Nasil güçlü olunur?

askkirmizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
16
1
3
Diğer
onceki konumda bahsetmistim sozlum sucsuz yere 3 ay hapis cezasi aldi diye ..
arkadaslar kendimi cok gucsuz hissediyorum, ruh halim berbat surekli aglamakliyim durup durup agliyorum ailemide uzuyorum psikolojim yerle bir oldu.. Rabbim korusun daha neler neler geliyor insanin basina bu belkide kaza, olum gibi uzucu olaylarin yaninda hicbirsey kalir ama bunu kendime anlatamiyorum, kendimi guclu birisi sanirdim ama degilmisim

Bu arada sozlumun ailesiylede aramiz cok iyidir normalde, asiri sicaklik gormesemde kendimce eksikleri oldugunu dusunsemde benim icin herzaman cok iyiydiler ama ogullari hapise girdi ve beni bir kere bile aramadilar ben aradim 2 kez aglayarak dayanamadigim icin onlarla konusma ihtiyaci duydugum icin, ya beni aramalari gerekmezmiydi Allah askina, kizim bak boyle olmus ama uzulme gececek demeleri bisey dmeleri en azindan bi alo demek icin bile aramalari gerekmezmiydi
Arkadaslar ben guclu olmak istiyorum, uzulmemek, kimseden birsey beklememek, kendi kendime yeterli ve guclu olmak istiyorum.. sozlumle saat basi konusurduk nekadar bagliymisim ona simdi cildiriyorum istedigim zaman sesini duyamayinca, ailesinin boyle yapmasi ayrica cok uzdu beni

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden suçsuz olduğu kanıtlanmadı , hangi sebepten dolayı içeride yatıyor ?
3 ay nedir ki =) gelip geçer merak etme..
Daha uzun kalmasından iyidir yine..

Simdi okudum almanya gibi bir yerde sadece adamın sözüne bakarak ceza alması saçma geldi. En önemli nedeni Türkiye de bile en dandik işletmelerde güvenlik kamerasi varken orada olmaması şaşırtıcı. ...

Nisanlinin ailesi belki sana karşı mahçup, bu olayda onlara kötü göze bakarsınız diye korkuyorlar. Onlardan birşey bekleme bence.

Sayılı gün geçer. Inşallah dogrudur sana söylenenler.

Sagolun arkadaslar

Su an oyle bir duruma geldim ki sozlumun durumundan cok ailesinin beni aramamasini kafama takar oldum boyle yapmamalari gerekirdi kesinlikle, bana karsi mahcup olamazlar ogullarinin bi sucu yok bunada eminim, demek ki hic degerim yokmus gozlerinde

canım onlar da oğulları haksız yere hapse düştüğü içn çok üzülüyorlardır, şu anda onların dertleri var. bu durumda senin duygularını ve seni ihmal edebilirler. sen onlara yakın olmaya çalış bence, belki onlar da senden bekliyorlardır bu dertli zamanımızda gelin adayımız yanımızda bizimle olsun diye?

canim tesekkur ederim cok iyi niyetlisin, bu sekildede dusundum ama yok kendimi illa digger turlusune ikna ediyorum kendimi gaza getiriyorum inan daha cok kiziyorum sonra, su an oyle bir noktaya getirdim ki kendimi imkani yok boyle iyi niyetli dusunebilmemim, aramalari gerekirdi ne olursa olsun cok ayip ettiler kati bir sekilde boyle dusunuyorum

Sozlume kavustugumda ilk anlatacagim olayda bu olacak, bilmiyorum dogru mu yanlis mi yapmis olacagim ama boyle dusunuyorum

Niye böyle yapıyorsunuz ki? Onların sizden fazla bişey bildikleri mi var ki sizi teselli etsinler?

Bir de canları, kanları evlatları orda hapis diyorsun. Annesi için oğlum aç mı susuz mu, yanın da nasıl insanlar var diye düşünmekten, nişanlısı kırılıp alınır mı diye akıl etmeye fırsat kalıyor mudur sizce?

.

Haklisiniz, annesi benden bin kat daha cok uzuldugune eminim, oglu cani kani onun evet. Ama bir sekilde herkes hayatina devam ediyor tabiki hepsi isine gucune devam ediyolar tabiki birakacak halleri yok ama aramak bukadar zor olmamali ben iki kere aradim dayanamayip onlarda bir kez arayabilirdi, zaten birdaha sadece su Ramazan bayramini kutlamak icin arayacagim ondanda kisa kesip kapatmayi dusunuyorum cok alindim ben bu duruma

Güzelim bak,o çocuğun anne babasının yaşadığı acı yanında senki hiç kalır.Sen destek olacaksın.Şu an onlardan birşey bekleme.Kafaları yerinde değildir.Sen haber almak için arayacak teselli vereceksin.Olmuş birşey bir şanssızlık olmuş başına böyle bir olay gelmiş.Süresi belli.Fazla süre değil.Bu kadar oturup kendini yemek yerine güçlü ol dua et,buna da şükür,Allah beterinden korusun de.Yazık etme kendine.

Onlarin evladi, cani, cigeri yanmis,mutlaka senden beter durumdalar. Boyle bir zamanda senin onlarin yaninda olman, arayip sorman lazim. Evli olsan haklisin, arayip sormalilar bir ihtiyacin var mi diye ama sozlusun zaten ana babanin yanindasin. Sen onlari ara sor, guc ver, bu is sana duser. Sayili gun de cabuk gecer uzulme. Ama sozlun gelince de ailesini sikayet edip cocugun canini sikma derim. Gecmis olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim cok tesekkur ederim cok iyi geldi yorumun, hepinizden Allah razi olsun cok iyisiniz
insan basina gelmeyince bilmiyormus gercekten cok iyi anladim bunu Allahimdan bol sabir diliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…