Nasıl hamile kalınır

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Bir gunde ardarda konu actim kusura bakmayin. Ama aklimi cok kurcaliyor. Bende problem yok. Esimde problem yok. Ovulasyon testiyle gunumu takip edip degerlendirdim. Ama olmuyor. Sebebi ne. Ne yapmak gerekir hamile kalabilmek icin. Neyi eksik yapiyorum. Ben zannettim ki ovulasyon testiyle gununu tutturunca olcak. Ama niye olmadi. Biraz once test sonucumu aldim. Hamile degilmisim.

ne zamandır korunmuyorsunuz? 1 sene için normal diyor doktorlar.

Genelde yumurtlama günlerinde hamile kalınır diyorlar. İki çocuğum var ikisinde de içeri boşalma olmadan ve yumurtlama günleri dedikleri zamanda iliski yaşamadan oldu. Artık bende bilmiyorum herkesin vücudu farklı. Arkadaşlarım genelde yumurtlama gününde deniyorlar. Ama onda da garanti hemen bu ay olacak diye birşey yok. İkinizde de sorun yoksa demek ki biraz daha beklemeniz gerekiyor. eğer tedavi gerekecek bi durum olsa doktor zaten uygulardı.

Güünleri tuttursanız bile hamıle kalma şansınız %50 bile değildir.
Denemeye devam edin..

Tek sorun hamile kalmak degil ki hamile oldugumu ogrendim 1 hafta 10 gun once falan sanirim 2 gun once de dis gebelik oldugumu ogrendim metotreksat diye bi kemoterapi ilaci yaptilar onla dusurmeye calisiyorlar tupumun patlama riski var pazartesiye kadar dusuk olmazsa ameliyat olacam

Gittim. Hamilelik oncesi kontrol yaptirdim. Vajinal ultrason da cekildi. Hicbirsey yok hamile kalmaya uygun dedi doktor.

o zaman sakin olun. fazla kafaya takmayın. ve şükür edin hiç bir sorun cıkmadıgı için.
inşallah en yakın zamanda alırsınız güzel haberi.

Iki aydir. Ama gununu tutturmama ragmen olmamasini anlayamiyorum. Neye gore bir sene onu da anlamiyorum.
iyi de illa ki yumurtlama gününde hamile kalacaksınız diye bir şey yok ki. belki yumurtanız sağlıksız, tam büyümedi bunu nerden bilebilirsiniz. milyonlarca sperm arasından 1 tanesi yumurtaya ulaşıyor. Belki bu olmuyor.
bu kadar takarsanız olucağı varsa da olmaz

Allah yardimciniz olsun. Insallah hasarsiz atlatirsiniz. Inanin cok uzuldum. Insallah hayirli zamanda hamile olup kavusursunuz bebeginize.

Rabbim ne zaman istediyse o zaman hamile kalınır. yumurtlama günü, bitkisel kürler, ilaçlar tedavler... hepsi hikaye Rabbim istemediyse olmuyo ne yapsak boş

Oyy bacim naptin
Simdi sürtünüp sürtünüp hamile miyim soruları x5 artacak bu yorumunla

Konu sahibi pek bilgim yok allah gönlüne göre versin ,inşallah tez zamanda kucağın dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…