• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl ikna edebilirim,kırmadan....

Eşin,çalışmanı istemiyor olabilir mi ?
Belki işyeri açarsan evi ve kendisini ihmal edeceğini,uzun süre çocuk istemeyeceğini düşünüyordur.
Veya aslında kadının çalışmasına karşıdır,kıskançtır vs...

sanmıyorum o konuda öyle düşündüğünü,geçen iş buldum kendı meslegımle ılgılı,,,
sadece ben uzagım çift araba gıdıp gelmem lazım,hesap yaptım alıcam yola masrafa gıdıcek,eve geldım,konustuk eşimle,yok başka bakıcam dedım,uçtu havalara,yuzu aydınlandı

bizim sektorde (güzellik uzmanıyım ben)kendı yerın olunca ıyı kazanıyorsun,bıde evlılerle çalışmak ıstemıyorlar,sık sık ızın alırdı benım oncekı arkadaşlarımda
heryerden kapılar kapanıyor yuzume anlıycan:44:

tatlım boşanma felan asla düşünme , başksıyla evlensen o da yapcak bunları hatta daha da beterini, o şuan takıntı ve inat yapmış durumda olduğu için varı yoğu çocuk konusu olmuş , kv faktörü de veriyor gazı napsın adam :9: senin elinde diyordur , bi karına söz geçiremiyorsun bilmem ne, ispat çabası var puan toplicak karısı :34: anneleri işin içine girince yarış atı gibi oluyorlar :1::1::1::1: dediğim gibi çocuk işine yorum yapamam senin bileceğin iş ama işini kurmandan asla pişman olmazsın, oturup el açmaktansa çatır çatır kendin kazan, bence her kadın çalışmalı , eşin bence daha 1 yıl olmamış evleneli çocuk konusunda hırs yapmış takıntı yapmış gibi geldi, çocuk hasreti daha uzun süre bekleyince oluyor herşeye doyunca gezmeye tozmaya ne bilim her konuda özgürlüğe doyunca çocuk istiyor insan , eşin iyi birisi sana büyük kötülüğü yok dayak hakaret gibi ve başinda verdiği sözü yutmamak için biraz bocalıyor o kadar , sen kaynana faktörünü biraz etkisiz hale getirebilirsen iletişiminiz daha verimli olur bence, erkekler aslında daha inat belli etmiyorlar o kadar, sende çaktırmadan iyilikle ikna edebilirsin istediğin konulara canim,

Eşin,çalışmanı istemiyor olabilir mi ?
Belki işyeri açarsan evi ve kendisini ihmal edeceğini,uzun süre çocuk istemeyeceğini düşünüyordur.
Veya aslında kadının çalışmasına karşıdır,kıskançtır vs...

Eşin gelecek planlarını anlatırken,keşke "işimi hayırlısıyla açayım,hepsi sırayla olur inşallah" deseydin.

Çocuk mevzusu açıldığında,anneni öne sürmektense,daha erken,henüz işim bile yok gibi mazeretler söyleyebilirsin.
Bu şekilde eşin,annesi yüzünden istemiyor fikrine kapılmaz.
Sonuçta annenin durumu,1-2 sene idare edilecek geçici bir durum değil.
Annen için ertelemen,belirsizlik ve süreklilik hissi veriyor.

Bir de moralini bozmak istemem ama işyeri açmak,müşteri edinip kara geçmek o kadar kolay değil.
Bir süre başka alanda çalışmayı düşünmez misin ?

özür dilerim burasi yeri degil ama
Meleknaz sana msj atamiyorum
msj kutun dolu

tatlım boşanma felan asla düşünme , başksıyla evlensen o da yapcak bunları hatta daha da beterini, o şuan takıntı ve inat yapmış durumda olduğu için varı yoğu çocuk konusu olmuş , kv faktörü de veriyor gazı napsın adam :9: senin elinde diyordur , bi karına söz geçiremiyorsun bilmem ne, ispat çabası var puan toplicak karısı :34: anneleri işin içine girince yarış atı gibi oluyorlar :1::1::1::1: dediğim gibi çocuk işine yorum yapamam senin bileceğin iş ama işini kurmandan asla pişman olmazsın, oturup el açmaktansa çatır çatır kendin kazan, bence her kadın çalışmalı , eşin bence daha 1 yıl olmamış evleneli çocuk konusunda hırs yapmış takıntı yapmış gibi geldi, çocuk hasreti daha uzun süre bekleyince oluyor herşeye doyunca gezmeye tozmaya ne bilim her konuda özgürlüğe doyunca çocuk istiyor insan , eşin iyi birisi sana büyük kötülüğü yok dayak hakaret gibi ve başinda verdiği sözü yutmamak için biraz bocalıyor o kadar , sen kaynana faktörünü biraz etkisiz hale getirebilirsen iletişiminiz daha verimli olur bence, erkekler aslında daha inat belli etmiyorlar o kadar, sende çaktırmadan iyilikle ikna edebilirsin istediğin konulara canim,

sakin olmaya ,sakince konuşarak ıknaya çalışsamda olmuyor,geçen gece strestten ağlama krizine girdim,daha öncede nelerle başa çıktım neler geldı geçtı,bununlada başa çıkarım elbelt ancak gücümünde tükendiğini hıssetmıyor değilim bazen...
son kez eşime söyledim,konustuk,zamana bırakmak en iyisi dedım sede ....
iyiliğine iyidir ama bu şekılde konusup farklı davranıslar sergıleyınce de üzülmüyor değilim,boşanmak ıstemıyorum,annemın evı var ,kullanmıyor suan,oraya gıdıp bıkaç gun kafamı toplamak düşünmek ıstıyorum dedım,tıkandı kaldı,,,onu terk edeceğimi düşündü heralde bıan,dondu kaldı,
ıkımızde haklıyken bu durumu böyle tartışmalarla geçirmek saçma oluyor işte,,banada söz geçiremıyor,ne kadar anneciği baskı yapsada ,( ben bıraz domınanttım galıba,ses yukseltıp,olacak dıyemezde)kendıde anne-eşş arasında sıkışmış durumda...zaten kendı çocuk ısteyen bırı kv.bu zayıf noktasına basınca da coşuyor benımkıde...
bakalım daha neleer duyup görücem:19:

Back
X