- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kib lemek ne ? Engellemek mi oluyorDalga geçenleri direkt kibliyorum gidin grup kurun orda konuşun
Ben tek çocuğum bundan dolayı aynı semte taşındım ama aynı ev gibi değil malum. Hatta nikahta neler geldi aklıma hayır diyip kaçmayı düşündüm.İyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar
İyi akşamlar hanımlar,evlenmeme günler kaldı ve ben hergün bi köşede sessiz sessiz ağlıyorum üniversite hayatım dahil hep ailemle birlikteydim hiç ayrılmadık,geçen gün evime çeyiz serdik hemen hemen bütün eşyalarım gitti nolduysa ogünden sonra oldu sürekli ağlıyorum,arabayla 30 dk,diğer türlü iki minibüs değiştirmeli 1 saat 15 dk uzaklıkta biyere taşınıyorum,bugün nişanlımla görüştüm, dayanamadım onun yanında da gözlerim doldu ne zaman istersen gidersin gideriz ulaşılmıcak biyere gitmiyoruzki dedi beni rahatlatmaya çalıştı,siz nasıl alıştınız geçicekmi bu durum arkadaşlar
sokak kapisi tabiri senin hayal gucunun sinirlarini gosteriyor ben boyle konular okuyunca woody allen in sol burun deliginden bahsediyormus gibi hissediyorum o derece yaniKk yi icindeki negatif enerjiyi bosaltmak icin kullananlar var. Bikac cete konulara hep beraber giriyorlar dalga geciyorlar sonra da mune cuum kiblenecek ne yaptim ayol deyip uste cikmaya calisiyorlar.
Nasil olsa direkt kufur edip sovmediler ya her yol mubah.
Gidin bi spor yapin negatif enerjinizi atmak icin arkadaslar, gozumde 2-3 kisiyi apartman kapisi onunde elinde cekirdekleriyle oturmus ,ayaklarinda sipidik terlik " ay kiz sunun saci ne komik, hohoh sunun totosuna bak" kivaminda canlandiriyorum.
Konu sahibi sorunlarinda somut en azindan ama bazi kisisel sorunlarin ne tanisi ne de cozumu yok maalesef.
E ne guzel gulup gecin o zaman.sokak kapisi tabiri senin hayal gucunun sinirlarini gosteriyor ben boyle konular okuyunca woody allen in sol burun deliginden bahsediyormus gibi hissediyorum o derece yani
+1Aileler çocuk yetistirirken bağlı ama bağımlı olmayan, hayatta bir duruşu olan, olgun, birey olabilen, kişilik sahibi evlatlar yetiştirmeli. Testte çift çizgiyi görünce iş bitmiyor. Bu çok zor, uzun bir süreç. Mutlaka ebeveynler çok ama çok bilinçli olmalı... ebeveynlik içgüdüsel bir durum değil. Bu hayvanlar için geçerli. Insanlar mutlaka bu konuda bilinçlenmeli, okumalı ve ogrenmelidir. Sonra her şeyi problem yapan sıkıntılı, takıntılı bir sürü insan geziyor ortalıkta... Evlilik gibi güzel bir tecrübe bile böyle işkenceye dönüşüyor. Bu kaygı ve stres normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?