• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl giyinilmeli ?

Bu da çok hoş uzun düşünmüyordum ama çok hoş. Attığım elbise nasıl sizce ?

Ben tören gündüz diye düşündüm nedense:)

Nişan akşamsa siyah elbise olur tabi. Ama gündüzse çok siyah olmaz mı?

7gr36l.jpg

Bu nasıl sizce ?

Hauet başarılı bir seçim :) bu tarz birşey gayet yakışık alır

Hauet başarılı bir seçim :) bu tarz birşey gayet yakışık alır

Çok sağolun o zaman bu diyorum peki detaylara gerek var mı acaba bunun biraz uzunu yırtmaçlı olanı da var dantel detaylı olanı da

Bana göre bu sade ve şık güzel bir kolye ile tamamlanması yeter değil mi ?

bence gitme bile daha adaysınız gelin ata binmiş ya nasip demiş

Adayım ama yedekler değil :) şaka bir yana ailesi vs tanıyor beni hem sevgilim hem kardeşi çağırmış gitmezsem de olmaz artık

Kısa şifon uçuş uçuş bir elbise hayal ettim nedense bence kır nişanına, düğününe çok yakışacak cinsten hem sade hem de basit kaçmadan şık bir şekilde katılmış olursunuz:cool: sade takılar dağınık topuzlu ya da salık saçlar gayet sıcak ve samimiHoppa

Çok sağolun o zaman bu diyorum peki detaylara gerek var mı acaba bunun biraz uzunu yırtmaçlı olanı da var dantel detaylı olanı da

Bana göre bu sade ve şık güzel bir kolye ile tamamlanması yeter değil mi ?
illa bi şatafat dikkat çekecek bişey olacak yani:))
elbisen de takın da çantan da şık ve sade olmalı.
bana göre.
hele de kır da diyosun.
şifon bir elbise demiş herkes.en güzeli bence de

sana bişiy diyeyim mi erkek arkadaşının kardeşinin nişanına neden gidiyorsun?Daha iş resmiyete dökülmeden yapmayın böyle şeyler ..herşey zamanında güzel .ben annesiyle beni görmeye geldiklerinde tanıştım.7 yıllık beraberliğin ardından.zaten sonra bol bol görüceksiniz.

illa bi şatafat dikkat çekecek bişey olacak yani:))
elbisen de takın da çantan da şık ve sade olmalı.
bana göre.
hele de kır da diyosun.
şifon bir elbise demiş herkes.en güzeli bence de

Herkes şifon diyor o yöne de kaydım o trz da karistirayim

Senin şu konumda orada olmaman gerekir.

Bu görüşü savunan da çok saygı duyuyorum ama nedenlerini de belirtirseniz sevinirim.

Ben orada olma konusunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum keza ailesini tanıyorum.

ben olsam gitmezdim :KK51: erkek arkadaşınız.. düğünü de değil nişanı..
çok fazla içlerine girmenize gerek yok..
gideceksinizde bilek pantolon üstüne bluz veya bir gömlek yeterli

Bu görüşü savunan da çok saygı duyuyorum ama nedenlerini de belirtirseniz sevinirim.

Ben orada olma konusunda sıkıntı olmayacağını düşünüyorum keza ailesini tanıyorum.
Çünkü daha hiç bişey değiller ki.Onları birbirlerine somut anlamda bağlı kılan bişey yok.Yarın ayrılsalar çekilmiş resimler tanıştırılmış akrabalar...hiç hoş değil..ben bunları kastediyorum..

Oxxo da bazen uzun şifon elbise, etek oluyor göz atmakta fayda olabilir ;)

Back
X