Nasıl giyiceğimi bilmiyorum ne yapmalıuım açılıcam.

durumutdemyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
12
4
1
26
Arkadaşlar ben hevesle kapandım. Ve hazır olmadığımı anladım inşAllah ilerde hazır olup kapanabilirim.Ailem bana kapalı daha güzelsin dedi oysa güzellik için kapanmadım ve hazır değilmişim anladım.

Ben uzun bol hemde çok göze batmayacak şekilde giyinmek istiyorum. Sizce nasıl giyinebilirim.Vücut hatlarımı belli etmeyecek kombinler yapmam lazım uzun hırkalar giymem lazım ama şimdi aklıma nasıl giyinebilirim gelmiyor karmaşada kaldım. Ailemde hep güzellikten vuruyorlar.

Anlamadim kapalisin ve acilmak istiyorsun ama kafan acik kapali gibi giyinmekmi istiyorsun ?

istedikten sonra cok guzel kiyafetler var tesetturluler icin de, once genelde spor mu klasik mi giyinmeyi seversin ona karar ver ona gore alisveris yap.. bence bu donum noktasini iyi degerlendir, vazgecersen bi daha kapanamazsin, cevremde cok ornek var oyle..

Eskiden olsa anlardım da şimdi tesettür için herseyi rahatlıkla bulabılırsın. Destekte alabılırsın hemen karar verme. Hemen alışamazsın zaten zamanla rayına oturur

Üstüne uzun olarak trençkot giyebilirsin benim ablam da kapalı uzun ceket tarzı şeyler giyiniyor o da vücut hatlarının belirgin olmasını istemediği için çok da bol değil ama mesela diz boyunda gömlek altına bol havuç pantolon çok şık duruyor.etek de giyebilirsin çok güzel modeller var.beyaz bir gömlek kolları nakış detaylı güzel olur,altına mor pileli etek,gömleği eteğin içine sokarsın,başına da mor renkte bir şal ve süper hem dinimize uygun hem de şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…