Nasıl ikna edebilirim?

Statu farkıniz yok iyide denk meslekler bence. Şunu da anlamiyorum ogretmen kuzenim var hep ogretmenler geldi evlenme niyetiyle istemeye hepsine de kendisi ve annesi begenmedi begenmeme sebepleri de ogretmenmis onkar avukat doktor istiyormuş. Kendi meslegini kucumseyip bunun farkinda olmaması garip gelmişti
Ya eski kafalılarda hep öyle. Anneme göre de erkeğin statü konum olarak kadından daha iyi durumda olması gerekirmiş.

aranızda statü farkı yokki :KK70: belki bikaç seney adam sizden kat be kat fazla kazanacak.

çocuk değilsiniz ömrünüz boyunca annenizle aynı şehirde yaşayamazsınız .
Ya tabiki ailemle aybı şehir değil ama eşimin ailesiyle de aynı şehirde yaşamak istemem. Her ikisine uzak orta noktada yaşayayım iştee

Merhabaa herkese,
1 yıllık ilişkim var. Ben yeni mezun olmuş bir eczacı sevgilim de bankada uzman yardımcısı. Aramızda 4 yaş fark var. Çok iyi anlaşıyoruz her ortamda gözlemleme fırsatım oldu. Bana saygısızlığı olmadı, olgun ince düşünen biri.
Evlenme konusunda acelem yok sadece öncesinde annemle dışarda tanışmasını istiyorum. Annemin hisleri gözlemlerini merak ediyorum.
Ancak annem bu konuda hep tepkili. Tanışmayı kabul etmiyor nedeni olarak da statü farkını öne sürüyor. Ben buna hiç takılmıyorum ama her gün size bu baskının da yapılması sizin de canınızı sıkar.
Bana işte akrabasını örnek gösteriyor lise mezunu bak nasıl avukatla evlendi. Arkadaşların doktor sevgilileri var. Çevrende ne güzl örnekler var diyor. Aramızdaki bu tartışma gerilimi ona da yansıtıyorum.
Sizce anneme sevgilimi nasıl kabul ettirebilirim çok dik başlı annem :KK43:
Annenizin fikirlerini fazla önemseyen birisiniz. İlk etapta tanıştırma isteğinizin bile nedeni bu. Annenizin bu statü görüşü hiç değişmeyecek çünkü kimi insan böyledir. Ayrılın erkek arkafaşınızdan adam boşu boşuna sizible vakit kaybetmesin. Siz de bir birey olup, annenizin fikirlerini kendi fikirlerinizden önde tutmayı bırakmadan sakın sakın sakın evlenmeyin.

Annenizin fikirlerini fazla önemseyen birisiniz. İlk etapta tanıştırma isteğinizin bile nedeni bu. Annenizin bu statü görüşü hiç değişmeyecek çünkü kimi insan böyledir. Ayrılın erkek arkafaşınızdan adam boşu boşuna sizible vakit kaybetmesin. Siz de bir birey olup, annenizin fikirlerini kendi fikirlerinizden önde tutmayı bırakmadan sakın sakın sakın evlenmeyin.
Sevgilimle statü farkı yok zaten. Ailemin düşüncesi elbet önemli bu herkes için de böyle.onların benim içime sinen biri ile yola girmek isterim. Tanıyınca seveceğine de eminim. Bazen bu statü gibi meseleleri açması canımı sıkıyor ondan dolayı burda paylaştım.

Merhabaa herkese,
1 yıllık ilişkim var. Ben yeni mezun olmuş bir eczacı sevgilim de bankada uzman yardımcısı. Aramızda 4 yaş fark var. Çok iyi anlaşıyoruz her ortamda gözlemleme fırsatım oldu. Bana saygısızlığı olmadı, olgun ince düşünen biri.
Evlenme konusunda acelem yok sadece öncesinde annemle dışarda tanışmasını istiyorum. Annemin hisleri gözlemlerini merak ediyorum.
Ancak annem bu konuda hep tepkili. Tanışmayı kabul etmiyor nedeni olarak da statü farkını öne sürüyor. Ben buna hiç takılmıyorum ama her gün size bu baskının da yapılması sizin de canınızı sıkar.
Bana işte akrabasını örnek gösteriyor lise mezunu bak nasıl avukatla evlendi. Arkadaşların doktor sevgilileri var. Çevrende ne güzl örnekler var diyor. Aramızdaki bu tartışma gerilimi ona da yansıtıyorum.
Sizce anneme sevgilimi nasıl kabul ettirebilirim çok dik başlı annem :KK43:
Ben statü farkı göremedim. Annenizin kendi egolarını sizin üzerinizde tatmin etmesi de saçma. Kaldı ki ikinizinde mesleği elinde. Aile büyüğünden birinden destek alın. O anneniz ile konuşsun.

Ya tabiki ailemle aybı şehir değil ama eşimin ailesiyle de aynı şehirde yaşamak istemem. Her ikisine uzak orta noktada yaşayayım iştee
Valla öyle olmuyor iş para nerdeyse herkes orada yaşıyor . Tabii ortada biter bilabalibirseniz daha iyi olur .ama öncelik imkanlar ve para

Back
X