Gittim. Hamilelik oncesi kontrol yaptirdim. Vajinal ultrason da cekildi. Hicbirsey yok hamile kalmaya uygun dedi doktor.şey mi yapsanız acaba... doktora gitseniz mesela hı ?
Iki aydir. Ama gununu tutturmama ragmen olmamasini anlayamiyorum. Neye gore bir sene onu da anlamiyorum.ne zamandır korunmuyorsunuz? 1 sene için normal diyor doktorlar.
Gittim. Hamilelik oncesi kontrol yaptirdim. Vajinal ultrason da cekildi. Hicbirsey yok hamile kalmaya uygun dedi doktor.
iyi de illa ki yumurtlama gününde hamile kalacaksınız diye bir şey yok ki. belki yumurtanız sağlıksız, tam büyümedi bunu nerden bilebilirsiniz. milyonlarca sperm arasından 1 tanesi yumurtaya ulaşıyor. Belki bu olmuyor.Iki aydir. Ama gununu tutturmama ragmen olmamasini anlayamiyorum. Neye gore bir sene onu da anlamiyorum.
Allah yardimciniz olsun. Insallah hasarsiz atlatirsiniz. Inanin cok uzuldum. Insallah hayirli zamanda hamile olup kavusursunuz bebeginize.Tek sorun hamile kalmak degil ki hamile oldugumu ogrendim 1 hafta 10 gun once falan sanirim 2 gun once de dis gebelik oldugumu ogrendim metotreksat diye bi kemoterapi ilaci yaptilar onla dusurmeye calisiyorlar tupumun patlama riski var pazartesiye kadar dusuk olmazsa ameliyat olacam
Oyy bacim naptinGenelde yumurtlama günlerinde hamile kalınır diyorlar. İki çocuğum var ikisinde de içeri boşalma olmadan ve yumurtlama günleri dedikleri zamanda iliski yaşamadan oldu. Artık bende bilmiyorum herkesin vücudu farklı. Arkadaşlarım genelde yumurtlama gününde deniyorlar. Ama onda da garanti hemen bu ay olacak diye birşey yok. İkinizde de sorun yoksa demek ki biraz daha beklemeniz gerekiyor. eğer tedavi gerekecek bi durum olsa doktor zaten uygulardı.
Ama ben de anlamadim hakkaten.Oyy bacim naptin
Simdi sürtünüp sürtünüp hamile miyim soruları x5 artacak bu yorumunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?