Nasıl içinden çıkabilirim bu durumun

Herkese merhaba. Bir derdimi paylaşmak istiyorum şimdiden sabırla okuyup cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Kızlar benim 3 gün sonra nikahım 1,5 ay sonra da düğünüm var. 1 senedir nişanlıyız. Nişanlımın ailesi farklı bir ilde oturuyor. Biz nişanlandığımızdan beri ailesi ne eksik ne alınacak ne yaptınız diye bir kere arayıp sormadılar. İki il arası mesafe 2 saat. Ev tuttuk eşya yerleştirdik bir kere merak edip gelip bakmadılar. Herneyse asıl konu, nikahım olduğu için bir gece önceden geleceklermiş, nikahtan sonra hemen döneceklermiş. nişanlım “ annem ve babam yatak odasında yatar” dedi. Ben o odaya kendi eşyalarımı koydum. Yerli bir öfke mi bilmiyorum ama daha benim yatmadığım yatakta yatmalarını istemiyorum nedense.Kızlar bilmiyorum, fazla mı abartıyorum ama Üstelik nişanlım bana böyle böyle yaptım dedi “ bak bu günden davet edelim şöyle yaparız “ demedi. Bana geldi ve annemler 1 gece önceden gelecek. Yatak odasında yatacaklar. Kalanlar da salonla odada yatıracağım dedi. Ne düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım?
Severek evleniyorsanız sizin için zor bi karar bende severek evlendim gözüm hiçbirşeyi görmedi bi çok şeyler gördük nişanlı evli hatta sevgiliyken dedim evlenince ben onu düzeltirim ama öyle olmuyormuş huylu huyundan vazgeçmiyor yıpranan siz oluyorsunuz yolun başındayken dönmek en iyisi

Kızlar şimdi nişanlımla konuştum. Bana misafir odası yapmama izin vermedin, ben her annem babam geldiğinde yatağımı veririm diyor. Misafir bizim misafirimiz ev bizim evimiz diyorum, misafir de evde benim diyor. Ben artık katlanamaıyorum. Görümcemi aradım ona anlattım, o uğraşsın kardeşiyle kim öğrenirse de öğrensin yoksa nikah felan da yapmıyorum
Görümcenizi niye arıyorsunuz? Adam açık açık benim evim ben ne dersem o demiş. Misafirlerinle ömür boyu mutluluklar deyip bırakın yazık edersiniz kendinize.

Hakli yorum. O yuzden hemenn araba kredisine girmeli en azindan veya ev kredisine. Evlenmeyecekse de sorun yok zaten.
Kuzum evi arabayı kendi ailesinin üstüne yapar 😄
Baksana benim evim diyip durmuş arkadaşımıza
Böyle inatlaşcaksa pek oluru yok böyle bi şey olamaz
Evlilik böyle bi şey değil ki ortak karar almaları karısının isteklerine saygı duyması lazım
Misal kocasının bazı arkadaşlarını istemiyor misafir etmek
Şimdi tutturcak mı benim misafirim benim evim diye
Yada o gün gününde değil yalnız kalmak evde uzanmak istiyor kızımız ne dicek ben akşam yemeğine şu kişiyi çağırdım kalk hazırlık yap mı
Sırf ev içinde değil bu konu böyle başlar heryerde sorun olur
Ne düğün düğün olur ne bayram bayram olur anlaşmak önemli olan

Kızlar şimdi nişanlımla konuştum. Bana misafir odası yapmama izin vermedin, ben her annem babam geldiğinde yatağımı veririm diyor. Misafir bizim misafirimiz ev bizim evimiz diyorum, misafir de evde benim diyor. Ben artık katlanamaıyorum. Görümcemi aradım ona anlattım, o uğraşsın kardeşiyle kim öğrenirse de öğrensin yoksa nikah felan da yapmıyorum
bunları söyleyen adamla evlenecek misin cidden

2 saatlik yoldan ne olacak yav
gelsinler dönsünler
Millet hergün o kadar süre işe gidiyor yollarda
sanki Ağrı dağından geliyorlar

Ama nişanlının kafa yapısı çok değişik
Bu adam üzer seni yemek az önce annemler yesin bile der zamanı gelince. Çok itici. O kadar düşünüyorsa kıysın parasına otel tutsun
Şimdiden ev benim misafir benim diyen adam yarın kapı orda der. İyi düşün

Erkekler ince detaylari düsünemiyor maalesef.Burada ogullari düsünemeyip böyle bir karar alıp ailesine söyledi diyelim.Kv nizin öyle sey olmaz demesi lazim.Yatak odasinda yatirmak nedir yahu.
Erkekler ince düşünmedigi icin degil dusunmek işlerine gelmiyor bence, yoksa her konuda masallahlari var cinifirtlerin 🤸‍♂️

İlk gecenize özel camasirlarinizi da versin anasına
Yatakta ilk onlar yatacaksa çamaşırlarda denensin nolacak canım
Başka arzusu var mıymış müstakbel enistenin

Back
X