrılıksa daha çabuk unutursun ama mesafeler,aileler..vb gibi sizin dışınızdaki sebepler yüzünden severek ayrıldıysanız biraz daha fazla zaman alır. Kafanızı sürekli meşgul tutun, üzüntüye teslim olmayın

vicdanen her şeyi yaptğına eminsen o kadar rahat kafanı yastığa koyuyorsun ki akşam tamam kalp ağrıyor mu ağrıyor ilk zamanlar ağlayıp sızlayıp hiç bişey yapmayı istemeyecek durumda oluyor musun evet ama sonra ohh be diyorsun gerçekten ona değmezmiş ama ben sadece kendime kızgınım diyorsun.

seni o kadar iyi anlıyorum ki.
bir gece ben de senin gibi ağlaya ağlaya sabah olsun diye dua etmistim. sabah oldu, hepsi geçti, başka geceler de oldu bitsin diye dua ettiğim onlar da geçti, sabah oldu.

sabah hep olacak. merak etme.

Bir buçuk senelik ilişkim, ilk sevgilim, ilk aşkım, ilk heyecanım az önce bitti. Çok direndim çok tahammül ettim alttan aldım çok sevdim ama bitti. Öyle canım yanıyor ki tarif edemiyorum bu hissi. Dünyanın sonu mu geldi derler ya başına kötü bir şey gelince, işte öyle hissediyorum. Oysa ne saçma hep derdim bir erkek için ağlanır mı diye. Meğerse bir erkek için değilmiş bu gözyaşları. Güzel anılar içinmiş, çok sevdiğin birini kaybetme hissi içinmiş, kalp ağrısı içinmiş. Çok canım yanıyor. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Bir daha kimseyi sevemem gibi geliyor. Eksik, yarım hissediyorum. Böyle hissettiğim için de ağlıyorum. Güçlü olmadığım için ağlıyorum. Kendime nasıl geleceğim nasıl unutacağım bilmiyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Nasıl atlatırım bilmediğim için yazdım. Sizler nasıl atlattınız, geçecek mi bu acı?
Zamanla ya da ona geri dönerek.

cok direnip alttan alip tahammul edip, merkeze onu koyup gururunuzu kenara koyunca malesef bitiyor.

keske kopek cekseydiniz, keske ben buyum'a sen buysan ben yokum şoku yasatsaydiniz.

keske gidebileceginizi gosterseydiniz. inanin ozaman ustunuze titreyen size asik bir sevgilinz olurdu.

gonul iliskilerinde merkeze gururu yerine karsisindaki kisiyi koyan kaybeder. bu hic sasmadi.

aciya gelince, neler neler geciyor bu mu gecmeyecek? alisacaksin. mecbur yani. istemesende alisacaksin. sonra baskasi olacak hayatinda.
biliyorum suan bu sana imkansiz geliyor ama olacak yani.

eger bu seferde alttan alip sineye cekip gururun yerine onu merkeze koyarsan gene terkedileceksin..bu sefer acin daha buyuk olacak.
bu saaten sonra kendini sev sadece. yeni insanlara sans ver.

alemin dombilisini sirf terketti diye seni, hirs yapip gozunde buyutme.

disarisi adam kayniyor. hem de kiymet bilen iyi adamlar. sevilmekten anlayan sevildikce guzellesen adamlar.. insallah onlardan birine denk gelirsiniz ❤

Dikkat ettiysen herkes gecer diyor sebebi ise hemen hemen herkes bunu yasiyor ve bi sure sonra gercekten geciyor. Arkana baktiginda ne kadar aptalmisim ya diyosun.

şuan Yaran taze hiç geçmeyek sanırsın ama zamanla yara acısada yaşamayı öğrenirsin ve bir gün bakarsın Yaran kapanmış unutmuşsun. önemli olan bu süreçte yarana tuz basma..
resimlerine bakma geçmişi irdeleme slow müzik dinleme dostlarınla konuşup sürekli dillendirme o zaman Yaran çabuk kapanacak

Ohoo öyle de güzel geçiyor ki. Değmeyecek bir herifse, daha da kolay geçiyor. Evet alışkanlıklar, umutlar, hayaller, yarım kalmış hikayeler bir süre canınızı yakıyor ama zaten hayalini kurduğunuz ilişkiyi o adamla yaşayabilecek olsaydınız, şuan birlikte olurdunuz, değil mi? Demek ki hayatınızı geçirmeniz gereken kişi o değilmiş. Zamanla anlıyorsunuz. Sonra bir gün karşınıza öyle biri çıkıyor ki, eskisine nasıl ilgi duyduğunuza şaşıyorsunuz. Şuan en sancılı zamanlar, bunu en kolay şekilde atlatmanın yollarından biri de kendinizi oylayacak, size heyecan verecek, mutlu edecek şeyler yapmak. Sosyalleşin, gezin tozun, yeni şeyler keşfedin, hayatınıza devam edin.

Back
X