- 1 Haziran 2012
- 7.285
- 25.357
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İlahi ya güldürdünüz :)))
Çok teşekkür ederim sizin gibilerin varlığı benim için umut oluyorAlışırsınız sıkmayın canınızı.Sonuçta herkes başta böyle bir korku içine girmiştir ama zamanla oturur her şey yerine.
Önceki konularınızı bilmiyorum ama istediğiniz zaman konu açabilirsiniz kimseye kulak asmayın bu arada.
Kac yasindasiniz?Benmi çok duygusalım acaba hiç ayrılmadım bu zamana kadar onun zorluğunu yaşıyorum
Başka şehir olsa napardım acaba sizin gibilere haksızlık ettiysem kusura bakmayın lütfen,babama çok fazla düşkünüm onun yüzünü zihnimde canlandırmak bile ağlamama yetiyo buraya yazdım dertleşmek için bi şekilde oyalanmaya çalışıyorumAlisirsiniz merak etmeyin ben herkesi bırakıp başka şehre taşındım
Onceleri çok kötüydüm her gidip gelmemde aynı şeyler oluyodu ama oğlum olduktan sonra herseyi unuttum
Artik annemlere gidince hemen yuvama dönmek istiyorum evimi özlüyorum
Bu arada evlenmeden önce ay acaba naparim ne ederim nasıl dayanırim diyip sürekli aglamadım aileme çok düşkünüm ama dusunmemeye çalıştım
Daha o günler gelmeden hayatınızı zehir etmeyin
25 yaşındayımKac yasindasiniz?
Hayir kucuk de degilsiniz, baglilik ile bagimlilik halini birbirinden ayirin.25 yaşındayım
Bilmiyorumki sorun bendemi,geçen bi arkadaşım evlendi düğüne giderken arabada videolarını çekmiş biz gidiyoruuzz diye ayrıldığına hiç üzülmemişti yada yansıtmamayı beceriyoduHayir kucuk de degilsiniz, baglilik ile bagimlilik halini birbirinden ayirin.
Su anki surecinizin keyfini cikarin, bunun icin bu kadar aglanmaz emin olun.
Sen asıl evlenince gelecek konulari gör. Esim dis macununu ortadan sıkiyor kavga ettik ve küstüm sizce abartiyor muyum esim esim suan pesimde ozur diliyorBir evleneydin de kurtulaydik. Bu ne yav!
Bıktım konularından.
evlenmeye hazir olmayan evlenmesin kardesimNe kadar insafsızsın üzüntümü paylaşmak en doğal hakkım derhal terket konumu
Siz ikiniz özelden görüşsenize ya diliniz aynıSen asıl evlenince gelecek konulari gör. Esim dis macununu ortadan sıkiyor kavga ettik ve küstüm sizce abartiyor muyum esim esim suan pesimde ozur diliyor
anamin babamin evinde prensestim evlendim kul kedisi oldum vb...Sen asıl evlenince gelecek konulari gör. Esim dis macununu ortadan sıkiyor kavga ettik ve küstüm sizce abartiyor muyum esim esim suan pesimde ozur diliyor
Yansitilacak bir sey yok ki ortada bunu anlamiyorsunuz bence.Bilmiyorumki sorun bendemi,geçen bi arkadaşım evlendi düğüne giderken arabada videolarını çekmiş biz gidiyoruuzz diye ayrıldığına hiç üzülmemişti yada yansıtmamayı beceriyodu
Erkekler bu konuda çok rahat,sen de ailenden ayrılcaksın üzülmüyomusun diyorum yoo evleneceğim için çok mutluyum diyorZamanla geçer aile özlemi tabi evde mutlu olursanız, eşinizle iyiyseniz. Ailenizin yanına gidince kendi evinizi, kendi ailenizi bile özlüyorsunuz bir süre sonra
Sonradan anne aşığı oluyor erkeklerin çoğu evlenince umarım siz de şanslı gruptansınızdır. Ben başka şehirdeyim ailemden, yalnızız burda ama yinede birkaç ay içinde alıştım artık gidince sıkılıyorum başka yere keza eşimde sıkılırErkekler bu konuda çok rahat,sen de ailenden ayrılcaksın üzülmüyomusun diyorum yoo evleneceğim için çok mutluyum diyor
İnşallah bende kolayca alışırım çok iyi geldi mesajınız sağolunSonradan anne aşığı oluyor erkeklerin çoğu evlenince umarım siz de şanslı gruptansınızdır. Ben başka şehirdeyim ailemden, yalnızız burda ama yinede birkaç ay içinde alıştım artık gidince sıkılıyorum başka yere keza eşimde sıkılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?