Eşinizden destek alın benim en büyğk destekçim hatta psikoloğum o olduah bi atabilsem varya okadar rahatlayacagim ki anlatamam rabbim en kisa zamanda nasip etsin herkess inşallah
Allah razı olsun canım çok haklısın rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallahAllahım inşallah hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin şu dönenlerim çok önemli çok hareket etme mümkünse yat dinlen keyfine bak içindekini hisset
Kiyamam Ya Tez zamanda atlatirsin InşallahBen de vajinismusum. Boynum bükük okuyorum yazdıklarınızı.
Allah Inşallah Size bir evlat nasip eder.Aslinda benim cokta anlatacak birseyim yokk.... 3 yil oluyor E vlendigim iki buçuk üstüne hayit tohumu ve ettiğim dualar kildığım namazlar sayesinde kaldım düşük le sonuçlandı birdaha da olmadı zaten.....
Amiiinnn canım inşallah rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallahhhhAyyy bir nefes de okudum neler var değilmi herkesin hikayesi bambaşka allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla alirsin kucağına
Adetlerim düzensiz Di yazz doğum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamile kaldım ilaç adetlerimi düzenliyordu 70 kiloyumBende de pko var acaba kilonuz kaç bide hangi ilacı verdi size? Adetleriniz düzenli miydi?
Amin cok sagolun orasını yazmamisim sıkıntı bende pocosum benAllah Inşallah Size bir evlat nasip eder.
Folik asit alip hamile kalmayi kolaylaştircak Gidalari eşiniz ile tükentseniz.. Ve Sperm Sayisi artirici kürleride eşiniz ek olarak kullansa?
İnşallahInsaAllah kismet olurda 3gun sonra sonu guzel biten bir hikaye yazarim burayabir mucizeyi paylasirim
Poco olan bir tanidik var, O Bu şeyleri yapip Birazda Rejime girdinde Hamile kalmişti Aylar sonra.Amin cok sagolun orasını yazmamisim sıkıntı bende pocosum ben
İnanmıyorum yani şuan 4 tane çocuğunuz mu var maşallah maşallah inan bu kadarını hiç duymamıştımNasilmi Bacaya Yuva kurduk Leylek bebeğimizi getirdiŞaka
3 Yil Inişli cikişli bir Dönemden Sonra Evlendik. Eşim Sevgilikende hep bebek istiyordu...
2 Yil napsak olmadi, gittim folik asit aldim günlük ictim, hamile Kalmaya Yardimci Ürünler Tüketiyorduk. Sperm Sayisi artirici kürleride eşim ek olarak kulaniyordu..
Bu şekil bi kac zaman gecti testler negatif
Bir Doktora gittik , Tedavi dedi ... Ciktik geldik Annem sordu tedavi gerekmiş sorun bende dedim. Annem de O doktor birşeyden Anlamiyor Sen hanilesin diye Tutturdu.
Bizi ikna etti başka doktora gittik.
Doktor 22 haftalik hamilesiniz dedi, ben şok yaşadim korktumda inanamadimda...
Ben O kadar test yaptim negatif agri kesici kullandim, ağir kaldirdim, birde Adet oldum.
Gercektende 9 Ay Boyunca Adet oldum.
Ve sağlikli yediğim içinde Allah korudu Sağlikli bir Oğlum oldu...
Ardindan tekrar hamile kaldim malesef doğuma 3 hafta kala acil sezeryana alindim bebeğimi kizimi kaybettim... Birdaha Anne olamicağimi söyliyende oldu 1 Yil Matemdeydim... Psikoljik desteğe ihtiyacim vardi..
Derken birgün kader yüzüme tekrar güldü Ikiz Bebek Ikiside Kiz. Çook Mutlu Oldum Allaha şükürler Ettim ... Ikisi benim mucizem..
Ve kazan dibi kücük oğluşum ... Ikizlerin doğumundan 5,5 Ay sonra kaza ile hamile kaldim emzirdiğim için hap kulanmiyordum... Kondom da az bi delik olduğunu sonradan fark ettikVe Test hamilelik.
Allah Herkese Evlat nasip etsin, Hiç bir kucagi boş birakmasin Inşallah
ben neye şaşırdım biliyo musunuz 22 ay yani 5 aylık kocaman cinsiyeti belli bebek oluyo nasıl hiç farketmezsinz?karnınız büyür kıpırtısını hissedersinizNasilmi Bacaya Yuva kurduk Leylek bebeğimizi getirdiŞaka
3 Yil Inişli cikişli bir Dönemden Sonra Evlendik. Eşim Sevgilikende hep bebek istiyordu...
2 Yil napsak olmadi, gittim folik asit aldim günlük ictim, hamile Kalmaya Yardimci Ürünler Tüketiyorduk. Sperm Sayisi artirici kürleride eşim ek olarak kulaniyordu..
Bu şekil bi kac zaman gecti testler negatif
Bir Doktora gittik , Tedavi dedi ... Ciktik geldik Annem sordu tedavi gerekmiş sorun bende dedim. Annem de O doktor birşeyden Anlamiyor Sen hanilesin diye Tutturdu.
Bizi ikna etti başka doktora gittik.
Doktor 22 haftalik hamilesiniz dedi, ben şok yaşadim korktumda inanamadimda...
Ben O kadar test yaptim negatif agri kesici kullandim, ağir kaldirdim, birde Adet oldum.
Gercektende 9 Ay Boyunca Adet oldum.
Ve sağlikli yediğim içinde Allah korudu Sağlikli bir Oğlum oldu...
Ardindan tekrar hamile kaldim malesef doğuma 3 hafta kala acil sezeryana alindim bebeğimi kizimi kaybettim... Birdaha Anne olamicağimi söyliyende oldu 1 Yil Matemdeydim... Psikoljik desteğe ihtiyacim vardi..
Derken birgün kader yüzüme tekrar güldü Ikiz Bebek Ikiside Kiz. Çook Mutlu Oldum Allaha şükürler Ettim ... Ikisi benim mucizem..
Ve kazan dibi kücük oğluşum ... Ikizlerin doğumundan 5,5 Ay sonra kaza ile hamile kaldim emzirdiğim için hap kulanmiyordum... Kondom da az bi delik olduğunu sonradan fark ettikVe Test hamilelik.
Allah Herkese Evlat nasip etsin, Hiç bir kucagi boş birakmasin Inşallah
Güzel haber aldın mı merak ettimInsaAllah kismet olurda 3gun sonra sonu guzel biten bir hikaye yazarim burayabir mucizeyi paylasirim
Hayir bu gün anestizili kurtaj oldumGüzel haber aldın mı merak ettim
Rabbim size bağışlasın darısı bizlere olsun inşAllahİlk hikayeyide ben paylaşayım
Nişanlı iken eşim bebeği bir kaç yıl istemediğini söylemişti evlendik ve fikri değişmedi yaklaşık 1 yıl korunduk sonra birlikte karar verdik bebek düşünmeye ama olmadı her ay hamile gibi hissediyordum kendimi ama yok 6 yada 7 ay sonra kendim kontrole gittim bir sıkıntı gözükmüyordu ama bir kaç adım var bunu net öğrene bilmem için dedi doktorlar. Herşey normal ,eşimden de istendi onu da zor bela ikna edip gönderdim onda da sorun çıkmadı sonra tüplere bakacağız hsg çekilecek dendi (ne olduğunu araştırmadan gittim ve ağlayarak çıkmıştım her yerim kan içinde kaldı )onda da bi sorun çıkmadı klomen başlayalım dediler başladık çatlatma iğneleri ve sadece onu düşünerek yatağa girmek çok zor du 3 ay da bunu denedik olmayınca bırakalım akışına dedi eşim bi kaç ay bıraktık yok ben duramıyorum sanki bir yanım hep bi eksik tekrar gittim doktora yine klomen dedi aşı yada tüp bebeklik bi durumunuz yok dedi, tmm dedim sonra adetime3 gün kala test yaptırdım betam 26 allahım dedim oldu bu sefer ne kadar heyecanliyim anlatamam sonra değer hergün artacak felan dendi çok ama çok az az arttı sonuç olarak diş gebelikti 10 gün hastane de yattım iğne ile bitirildi gebelik.Sonrasında 9 ay düşünmeyin gebeliği dedi hayatımdan diş gebelikle birlikte 1 yıl daha gidecekti.Eşim le konuştum ne yapacağız diye o da bundan sonra çalışmak yok hastaneye gidip sürekli kendine bişey yaptırmakta yok dedi.Işten çıktım bazı kurslara katıldım yüzme bilmiyordum mesela yüzme öğrendim sonra eşim artık bebek fikri olmayacak hayatımızda biz birbirimize yeteriz dedi gezelim tozalım dedi ve dediğini de yaptı bi çok yer gezdik kafa rahat tabi .Ama ben bi hep keşke diyorum sonra aklıma takılan diş gebelikte tüp kapamıyormuş felan dediler gittim resmen zorla tekrar hsgçektirdim sonuç bi sıkıntım yokmuş, bundan sonra hamilelik olasılığı artıyormuş dediler eşime sürekli ısrar ettim ama yok yok olmuyordu.6 ay geçti üstünden doktor deneyebilirisniz dedi denedik yine yok .Artık bende boşverdim eşimde sonra tam 9 ay geçti ben sınavlara felan hazırlanıyorum yine gezme planları yapıyoruz felan o ay sadece 2 kez birlikte olduk eşimle.3 günlük şehir dışına çıktık tam da hasta olmam gereken dönemde ama olmadım hava değişikliğine yordum tabi ama o kadar çok iştahım açık ki anlatamam sürekli yiyorum eşim gözümün içine bakıyo felan sonra gece karar aldım eve döner dönmez test yapmalıyım çünkü 6 gün geçikti .Eve döndük ben eşime hiç birşey söylemedim evde test yapmaktansa hastaneye gideyim dedim gittim kan verdim sonuç normalde 1 saatde çıkar 3.5 saat sonra çıktı 3516 dıydı.Bir yandan ağlıyorum bir yandan seviniyorum anlatamam o duyguyu size şimdi kızım 1 yaşını geçti allah şükürler olsun. Size tek ama tek önerim onu düşünerek asla yatağa girmeyin...
İnşallahRabbim size bağışlasın darısı bizlere olsun inşAllah
Çok üzüldüm canım . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alirsin.Hayir bu gün anestizili kurtaj oldum
Canım sende onu yenmeye çalış önce istersen destekle yardımcı olurum ben . Bende eski den öyleydimBen de vajinismusum. Boynum bükük okuyorum yazdıklarınızı.
Hicte boynu bükük olma. Bu işten anlayan bi doktora git 3 gunde çözsünBen de vajinismusum. Boynum bükük okuyorum yazdıklarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?