nasıl hazır cevap olunur?

O biraz kişilikle alakalı bir şey.
Olmuyorsa aşağı kalmak istemiyorsanız aşağılar gibi şöyle bir süzün. En azından sinir olur.

Çok kitap oku canım.

Çok kitap oku. Ama ciddi çok Yani 3 kitap okuyup çok deme. Bol film izle ve sosyal haberleri takip er Kelime dağarcığın be kadar gelişirse o kadar şansın var

Çok kitap oku. Ama ciddi çok Yani 3 kitap okuyup çok deme. Bol film izle ve sosyal haberleri takip er Kelime dağarcığın be kadar gelişirse o kadar şansın var

Öfkeyi kontrol edebilmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.. Soğukkanlı olup cümlelerinle böyle ağzıba burnuna girişceksin :) ve evet çook okuyup çokk izlemek lazım hafızaya depolamak lazım kenarda bekletip zamanı geldiğin de pattt pattt çıkartmak lazım :)

Öfkeyi kontrol edebilmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.. Soğukkanlı olup cümlelerinle böyle ağzıba burnuna girişceksin :) ve evet çook okuyup çokk izlemek lazım hafızaya depolamak lazım kenarda bekletip zamanı geldiğin de pattt pattt çıkartmak lazım :)
olabilir çünkü gerçekten beynim kilitleniyor sanki sinirden donup kalıyorum film falan izlemeyi sevmiyorum ama kitabı deneyeceğim

Patavatsız olduğunu söyle, "kendini bu tip davranışlarla zeki sanıyor olabilirsin zeki misin bilemem ama duygusal zeka diye birşey var, bu patavatsızlıkla onun düşük olduğunu söyleyebilirim" de. Her türlü patavatsız lafa şak diye uyar.

ben biri bana kötü bir şey söylediğinde aklıma o an hiç bir şey gelmiyor konuşamıyorum bile hatta bazen sinirden. genelde söyleyeceğim şeyde aklıma birkaç gün sonra geliyor. sizce nasıl değişebilirim böyle ezik gibi her şeye susmaktan bıktım nasıl hazır cevap biri olabilirim mesela bugünde arkadaşım benle dalga geçip güldükten sonra bozulur gibi oldum biraz ama cevap veremeyince bu seferde bozulup sustum diye daha çok gülmeye başladılar falan ama cidden bıktım artık bu huyumdan
Sanane deme çalışmalarıyla başlayın.
İşe yaradığını göreceksiniz.
Gerisi de okumakla gelişecek.

ben biri bana kötü bir şey söylediğinde aklıma o an hiç bir şey gelmiyor konuşamıyorum bile hatta bazen sinirden. genelde söyleyeceğim şeyde aklıma birkaç gün sonra geliyor. sizce nasıl değişebilirim böyle ezik gibi her şeye susmaktan bıktım nasıl hazır cevap biri olabilirim mesela bugünde arkadaşım benle dalga geçip güldükten sonra bozulur gibi oldum biraz ama cevap veremeyince bu seferde bozulup sustum diye daha çok gülmeye başladılar falan ama cidden bıktım artık bu huyumdan
Aynı ben çok sinir bozucu :KK12: Söyleyeceğim şey sonradan aklıma gelince de kendimi yitiyorum resmen Yok böyle birşey :110:

O karakterle alakalı sanırım. Yoksa yoktur.
Ben de cevap çoktur ancak birkaç yıl öncesine kadar insanları kırmamak adına susmayı tercih ederdim. Kul hakkı vs diye.
Sonra bir baktım sessizliğimi aptallığa yoruyorlar açtım ağzımı. Şimdi biri bir şey derse (üstüm ya da amirim statüsünde değilse) cevabını veriyorum.

O karakterle alakalı sanırım. Yoksa yoktur.
Ben de cevap çoktur ancak birkaç yıl öncesine kadar insanları kırmamak adına susmayı tercih ederdim. Kul hakkı vs diye.
Sonra bir baktım sessizliğimi aptallığa yoruyorlar açtım ağzımı. Şimdi biri bir şey derse (üstüm ya da amirim statüsünde değilse) cevabını veriyorum.
aynen bana da oluyor bazen aklımdan söylüyorum ağzıma geliyor ama insanları kırmaya korkuyorum ya aramız bozulursa üzülürse diye ama alışmışım artık zaten olmuyor bir yerden sonra

Bence kitapla alakası yok kendim kitap okumayı hiç sevmem en son ne zaman okuduğumu bile hatırlamıyorum yani o kadar hiç.bence sonradan öğrenilen bir şey değil yani doğuştan gelen bir şey.ben kendim farkında değilim ama arkadaşlarım diyordu Allah tan arkadaşınız yoksa bizi de laflarinla gömerdin. :)

Ben de hiç hazır cevap değilimdir. Özellikle iş hayatında eksikliğini daha çok hissediyorum. Ben çalıştığım yerde amir pozisyonundayim, ama bazen çaycıya bile sözüm geçmiyor nerdeyse. Adama birşey söylüyorum, pat hemen cevap veriyor, işini eksik yapıyor uyarıyorum ama her zaman o üste çıkıyor. Yani bu iş yapı meselesi kesinlikle. Ben üniversite mezunuyum, çaycı ilk okul mezunu, ama maşallah dil pabuç gibi. Onunla asla yarışamam mesela.

Back
X