Nasıl hamile kaldın ?

Canım sende onu yenmeye çalış önce istersen destekle yardımcı olurum ben . Bende eski den öyleydim
Nasil yendin? Ne kadar sürdü yenmen. Burada yenen biri yazmisti. Yine de hafif bir aci hissediyorsun diye. Oyle mi merak ediyorum.

Ben de anlatayım kizlar mucizemi inşallah Allah isteyen herkese anneliği tattırsin bana da ikinciyi nasip etsin biz ilk bur buçuk yıl istemedik daha doğrusu ben istemedim sonra 2 yıl olmadı ben doktora gitmiştim sorun yoktu eşimde sperm dna hasarı çıktı 6 ay tedavi oldu spermleri düzeldi tüp bebek için randevu almıştık bazı genetik testleri yaptirmistik ve adet olmamı bekliyorduk ki olmadım hamileydim. Tabi bu anlatıldığı gibi kolay olmuyor ben bunalıma girmiştim çocuk sesi duymak ya da hamile birini görmek istemiyordum 1 ay dışarı çıkmayı reddetmistim kendimi eve kapaistim yaz tatiliydi zaten o ay hamile kalmistim. Şimdi ikinciyi istiyoruz daha doğrusu oglumdan sonra 1 yıl korunduk 4 yıldır olmuyordu ümidimi kesmiştim artık adet tarihime bile bakmiyordum ve hamile kalmışım ama düşükle sonuçlandı şimdi bu yaz tatilinde eşim yeniden Kaan aydosa gidecek inşallah ikinci bebeğimiz içinde vesile olur

Me kadar güzel insallah 2.de nasip olur hayırlısıyla.hasar kaçtı sizde ve ne kadar surede dusmustu bende kurtaj oldum hasar yuzunden tup bebekti kaybettik malesef ilaç kullanıyor simdi eşim insallah fayda eder bir an önce kavuşuruz bebeğimize bizde

3 ay klomen kullandı işe yaramadı 3 ay göbekten iğne kullandı o ise yaradı. Hasar yüzde 37 di sağlıklı sperm 0.04 demişti yok denecek kadar az demişti doktor. Son testte yüzde 11 e duştu o ay hamile kaldim

3 ay klomen kullandı işe yaramadı 3 ay göbekten iğne kullandı o ise yaradı. Hasar yüzde 37 di sağlıklı sperm 0.04 demişti yok denecek kadar az demişti doktor. Son testte yüzde 11 e duştu o ay hamile kaldim
Bizimde %33 cikti 2 aydır klomen ve ek olarak antioksidanlar kullanıyor insallah ise yarar banada yüksek geliyor %33 bizim hareket ve morfolojide kotu ama muhtemelen yine tup bebek yolu gözüküyor ama en azından hasar iyice düşmeli yoksa sonuç böyle hüsran

Ben de vajinismusum. Boynum bükük okuyorum yazdıklarınızı.
Merhaba, 2 gün önce yendim o hastalıgı 14 aylık ewliyim. Ümidini kaybetme tamam en psikolojik. Doktorlara, cinsel terapistlere gittim faydası olmadı burada ki aynı durumda olan arkadaslarla mesajlastım onlar yardımcı oldular özellikle jnci arkadasımızın tavsiyeleriyle yendim vajinismusu sana da yardımcı olur yaz lütfen ona

Hanımlar evliliğimin 12.ayına girmek üzereyim. Evlendiğimden beri çocuk istiyoruz. 2 ay önce eşimde sperm sayısı ve kalitesi düşük çıktı, ileri hızlı hareket sıfır. Eşim bir şeyler kullanıyor düzelmesi için, ama bende bir şeyler yapmak istiyorum sağlıklı beslenmek vs ne tavsiye edersiniz. 2 arkadaşım soğan kürü kullandıktan sonra hamile kaldı.

Merhaba eşininizin sonuçları kaç öıkmıştı acaba
Neler demiyorsunuz

Hic sormayın ya ikinci sonuç berbat çıktı 100 bin çıktı maalesef bende anlamadım. Hormon testi yapacak ona göre devam edeceğiz inşallah bakalım
Bende bugün sonuçları aldım
İleri hareketlilik 0
Morfoloji 2
Yerinde hareket 20
Yüzde 80 ölü sperm diyor
Napıcam bilmiyorum.
Şuan sada yatağımda eşimden gizli ağlayarak yazıyorum. Çok kötüyüm

Bende bugün sonuçları aldım
İleri hareketlilik 0
Morfoloji 2
Yerinde hareket 20
Yüzde 80 ölü sperm diyor
Napıcam bilmiyorum.
Şuan sada yatağımda eşimden gizli ağlayarak yazıyorum. Çok kötüyüm
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bende çok yaşadım.
1 2 güne toparlanır çara aramaya başlarsın canım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Ben de 4 yıllık evliyim, 3,5 yıldır doktorlara gidip geliyorum, 2 kez asilama yapıldı, tam tüp bebeğe geçecektik, pandemi girdi.beklemek çok zor gerçekten. Inşallah bir mucize de bana olur. Hayatım da hEr işim geç oluyor.

Siz nasıl bir yol izlediniz ?
Sizde de ileri hareketlilik mi yoktu ?
Bu süreçte ne yapmam gerek
Ben yeniyim canım 2 ay önce öğrendim bu durumu, bebeğim yok. İleri hız sıfır bizim. Sayımız 24 milyon iken 100 bine düştü maalesef. Bi hormon testi yapıp, başka bir labaratuvarda sperm testi yapıp öyle devam edeceğiz. Sizde önce bi hormon testi yapın bakalım, hormon kaynaklı mı sıkıntı anlarsınız. Yada varikosel var mı yok mu bakın İnşallah. Allah şifa versin

Canım teşekkür ederin öncelikşe
Bugün doktoruma gittim
Hormon testleirmizde slrın yok
Cumartesi eşim ürolojiye gidicek
Ben martta hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettim
Geçici oldupunu düşündüm o yüzden
Yoksa hamile kalamazdım herslde diye düşüniyorum

Canım Spermler 90 günde bir kendini yeniliyor çok takılma horrmon sıkıntısı yoksa keçi boynuzu kaynatıp suyunu içirebilirsin, sabah akşam İnşallah. Saraçoğlunun tavsiyesi link atacam bekle İnşallah

Ya bebim ileri hareket yüzde 20
Yerinde hareket 14
İleri hızlı olan 0
Buda gayet iyi canım, normal yolla gebe kalabilirsin.. Doktor ilaç verdi ise kullansın ve keçi boynuzu kürü kullansın çok faydası var İnşallah hormon sıkıntınız yoksa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…