Nasıl geri alabilirim?

Elime çiçekler dolaşsaydı da vermeseydim

Eğer kötü bir şekilde ayrılmadıysam ondan geri almazdım. Kesinlikle bitti, bir daha umut yok onla olamayız durumu ise rica ederdim. Ama kavga gürültü ile değil. "O an duygusal davrandım ama o kitap x büyüğüme ait, adımı da o kitaptan esinlenerek koymuş. Değeri bende çok, sende onun kadar değerliydin ama kısmet. Geri isteyebilir miyim?" gibi bir şeyler yazabilirsin.

Hanımlar böyle demiş. Ama 6 aydır kitap onda. Okumuyor :/ DonukPudra

Eklentiler

• 20161112_224046.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 355
"Okuman ne zamana biter? Elden teslim sart degil karsi odemeli kargo yaparsan da olur." Boyle diyebilirsin bence. Eger uzun sure gecer ve hala gondermezse tekrar istemekten cekinme.

Aay yazik cocugun akli sende o senden umudunu kesmemis kitap bende kalirsa iletisimimizi koparmayiz diye mi dusunuyo bilmem:) bence aynisini alip yollayayim sana kaldigin yerden devam edersin istedigin bi kitap varsa onuda beraberinde alip kargolayim ozur niteliginde pismanlik soz konusu deyil sadece kitabi dusundukce manewiyatima saygisizlik edip yok saymisim hissi uyandiriyo bende sanirim kitaba ulasincaya kadarda bu his pesimi birakmiycak gibi birsey yazsan nasil olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…