yasiniz kac?Merhaba bayanlar,
Yaşadıklarımdan ötürü oturduğum mevkide yaşamam benim için çok güç oluyor. Nefes alma alanımı darlaştırıyor.
Yurt dışından iyi bir şirketten teklif aldım ancak daha önce de almıştım ve ailem müsade etmediği için gidemedim. Şuan tekrar ısrarla teklifte bulunuyorlar ve ben bu sefer kesinlikle gitmek istiyorum ancak ailemi nasıl ikna ederim bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz nasıl onları buna ikna edebilirim?
23 yaşındayımyasiniz kac?
Biraz daha açıklar mısınız? Bulunduğunuz çevreden kurtulmak için mi yurtdışını istiyorsunuz?Merhaba bayanlar,
Yaşadıklarımdan ötürü oturduğum mevkide yaşamam benim için çok güç oluyor. Nefes alma alanımı darlaştırıyor.
Yurt dışından iyi bir şirketten teklif aldım ancak daha önce de almıştım ve ailem müsade etmediği için gidemedim. Şuan tekrar ısrarla teklifte bulunuyorlar ve ben bu sefer kesinlikle gitmek istiyorum ancak ailemi nasıl ikna ederim bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz nasıl onları buna ikna edebilirim?
ne işi bu? mezuniyetin ne senin?Merhaba bayanlar,
Merhaba bayanlar,
Merhaba bayanlar,
Biraz daha açıklar mısınız? Bulunduğunuz çevreden kurtulmak için mi yurtdışını istiyorsunuz?
Turizm ve turzm mezunuyumne işi bu? mezuniyetin ne senin?
zor bir durum
biz burdan ne kadar yardımcı olabiliriz ama
aileler evlatlarının iyilikleri için olduğuna
inanırlarsa
rıza gösterir
Anlıyorum ama kendini ordan uzaklaşmak zorunda hissetme. Zamanla alışırsın bu yeni hayatına. Çok gitmek istiyorsan git diyeceğim ama ailenin kararı önemli bence. Onları dinlemelisin.Uzun bir birliktelikten çıktım ve aynı semtte oturuyoruz, bu sebeple ayrı kalmak istiyorum nefes almak istiyorum
yaşın kaç..sonucta yetişkin birisin..
güzelce konuş,artılarını anlat ve once anneni ikna et..
o babanın hakkından gelir
Anlıyorum ama kendini ordan uzaklaşmak zorunda hissetme. Zamanla alışırsın bu yeni hayatına. Çok gitmek istiyorsan git diyeceğim ama ailenin kararı önemli bence. Onları dinlemelisin.
Babam gözünden sakınır beni çok düşkün o yüzden ikna etmem zor oluyor her seferinde sennide evlatların olacak o zaman anlarsın diyor.
Nereye gideceksiniz? Acaba iyi bir sirket olmadigini Mi dusunuyorlar ki?
Eve gitmeyin o zaman. Yok mu kafa dengi arkadaşlarınız? Buluşun bişeyler yapın.Zorunda hissetmiyorum sadece artık nefes almak istiyorum işten çıkıp eve gitmek istemiyorum o kadar kötü durumdayım.
BENDE ÇOK DUYDUM BU SÖZÜ
bu yaşımda hala duyuyorum
kendi kızıma söylermiyim ilerde bilmem
ama anne baba hakkı önemli
rızalarını almadan
deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?