onceki konumda bahsetmistim sozlum sucsuz yere 3 ay hapis cezasi aldi diye ..
arkadaslar kendimi cok gucsuz hissediyorum, ruh halim berbat surekli aglamakliyim durup durup agliyorum ailemide uzuyorum psikolojim yerle bir oldu.. Rabbim korusun daha neler neler geliyor insanin basina bu belkide kaza, olum gibi uzucu olaylarin yaninda hicbirsey kalir ama bunu kendime anlatamiyorum, kendimi guclu birisi sanirdim ama degilmisim
Bu arada sozlumun ailesiylede aramiz cok iyidir normalde, asiri sicaklik gormesemde kendimce eksikleri oldugunu dusunsemde benim icin herzaman cok iyiydiler ama ogullari hapise girdi ve beni bir kere bile aramadilar
ben aradim 2 kez aglayarak dayanamadigim icin onlarla konusma ihtiyaci duydugum icin, ya beni aramalari gerekmezmiydi Allah askina, kizim bak boyle olmus ama uzulme gececek demeleri bisey dmeleri en azindan bi alo demek icin bile aramalari gerekmezmiydi
Arkadaslar ben guclu olmak istiyorum, uzulmemek, kimseden birsey beklememek, kendi kendime yeterli ve guclu olmak istiyorum.. sozlumle saat basi konusurduk nekadar bagliymisim ona simdi cildiriyorum istedigim zaman sesini duyamayinca, ailesinin boyle yapmasi ayrica cok uzdu beni
nasil guclu olunur, biri bana soylesin ben bilmiyorum