Nasıl hamile kaldın ?

Allahım inşallah hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin şu dönenlerim çok önemli çok hareket etme mümkünse yat dinlen keyfine bak içindekini hisset
Allah razı olsun canım çok haklısın rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah

Nasilmi Bacaya Yuva kurduk Leylek bebeğimizi getirdi Şaka

3 Yil Inişli cikişli bir Dönemden Sonra Evlendik. Eşim Sevgilikende hep bebek istiyordu...
2 Yil napsak olmadi, gittim folik asit aldim günlük ictim, hamile Kalmaya Yardimci Ürünler Tüketiyorduk. Sperm Sayisi artirici kürleride eşim ek olarak kulaniyordu..
Bu şekil bi kac zaman gecti testler negatif
Bir Doktora gittik , Tedavi dedi ... Ciktik geldik Annem sordu tedavi gerekmiş sorun bende dedim. Annem de O doktor birşeyden Anlamiyor Sen hanilesin diye Tutturdu.
Bizi ikna etti başka doktora gittik.

Doktor 22 haftalik hamilesiniz dedi, ben şok yaşadim korktumda inanamadimda...
Ben O kadar test yaptim negatif agri kesici kullandim, ağir kaldirdim, birde Adet oldum.
Gercektende 9 Ay Boyunca Adet oldum.
Ve sağlikli yediğim içinde Allah korudu Sağlikli bir Oğlum oldu...

Ardindan tekrar hamile kaldim malesef doğuma 3 hafta kala acil sezeryana alindim bebeğimi kizimi kaybettim... Birdaha Anne olamicağimi söyliyende oldu 1 Yil Matemdeydim... Psikoljik desteğe ihtiyacim vardi..
Derken birgün kader yüzüme tekrar güldü Ikiz Bebek Ikiside Kiz. Çook Mutlu Oldum Allaha şükürler Ettim ... Ikisi benim mucizem..

Ve kazan dibi kücük oğluşum ... Ikizlerin doğumundan 5,5 Ay sonra kaza ile hamile kaldim emzirdiğim için hap kulanmiyordum... Kondom da az bi delik olduğunu sonradan fark ettik Ve Test hamilelik.

Allah Herkese Evlat nasip etsin, Hiç bir kucagi boş birakmasin Inşallah

Aslinda benim cokta anlatacak birseyim yokk.... 3 yil oluyor E vlendigim iki buçuk üstüne hayit tohumu ve ettiğim dualar kildığım namazlar sayesinde kaldım düşük le sonuçlandı birdaha da olmadı zaten.....
Allah Inşallah Size bir evlat nasip eder.
Folik asit alip hamile kalmayi kolaylaştircak Gidalari eşiniz ile tükentseniz.. Ve Sperm Sayisi artirici kürleride eşiniz ek olarak kullansa?

Bende de pko var acaba kilonuz kaç bide hangi ilacı verdi size? Adetleriniz düzenli miydi?
Adetlerim düzensiz Di yazz doğum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamile kaldım ilaç adetlerimi düzenliyordu 70 kiloyum

İnanmıyorum yani şuan 4 tane çocuğunuz mu var maşallah maşallah inan bu kadarını hiç duymamıştım

ben neye şaşırdım biliyo musunuz 22 ay yani 5 aylık kocaman cinsiyeti belli bebek oluyo nasıl hiç farketmezsinz?karnınız büyür kıpırtısını hissedersiniz
adetinizi görmüşsünüz
aşırı enterasan bi durum

Rabbim size bağışlasın darısı bizlere olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…