Merhabaa herkese,
1 yıllık ilişkim var. Ben yeni mezun olmuş bir eczacı sevgilim de bankada uzman yardımcısı. Aramızda 4 yaş fark var. Çok iyi anlaşıyoruz her ortamda gözlemleme fırsatım oldu. Bana saygısızlığı olmadı, olgun ince düşünen biri.
Evlenme konusunda acelem yok sadece öncesinde annemle dışarda tanışmasını istiyorum. Annemin hisleri gözlemlerini merak ediyorum.
Ancak annem bu konuda hep tepkili. Tanışmayı kabul etmiyor nedeni olarak da statü farkını öne sürüyor. Ben buna hiç takılmıyorum ama her gün size bu baskının da yapılması sizin de canınızı sıkar.
Bana işte akrabasını örnek gösteriyor lise mezunu bak nasıl avukatla evlendi. Arkadaşların doktor sevgilileri var. Çevrende ne güzl örnekler var diyor. Aramızdaki bu tartışma gerilimi ona da yansıtıyorum.
Sizce anneme sevgilimi nasıl kabul ettirebilirim çok dik başlı annem