- Konu Sahibi civilenginar
KEsinlikle abla de. Abimin benden 6 yaş küçük eşide bana ismimle hitap etmişti sonrada nezaketen sormuştu nasıl hitap edeyim diye bende sen nasıl rahat edersen dedim (oda nezaketen) sonuç uyuz oldum abla demediği için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl istersen derseniz o da nasil isterse öyle söyler.KEsinlikle abla de. Abimin benden 6 yaş küçük eşide bana ismimle hitap etmişti sonrada nezaketen sormuştu nasıl hitap edeyim diye bende sen nasıl rahat edersen dedim (oda nezaketen) sonuç uyuz oldum abla demediği için.
Ya zınk diye sorunca öyle insanın aklına gelmiyo. Yani rahatsız olacağımı bilsem derdim zaten. Diyemeden boşandılarNasıl istersen derseniz o da nasil isterse öyle söyler.
Ablayı tercih ederim ama sen bilirsin deseydiniz o zaman keske
Uyuz olmaya yer aramissiniz![]()
Gulsem mi uzulsem mi bilemedimYa zınk diye sorunca öyle insanın aklına gelmiyo. Yani rahatsız olacağımı bilsem derdim zaten. Diyemeden boşandılar![]()
Şaka bi yana tabiki üzüldük ama nasip bu kadarmış.Gulsem mi uzulsem mi bilemedim![]()
Eşim 2 kardeş , erkek kardeşi benden 5 yaş büyuk. İsmiyle hitap ediyorum. Eşim , abisi çünkü. Arkadaş ve aile de dahil eşim kime ne diyorsa ben de onu diyorum kafam rahat.merhabalar hanımlar bir süredir devam eden ilişkim var. kendisi 3 kardeş ve en büyükleri. kendinden küçük 2 kız kardeşi var. tanıştırmak istiyor beni onlarla. kızların biri benden bir yaş küçük ona ismiyle hitap edicem ama biri benden 6 yaş büyük. zaten erkek arkadaşım da benden 7 yaş büyük. bugüne kadar aramızda sürekli kızın ismini kullandık. diyelim ki ismi ayşe hep ayşe dedim ama kızla hiç birebir konuşmadığımız için ona ne demeliyim. ayşe abla mı yoksa direkt ayşe mi? ufak bir sorun ama bunun lafını yapabilirler..
Benimde görümcem 7 yaş büyük abla diyorum istersen ismimle hitap edebilirsin demişti ama ben abla diyorum hepmerhabalar hanımlar bir süredir devam eden ilişkim var. kendisi 3 kardeş ve en büyükleri. kendinden küçük 2 kız kardeşi var. tanıştırmak istiyor beni onlarla. kızların biri benden bir yaş küçük ona ismiyle hitap edicem ama biri benden 6 yaş büyük. zaten erkek arkadaşım da benden 7 yaş büyük. bugüne kadar aramızda sürekli kızın ismini kullandık. diyelim ki ismi ayşe hep ayşe dedim ama kızla hiç birebir konuşmadığımız için ona ne demeliyim. ayşe abla mı yoksa direkt ayşe mi? ufak bir sorun ama bunun lafını yapabilirler..