Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir çünkü gerçekten beynim kilitleniyor sanki sinirden donup kalıyorum film falan izlemeyi sevmiyorum ama kitabı deneyeceğimÖfkeyi kontrol edebilmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.. Soğukkanlı olup cümlelerinle böyle ağzıba burnuna girişceksin :) ve evet çook okuyup çokk izlemek lazım hafızaya depolamak lazım kenarda bekletip zamanı geldiğin de pattt pattt çıkartmak lazım :)
onu da denedim ama karşındaki normal olmayınca anlamıyor malesef illa kalbini kıracaksın ama onu da yapamıyorumO biraz kişilikle alakalı bir şey.
Olmuyorsa aşağı kalmak istemiyorsanız aşağılar gibi şöyle bir süzün. En azından sinir olur.
Sanane deme çalışmalarıyla başlayın.ben biri bana kötü bir şey söylediğinde aklıma o an hiç bir şey gelmiyor konuşamıyorum bile hatta bazen sinirden. genelde söyleyeceğim şeyde aklıma birkaç gün sonra geliyor. sizce nasıl değişebilirim böyle ezik gibi her şeye susmaktan bıktım nasıl hazır cevap biri olabilirim mesela bugünde arkadaşım benle dalga geçip güldükten sonra bozulur gibi oldum biraz ama cevap veremeyince bu seferde bozulup sustum diye daha çok gülmeye başladılar falan ama cidden bıktım artık bu huyumdan
Aynı ben çok sinir bozucuben biri bana kötü bir şey söylediğinde aklıma o an hiç bir şey gelmiyor konuşamıyorum bile hatta bazen sinirden. genelde söyleyeceğim şeyde aklıma birkaç gün sonra geliyor. sizce nasıl değişebilirim böyle ezik gibi her şeye susmaktan bıktım nasıl hazır cevap biri olabilirim mesela bugünde arkadaşım benle dalga geçip güldükten sonra bozulur gibi oldum biraz ama cevap veremeyince bu seferde bozulup sustum diye daha çok gülmeye başladılar falan ama cidden bıktım artık bu huyumdan
aynen bana da oluyor bazen aklımdan söylüyorum ağzıma geliyor ama insanları kırmaya korkuyorum ya aramız bozulursa üzülürse diye ama alışmışım artık zaten olmuyor bir yerden sonraO karakterle alakalı sanırım. Yoksa yoktur.
Ben de cevap çoktur ancak birkaç yıl öncesine kadar insanları kırmamak adına susmayı tercih ederdim. Kul hakkı vs diye.
Sonra bir baktım sessizliğimi aptallığa yoruyorlar açtım ağzımı. Şimdi biri bir şey derse (üstüm ya da amirim statüsünde değilse) cevabını veriyorum.