nasıl hamile kaldınız?

Aslında önce sorunun kaynağını bulmak lazım kaç aydır deniyorsunuzda olmuyor mesela ve sende eşinde doktora göründü mü?

Ben 10. ayımda hamile kaldım ilk başlarda sorun bende sandık adetlerim düzensizdi doktorlara gittim sonra bişey çıkmadı bide eşimin görünmesini istedim onda bazı problemler olduğu ortaya çıktı yani ben boşu boşuna doktor doktor gezmişim..İlaçla tedaviye başlandı eşime ama ben daha fazla beklemek istemiyordum, Preseed diye bi krem var hamile kalmayı kolaylaştırıyor bundan aldım o ay yumurta takibine gittim, klomen kullandım ama tam takip zamanı eşim zatürre oldu takip ettiremedim kendimi sonra evde ovulasyon testleri yapmaya başladım 18-19. gün çift çizgiyi gördüm testte ve biz 15. gün başlamıştık çalışmalara boş geçirmeyecektik bu ayı 15-20. günler arasında 5 gün ilişki oldu ve 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim..Darısı başına ve tüm isteyenlere ama dediğim gibi öncelikle mutlaka sorunun kaynağını bulun gerisi kolay..

Valla bence herşey kısmet.9 ay boyunca yumurtlama dönemiymiş,2 günde bir ilişkiymiş herşeyi denedik olmadı.Sonra temmuz ayında söylemesi ayıp gelen gidenden sadece 2 kez birlikte olabildik,üstelik yumurtlama günü falan da bakmadan.Bir bakmışım hamileyim.Allahımın hikmeti kesinlikle...

peki sen kaç günde bir adet oluyorsun ben 30 günde bir oluyorum biz 12.13.14. günlerde birlikte oluyorduk acaba günlerimi yanlış hesaplıyorum.bu arada bizim 4.denememiz.yardımcı olursan sevinirim.

benimde düzensiz ve geç oluyodu yumurtlamam eşimde de sayı azlığı vardı. benim tahlillerim temizdi ama 1,5-2 sene uraştıktan sonra mart ayında kendiliğinden oldu hemde ne yumurta takibi yaptım ne de ilişkiden sonra yattım artık akışına bırakmıştım ki nisan ayında öğrendim mutlu haberi. ama hamile kalmadan önceki ay eşime bol havuç suyu içirdim,meyve sebze yedirdim,arı sütü bide keçi boynuzu pekmezi yedirdim. onların çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum çünki 5-6 ay klomen kullandığı halde hiç bir şey olmadı normalde nisan ayında yine eşime test yapılıcaktı ama hamile olduğumu öğrendik.

ilk önce doktora gittim kistim olup olmadığına olmadığna baktırdım varsa tedavi edilsin diye çok şükür herşey temizdi osırada çocuk düşünceside yoktu kontrolden 3 ay sonra hamile kaldım o ayda beklememe rağmen çünkü adetim 7gün sürer ertesi günü 8.günü yani ilişki oldu ve 2.denemede hamile kalmış oldum ne ayağımı uzattım nede başka birşey sadece bebek düşüncesi ile ilişkiye girmedim

sadece 8.gün mü hamile kaldın?

peki sen kaç günde bir adet oluyorsun ben 30 günde bir oluyorum biz 12.13.14. günlerde birlikte oluyorduk acaba günlerimi yanlış hesaplıyorum.bu arada bizim 4.denememiz.yardımcı olursan sevinirim.

Benim adetlerimin bi düzeni yoktu özellikle bebek çalışmaları başladıktan sonra 40-50 güne kadar bile uzadı stresle alakalı olarak..30 günde bir oluyorsan 14 gün geriye geleceksinki buda ortalama 16. güne denk gelir sen sanırım bu günü boş geçiriyorsun..Bu ay şöyle dene birde 12*14*16*18 olarak 1 gün ara vermiş olursun iki ilişki arasında..Böylede olmazsa internette alışveriş sitelerinde ovulasyon testleri satılıyor ondan al onunla hergün test yapıp yumurtlama gününü doğru tespit edebilir ve o gün ilişki yaşayabilirsiniz o zamanda olmazsa bi doktora görünün derim ben..

sadece 8.gün mü hamile kaldın?

ben bilmiyordum meğer yumurtlamanın ilk günüymüş netten bakınca gene gördüm birde son günü olmuştu ama son saatleriydi günün ben adetten sonraki ilk gün olduğunu düşünüyorum çünkü bebiş 1 hafta önde gidiyor(erken döllenmedendir diye düşündüğüm için)hemde beta hcg değerim yüksekti

teşekkür edrim saolun.bakalım bu ay nasıl olacak eğer bebeiş olursa haber veririm.

biz bebek düşünmeye başladığımızda eşimle doktora gittik. sağlıklı olduğumuzu öğrendik.
doktor görev olarak değil canınız istediği için ilişkiye girin stres yapmayın dedi. biz hiç gün hesabı yapmadık ve 3 ay sonra hamile kaldım. önce rahat olamak gerekli

canım biz hadi yapalım dedik :)) adetim bittikten sonraki 5 gün içinde denedik oda şansımıza tutmuş. kolay oldu anlıcağın.... akıntıların çoğaldıysa yumurtlama dönemine girmişsin deneyin bence. ha bu arada hergün yapmayın. 1 gün arada boşluk verin. erkeklerin sperminin kalitesi düşüyomuş. bizzat doktor söyledi bilgin olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…