Nasıl İkna Ederim

Ben olsam gözüm kimseyi görmez, basar giderim. Ama sen biraz pasifsin. Ruh sağlığı daha önemli. silemelis

Kıbrıs mıs ayol yavru vatan ...Benim de nereleri geldi aklıma..Kıbrıs ta kız kardeşim okuyor 3 yıldr şahsen kendim de gittim gördüm gerçekten güvenilir bir yer ben sevdim ufacık ,asayişi iyi ,sıcak kanlı insanlar..Ben kardeşim üniversiteyi kazandığında İstanbul yada benzeri bir büyük şehirde okumasındansa Kıbrısta okumasını tercih etmiştim ..Hala da aynı fikirdeyim..Ev falan tutacaksa şirket anneniz uçağa binse 1 saat sonra yanınızda onları ikna etmek kolay olacaktır bu kadar takmayın kafanıza..Ama gidicem deyipte atarlanıp,delirmeyin anne baba sonuçta endişelenmekte haklılar bir kız yetiştirirken...İnşallah istediğin gibi olur her şey ..

İşte benim de bunları güzel bir dille kendisine anlatmam gerekli onlardan ayrılacağım kısmını düşünüyorlar hep.

İşte benim de bunları güzel bir dille kendisine anlatmam gerekli onlardan ayrılacağım kısmını düşünüyorlar hep.

o zmn şöyle de; öğretmen ya da polis olsaydım yine farklı yerlere atanacaktım,ya da evlenseydim yine ayrılacaktım sizden ,ben artık büyüdüm Kıbrıs ta şu kadarcık yer istediğimiz zaman gelir görüşürüz lütfen kararlarıma saygı duyun ...

Ailenizin bırakıp uzaklara gitmeyin.Gitmenizi istemiyorlarsa uzmeyin insanları. Ben olsam ben de kızımı uzaklara yollamam tek başına ne güzel basinizda sizi koruyan,düşünen bir babanız var.onlar daha tecrübeli ve sizin iyiliginizi istiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…