- Konu Sahibi sinemeeren
-
bende incir kürü uyguladım+ovulasyon günü takibi yaptım ve o ay hamile kaldım hemde 5 yıldan ve bissürü operasyondan sonra tavsiye ederimm
Aslında önce sorunun kaynağını bulmak lazım kaç aydır deniyorsunuzda olmuyor mesela ve sende eşinde doktora göründü mü?
Ben 10. ayımda hamile kaldım ilk başlarda sorun bende sandık adetlerim düzensizdi doktorlara gittim sonra bişey çıkmadı bide eşimin görünmesini istedim onda bazı problemler olduğu ortaya çıktı yani ben boşu boşuna doktor doktor gezmişim..İlaçla tedaviye başlandı eşime ama ben daha fazla beklemek istemiyordum, Preseed diye bi krem var hamile kalmayı kolaylaştırıyor bundan aldım o ay yumurta takibine gittim, klomen kullandım ama tam takip zamanı eşim zatürre oldu takip ettiremedim kendimi sonra evde ovulasyon testleri yapmaya başladım 18-19. gün çift çizgiyi gördüm testte ve biz 15. gün başlamıştık çalışmalara boş geçirmeyecektik bu ayı 15-20. günler arasında 5 gün ilişki oldu ve 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim..Darısı başına ve tüm isteyenlere ama dediğim gibi öncelikle mutlaka sorunun kaynağını bulun gerisi kolay..
ilk önce doktora gittim kistim olup olmadığına olmadığna baktırdım varsa tedavi edilsin diye çok şükür herşey temizdi osırada çocuk düşünceside yoktu kontrolden 3 ay sonra hamile kaldım o ayda beklememe rağmen çünkü adetim 7gün sürer ertesi günü 8.günü yani ilişki oldu ve 2.denemede hamile kalmış oldum ne ayağımı uzattım nede başka birşey sadece bebek düşüncesi ile ilişkiye girmedim
peki sen kaç günde bir adet oluyorsun ben 30 günde bir oluyorum biz 12.13.14. günlerde birlikte oluyorduk acaba günlerimi yanlış hesaplıyorum.bu arada bizim 4.denememiz.yardımcı olursan sevinirim.
sadece 8.gün mü hamile kaldın?
ben bilmiyordum meğer yumurtlamanın ilk günüymüş netten bakınca gene gördüm birde son günü olmuştu ama son saatleriydi günün ben adetten sonraki ilk gün olduğunu düşünüyorum çünkü bebiş 1 hafta önde gidiyor(erken döllenmedendir diye düşündüğüm için)hemde beta hcg değerim yüksekti
teşekkür edrim saolun.bakalım bu ay nasıl olacak eğer bebeiş olursa haber veririm.
inşallah canım yaa sen ne kadarlık hamilesin?
inşallah canım yaa sen ne kadarlık hamilesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?