Nasıl hakkından gelinir böyle insanların?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba.tecrübelerinize güvendiğim için kararı sizlerden yardım istemekte buldum.ben çevresi tarafından genelde sevilen,kimseyle kötü olmak istemeyen kendi halinde neşeli bir genç kızım.iş haricinde kursa gidiyorum haftasonları.kurs ortamımı çok seviyorum,ordan da birsürü arkadaşım var.benim için bulunduğum ortamdaki huzur herzaman çok önemli olmuştur.ama sınıfa diğer sınıftan insanlarda eklendi bu dönem.aralarında birtane çift var.çıocukta poroblem yok ama kız sürekli benle uğraşıyor,laf sokmaya çalışıyor,günaydın diyorum cevap vermiyor..sınıfta sanki bir yarış halinde,aynı çocuklar gibi davranıyor.geçende geldi dibime oturdu,çocuk gibi ayagını benim ayağıma yaklaştırdı bende yan tarafa çektim ama hiç ilgilenmemeye başladım bu kısla yani hiç o yokmuş gibi davranıyorum ki çok güzel bi ortamımız var zaten herkez etrafımda sağolsunlar.neyse bu kız sıf bana pardon demek için ayaklarını ayagıma çarptı hızlı birşekilde ayy pardon dedi ve dönüp yüzüne bile bakmadım hiçbişey yokmuş gibi.şimdi de bana bakarak yanındakilere bişeyler fısıldıyor sürekli arkamdan iş çeviriyor gibi..ben anlamıyorum ya bu insanların işi gücü yokmu 22-24 yaş arasıyız buarada lise çağlarıa değil yani.ben böyle insanlarla nasıl başedicem.neyapılır böyle insanalara..seviyesine düşsem rezil ederim onu ama o seviyelere inmek istemiyorum çünkü ortada hiçbişey yok..
siz olsanız aynı ortamda sizinle sürekli problem yaratmaya çalışan bu tür insanlara nasıl karşılık verirsiniz..?
şimdiden teşekkür ederim.

vallahi ben hiç kale almam bunuda ona hissettiririm..
o ona yeter artar bile ..

vallahi ben hiç kale almam bunuda ona hissettiririm..
o ona yeter artar bile ..

Selda bunu ona nasıl hissetirirsin peki,yani benim huzurumu kaçırıyor tanımadığım bir insanın sebep yokken benimle uğraşması.
kaaleye almadığını nasıl gösterirsin?

Selda bunu ona nasıl hissetirirsin peki,yani benim huzurumu kaçırıyor tanımadığım bir insanın sebep yokken benimle uğraşması.
kaaleye almadığını nasıl gösterirsin?

canım benle uğraşıyosa zaten beni kıskanıyordur. bunla bile mutlu olabilirsin. yaptığı herşeye gülerim ve sorarım şakayla karışık noluyor kuzum benle mi uğraşıyorsun bana mı öyle geliyor derim . ama bunu sıcak samimi esprili bi tavırla sorarım.o anlar anlayacağını..
sen rahatsız olur olursan onun bu tavrından yüzünde sorgulayan endişeli bi ifadeyle dolaşırsan ortalıkta o buna devam edecektir.
enn en gülümseyen halinle ol onun yanında.kıskanıldığını unutma..

Yerinde olsam çekerdim bir köşeye amacını sorardım, siz böyle yaptıkça daha çok üzerinize gelecektir, ama uğraşmayı seviyorsanız devam edin, o şimdi ilgilenmeyince çıldırıyordur.

valla canım çekerdim bi kçşeye benle ne derdin var lan senin derdin baktım tersleniyo yağımın altına alırdım valla h,ç affetmem böle insanları çünkü pnlar bundan anlarlar bak ozman sana bulaşabiliyomu

deli mi ne allaallaaa kompleksli heralde

Yasemin ozaman ortalık çok karışır.çünkü hiç anlaşamadığı bir sevgilisi var yanında dayı gibi,ufak birşeyde o da zıplıyacaktır eminim ee busefer erkek arkadaşım duyucak olaylar uzayıp gidecek ortada hiiç bişey yokken.hay allahım bazı insanlar neden bayılır huzursuzluk yaratmaya anlamam

sende otur konuş güzellikle,neden böyle yapıyorsun diye
baktın yine devam ediyo,o zaman başka şeyler düşünürsünsengözlerimebaksanab

başka fikirlerini yazacak kimse yokmuubenneyaptımki

o kişiyle hiç muhatap olmayın ...

Isterse erkek arkadasi profesiyonel karatesi olsun, ne fark eder ?

Yerinde olsam, onu yok sayarim, gormem, duymam, ilgilenmem

Amma velakin, gelip yanima ayagima bacagima basarsa, beni rahatsiz ederse, o zaman orda bi durrr derim, kiza bakarim "siiiittttt, ne oluyor ? dokunma bana oyle durup durup anladin mi" ? derim sert bi sekilde, çekirge gibi ziplamaya baslarsa da ayaga kalkar anlimi anlina dokundurup " bi sorun mu varr" derim sonracima altina isedigini beklerr, yerim otururum

Sanirim boyle yapardim ben

kendinden emin ve rahat ol herşeyden önce, tedirgin ve endişeli görünme ona karşı onun her yaptığına karşılık vermen hoşuna gider ve yapmaya devam eder
bence de umursama yaptıklarını ama hepsini değil arada bir tatlı-sert şakayla karışık tavrını koy ve bir daha buna benzer fiziki temasta bulunduğunda ters bir tepki alabileceğini hissettir
Çok üzgünüm çoook

bazıları buyumuyor maalesef..
30 una da gelse 40 ına da hala cocuk gıbı davranıyorlar..
ve bu ınsanlar bana her zaman komık ve umıtsız vaka gelmıstır..
onunla atısmaya gırersen ondan farkın kalmaz... o bakımdan umursamamaya devam et var gucunle...

güler geçerim valla kompleksiyle uğrasamam
benim çevrem hemen hemen böyle insanlarla dolu mirmirmirmir

güler geçerim valla kompleksiyle uğrasamam
benim çevrem hemen hemen böyle insanlarla dolu mirmirmirmir

ben bitaneyle uğraşamıyorum,sen bütün etrafındakilerle uğraşıyosun demek helal olsun nediyim
binevi rol yapmak giriyor devreye,yada gerçekten sinir sistemlerini hiç etkilemiyordur ki bunu başarana ne mutlu
cokacimcoook

sizde onunla uğraşın..
kıskançlık galiba bu, başka bi anlam veremedim.
yani şöylee, size selam werdiğinde karşılık vermeyin, onu görmezden gelin.
yanınıza oturduğunda kalkın yerinizi değiştir.
tavırlarınla hareketlerinle ondan hazzetmediğini hissettir.

ben böyle şeylere çok sinirlenirim şahsen....ama sana sakin olmanı ve onu dalgaya almanı öneririm o zaman kozlar senin eline geçecek ve sinir olan o olacaktır...mesela bacağına vurduğunda ahhh canııım ne şeker şeysin sen 0-3 yaş grubu demek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…