Nasıl geçer

Alisirsiniz merak etmeyin ben herkesi bırakıp başka şehre taşındım
Onceleri çok kötüydüm her gidip gelmemde aynı şeyler oluyodu ama oğlum olduktan sonra herseyi unuttum
Artik annemlere gidince hemen yuvama dönmek istiyorum evimi özlüyorum
Bu arada evlenmeden önce ay acaba naparim ne ederim nasıl dayanırim diyip sürekli aglamadım aileme çok düşkünüm ama dusunmemeye çalıştım
Daha o günler gelmeden hayatınızı zehir etmeyin

Çok teşekkür ederim sizin gibilerin varlığı benim için umut oluyor

Başka şehir olsa napardım acaba sizin gibilere haksızlık ettiysem kusura bakmayın lütfen,babama çok fazla düşkünüm onun yüzünü zihnimde canlandırmak bile ağlamama yetiyo buraya yazdım dertleşmek için bi şekilde oyalanmaya çalışıyorum

Hayir kucuk de degilsiniz, baglilik ile bagimlilik halini birbirinden ayirin.
Su anki surecinizin keyfini cikarin, bunun icin bu kadar aglanmaz emin olun.
Bilmiyorumki sorun bendemi,geçen bi arkadaşım evlendi düğüne giderken arabada videolarını çekmiş biz gidiyoruuzz diye ayrıldığına hiç üzülmemişti yada yansıtmamayı beceriyodu

Sen asıl evlenince gelecek konulari gör. Esim dis macununu ortadan sıkiyor kavga ettik ve küstüm sizce abartiyor muyum esim esim suan pesimde ozur diliyor
anamin babamin evinde prensestim evlendim kul kedisi oldum vb...

Zamanla geçer aile özlemi tabi evde mutlu olursanız, eşinizle iyiyseniz. Ailenizin yanına gidince kendi evinizi, kendi ailenizi bile özlüyorsunuz bir süre sonra

Bilmiyorumki sorun bendemi,geçen bi arkadaşım evlendi düğüne giderken arabada videolarını çekmiş biz gidiyoruuzz diye ayrıldığına hiç üzülmemişti yada yansıtmamayı beceriyodu
Yansitilacak bir sey yok ki ortada bunu anlamiyorsunuz bence.
Evleniyor ya tabi ki mutlu olacak, aile de hayattan cikmiyor. 1-2 saat mesafe diyorsunuz yahu.
Neyse, sanirim duruma travmatik yaklasmaya devam edeceksiniz. Umarim bu sureci bu hale sokmaya devam etmezsiniz.
Mutluluklar dilerim simdiden.

Zamanla geçer aile özlemi tabi evde mutlu olursanız, eşinizle iyiyseniz. Ailenizin yanına gidince kendi evinizi, kendi ailenizi bile özlüyorsunuz bir süre sonra
Erkekler bu konuda çok rahat,sen de ailenden ayrılcaksın üzülmüyomusun diyorum yoo evleneceğim için çok mutluyum diyor

Erkekler bu konuda çok rahat,sen de ailenden ayrılcaksın üzülmüyomusun diyorum yoo evleneceğim için çok mutluyum diyor
Sonradan anne aşığı oluyor erkeklerin çoğu evlenince umarım siz de şanslı gruptansınızdır. Ben başka şehirdeyim ailemden, yalnızız burda ama yinede birkaç ay içinde alıştım artık gidince sıkılıyorum başka yere keza eşimde sıkılır

İnşallah bende kolayca alışırım çok iyi geldi mesajınız sağolun

Zamanla geçer tabi ki yani alışcaksın yeni evine ve geçicek
Bende hiç böyle olmadı mesela sanki hiçbişey değişmycekmiş gibi hissettim ne üzüntü ne bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…