- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bakma,okuma,yorum yapma!Bir evleneydin de kurtulaydik. Bu ne yav!
Bıktım konularından.
Göz ardı etsem sürekli giriş yapmadığım için gene görüyorum. Bu ilk yorumumdu zaten.Sinir oldum arkadaş. Evlen de dertlerin bitsin bu ne be!Bakma,okuma,yorum yapma!
Ne kadar insafsızsın üzüntümü paylaşmak en doğal hakkım derhal terket konumuGöz ardı etsem sürekli giriş yapmadığım için gene görüyorum. Bu ilk yorumumdu zaten.Sinir oldum arkadaş. Evlen de dertlerin bitsin bu be!
Nasıl bi acı içindesin kimbilir saldırıyosun zavallıBasustune konu senin tabi kovmak en doğal hakkın. Korunma yöntemi buldunuz mu bu arada çok dertli kişi
Amin teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur benimde :)Bu durumda cogu kişinin içi sızlar bence. Ama sevdiginle uyuyup uyanmaya basladıkça giderek azalır, birmüddet sonra da sadece veda anlarinda üzülürsün onu da 5 dkya atlatirsin :)
Allah mutlu ve huzurlu evlilik versin. :)
Çocuk olursa daha kötü o ağlar ben ağlarım :)cocuk oldumu geciyor inankii yani en azindan bende boyle olduu
Belkide öyle,çok şükür birbirine bağlı bi ailede yetiştim onun zorluğunu yaşıyorum şuandaFazla büyütmüyor musunuz???
Belkide öyle,çok şükür birbirine bağlı bi ailede yetiştim onun zorluğunu yaşıyorum şuanda
Benmi çok duygusalım acaba hiç ayrılmadım bu zamana kadar onun zorluğunu yaşıyorum18 yasimdan beri ailemden ayriydim. Universite, yuksek lisans, calısma.
Su anda da 9 saat uzaklikta oturuyorum.
Birey olmak lazim, bizim millet olarak boyle bir sıkıntımız var.
Anne baba cok kiymetli ama hayatinizin gayet keyifli olmasi gereken gecis doneminde dahi anne baba diye koselerde aglamaniz bana inanilmaz garip geliyor.
Basustune konu senin tabi kovmak en doğal hakkın. Korunma yöntemi buldunuz mu bu arada çok dertli kişi
Evt temizlik yaptım kemiklerim ağrıyor .Nasıl bi acı içindesin kimbilir saldırıyosun zavallı
İlahi ya güldürdünüz :)))Korunma yöntemi bulmuştur ama sizin gibilerden korunmanın yöntemi yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?