Nasıl geri alabilirim?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Hanımlar bi kaç ay önceye kadar biri ile duygusal manada yakındık. Olur gibi olmayan bir durumdu. Yani yakındık ama bir çizgi vardı. "Ad" yoktu.

Ama ciddi anlamda yakındık. Birçok şeyi ve bir sürü güzel zaman yaşadık. Sonra ben hızımı alamadım ona ismimi aldığım şu hayattaki en büyük hazinemi kitabımı verdim. Hediye ettim. Onu önemsediğimin işaretiydi bu. O da sevindi. Daha sonra ara soğudu. Kitabım onda. Kitabımı herşeyden daha çok istiyorum. O kitabın hayalleri başka. Gittim bende hediye ettim. Küs değiliz. Arada hal hatır sorarız öyleyiz.

İş dolayısıyla şehir dışına da taşındı. Bi daha zor görürüm. Acaba ışık hızıyla " kitabımı alabilir miyim" desem mi ki? Bu işi tereyağından kıl çekmek kolaylığına nasıl getirebilirim?

Heyecanla öyle birden hediye ettim. Niye ettim. Adımı aldığım kitaptı birde

Hediye olarak verilen şeyi istemek doğru değil.
Keske okumalik verip tekrar isteyebileceğin bir konumda bıraksaydın :)

Muhabbetiniz temelli bitecek ve hic gorusmeyecekseniz iste. O zaman amaaan ne olacak ki diyebiliriz

ben kitap niye bu kadar değerli anlamadım ama istenmesinin saçma olduğunu düşünüyorum
şahsen biri benden geri istese veririm ama öeh derim

Hediye olarak verilen şeyi istemek doğru değil.
Keske okumalik verip tekrar isteyebileceğin bir konumda bıraksaydın :)

Muhabbetiniz temelli bitecek ve hic gorusmeyecekseniz iste. O zaman amaaan ne olacak ki diyebiliriz
İçimin yüzde 98i bu düşünce. Büyük tepki almazsam salacağım.

Eski bir kitap. Benden yaşlı. Adımı aldığım.

Bana sanki tekrar irtibat icin kitabi bahane ediyorsunuz gibi geldi ..
Yaniliyo da olabilirim tabi ..
Ama kitap benim icin degerliydi falan derseniz yollar belki ama niye hediye ettin o zaman kardess diye aklindan gecirir..

ben kitap niye bu kadar değerli anlamadım ama istenmesinin saçma olduğunu düşünüyorum
şahsen biri benden geri istese veririm ama öeh derim
Adımı aldığım kitap Benden yaşlı.

Aynı sizin gibi düşünürdüm bende ama gerçekten kıymeti büyük. Malesef yaptım bi hata

Bana sanki tekrar irtibat icin kitabi bahane ediyorsunuz gibi geldi ..
Yaniliyo da olabilirim tabi ..
Ama kitap benim icin degerliydi falan derseniz yollar belki ama niye hediye ettin o zaman kardess diye aklindan gecirir..
Belki o da böyle düşünebilir. Hatta "al mektuplarını ver mektuplarımı" tadında bir duygusallığa kapılıyorum da sanabilir. Şiştim.

Nasılsa taşındı. Bir daha çook zor görürüm. "Amaaaan" desem diyorum

Adımı aldığım kitap Benden yaşlı.

Aynı sizin gibi düşünürdüm bende ama gerçekten kıymeti büyük. Malesef yaptım bi hata
adınızı aldığınız kitap ne demek gerçekten anlayamadım ben onu :)

tamam saçma olsun ama madem bu kadar değerli gidip isteyin ne yapalım
hayatta her hareketimiz mantıklı olacak diye bir şey yok

bu kadar değerli bir şeyi kaybettiğime üzüleceğime elin adamı arkamdan öeh desin, ne yapayım yani

sizin için bu kadar değerli bir şeyi isteyin bence
ayıp falan olmaz, zaten ara ara konuşuyormuşsunuz da..
bir daha böyle bir hata da yapmayın.
hediyeler hakedenlere verilir..

Hediyeyi geri istemek ayip olur. Kitabin aynisini ona alin kargolayin ve ondakini geri isteyin bence. sizin icin degerini anlamistir herhalde

sizin için bu kadar değerli bir şeyi isteyin bence
ayıp falan olmaz, zaten ara ara konuşuyormuşsunuz da..
bir daha böyle bir hata da yapmayın.
hediyeler hakedenlere verilir..
Haketmiyor değil. Yani kötü biri değil aslında. Sadece bana ait olan bişeydi o kitap benim kalmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…