• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl giyinilmeli ?

Çünkü daha hiç bişey değiller ki.Onları birbirlerine somut anlamda bağlı kılan bişey yok.Yarın ayrılsalar çekilmiş resimler tanıştırılmış akrabalar...hiç hoş değil..ben bunları kastediyorum..

Anlıyorum ama ben o düşünce ile bakmıyorum yarın ne getirir bilinmez doğru ama bu resimler akrabalar tanışmalar his bir anı kalır bana göre

Hoş olmayan kısımı ne olabilir ki üstelik el alemcilik gibi olguları da sevmem asla umursamam da

little-black-dresses-for-juniors-01.webp

bence budur.

Çok sağolun o zaman bu diyorum peki detaylara gerek var mı acaba bunun biraz uzunu yırtmaçlı olanı da var dantel detaylı olanı da

Bana göre bu sade ve şık güzel bir kolye ile tamamlanması yeter değil mi ?

Bence bu tarz meselesi. Ben kapalı yakalara hiç kolye takmam mesela. Bu elbiseyi giyip saçımı makyajımı güzelce sade bir şekilde yaptırıp belki ayakkabı ve kemer ile oynardım.

Bu elbise hazırsa ve fiyatı da sana uygunsa beğendiysen de hiç düşünme danteli yırtmacı al gitsin. Zaten insanın ilk beğendiği alınıyor en sonunda da

Erkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var. Beni de davet ettiler ama kılı kırk yardım ne giyeceğimi bi türlü bulamadım :KK43:

Abartısız sade mi biraz da olsa gösterişli mi ?

Sade sönük kalır mı gösterişli abartı olur mu ?

Nacizane fikrinizi almak istiyorum.
bence herhangi bir nişana gidiyor gibi giyin
henüz akraba değilsiniz o yüzden çok abartılı yakın akraba tarzında giyinmeye gerek yok bence:)

Temiz pak şık ol saçlarını da fön çektir veya dışa dışa sardır. Elbise giy bence nişana ne giyilir ki pantolon bluz de olur tabiki. :) Allah tamamına erdirsin.

Erkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var. Beni de davet ettiler ama kılı kırk yardım ne giyeceğimi bi türlü bulamadım :KK43:

Abartısız sade mi biraz da olsa gösterişli mi ?

Sade sönük kalır mı gösterişli abartı olur mu ?

Nacizane fikrinizi almak istiyorum.

Şık bir elbise olur
Şık bir etek üstüne gömlek bluz
Pantolon giyme bence

Çünkü daha hiç bişey değiller ki.Onları birbirlerine somut anlamda bağlı kılan bişey yok.Yarın ayrılsalar çekilmiş resimler tanıştırılmış akrabalar...hiç hoş değil..ben bunları kastediyorum..

Evet hakkin var
RazEy toplu düğün fotoğraflarına girmë bence
Sevgilinle yada gelin damatla ayrı çekin

Önce gelin hanımın ne giyeceğini öğren ondan daha abartılı giyinme, ama gösterişsiz de olma.
Ayrıca zemin toprak olacaksa sivri topuklar rezil ediyor insanı dolgu topuk falan kullanmalısın.

Screenshot_1.webp

çokta sade olma bence sonuçta gelin sayılırsın gözler sende olacak herkes seni soracak :D bence az dikkat çek :p
Screenshot_2.webp
Screenshot_3.webp

şöyle elbiseler nasıl 40-TL falan fiyatıda iyi intrernette bir sitede kendim için nikah elbisesi bakarken gördüklerimden

Back
X