Nasıl inanim ben ?

valla bence asıl dengesiz olan kendisi de olabilir. hiç bulaşma çalışmana odaklan. şimdiki aklım olsa erkek arkadaşı falan boşverip daha fazla çalışırdım istediğim bölüm için. o zamanlara bir daha dönemiyorsun ama emin ol her zaman karşına arkadaş edinme fırsatı çıkıyor. ilişkide yaşanılan gelgitler çalışma temposunu düşürebiliyor. kesinlikle bu dönemde bulaşma.

Merhaba. Doğrusunu isterseniz bahsettiğiniz kişi bana güven vermedi. "Sevgilinden yeni ayrıldığın için kafanı karıştırmak istemiyorum, sadece duygularımı bil" falan demiş ama, bir öyle bir böyle davranarak işi oldu bittiye getirmeye, sana evet dedirtmeye çalışıyor gibi. Önce duygularını açmış, sonra da umursamaz tavırlar içine girmiş; onun ilgisini kaybetmekten korkup hemen bir ilişkiye başlaman için böyle yapıyor olabilir. Onu tanıyan sensin tabii, iyice gözlemle, eğer tavırları bu yönde devam ederse fazla güvenme derim.

Merhaba, bence kendini hiç üzme ve aklını bulandırmasına da izin verme ve çalışmana odaklan.
İkincisi erkek arkadaşınla ilişkin biteli 1 ay olmuş, ben senin yerinde olsam bir süre kalbimin ve aklımın tamamen temizlenmesini beklerdim.
Sen de "ayrılığın üzüntüsü ve hayal kırıklığı var üzerimde" demişsin, bence bunları atlatmadan tekrar bir birliktelik düşünme.
Bir de ben bahsettiğin kişinin tavrından dolayı rahatsız oldum açıkçası, bir insanla 6 yıl paylaşmış biri, hatta onunla hayatını birleştirmeyi düşünen biri o kişiye biraz saygı duymalı bence, psikolojik rahatsızlığı vardı gelgitliydi diye kötülemesi gereksiz bence, anlaşamadık ayrıldık demek çok zor olmamalı. Bana bu şekilde yaklaşan biri olsa ve ayrılsam benim arkamdan da kötüleyerek konuşur diye düşünürdüm.
Ama bunlar benim fikirlerim, yine de kendin için en doğrusunu yine sen bilirsin.

Son düzenleme:
Yazdiklarina bakarsan gel git akilli olan kendisi gibi
Sana ilgisi olan etrafinda pervane doner..
Bence cani sklyor arkadasin oyalanacak seyler ariyor gibi
Hic bulasma derim..

Madem nişandan döndüğü kız gelgit akıllıymış ne diye 6sene sürdürmüş
6ay değil bak 6sene
Klasik yalancı erkek işte
Nedense ayrıldıkları kişiyi hep karalarlar..Haklarında hep olumsuz konuşurlar..yada zaten hiç sevmemiş
olurlar Biz buna halk arasında fı...ma diyoruz.
Belki de hala nişanlı.Belki de başka biriyle beraber :44:
Pek güven veren bir imaj göremedim buradan.
Senin ayrılığın da daha çok taze.Dur bakalım bismillah.
Bu fırsatçıya fırsatını verme derim ben

Adam dengesiz ve kalitesiz bir tip zaten orası belli de yanlış anlamadıysam 21 yaşındasınız ve dershaneye devam ediyorsunuz, bir şeylere hazırlanıyorsunuz o hâlde. Fakat zaman hızla akıp gidiyor farkında mısınız, dünyada erkekten bol şey yok, olmayan ve yerine yenisini koyamayacağımız tek şey ise geçip giden zaman. Aşk- meşk oyunlarını bırakın hedefinize odaklanın bana kalırsa.

oooooooo harbiden dengessiiizzzz...
arama sorma bakalım ne yapacak..
ayrıca aman kendini kaptırma bu çocuğa..

canım nişanlısnın gelgit olduna eminmisin bence bu gelgit li :=) pek inanma dediklerine nişanı belkide kız tarafı istemedi bunu böle aptalca tavırlarından dolayı . ayrıca hala onu sewiyor olabilir senide unutmak için kullanıcak olabilir bi yandan seni istiyor bir yandan o aklına gelince uzaklaşıyor olabilir. msj olayına gelincede 26 yasında atık oturup ergenler gibi çat çat msj atıcak diil :=) bence uzak dur derslerine younlaş

Kızlar çok saolun çoğunuz aynı fikirlerdesiniz benim gbi.. Peki şimdi ben bu insana nasıl davranacağım onu düşnüüyorum önceden cok iyi sohbet ederdik konuşurduk şimdi ise benden hoşlanıyor olduğunu söyledi eskisi gibi arkadas olamam.. ama o arkadas kalırız küsmek istemem demişti tabi niye küssün kendini düşünüyor pislik duygularımla oynuyor her gelene yara bandı olmak zorunda mıyım ben önceki de kullandı beni eski sevgilisini arıyorms hala benimleyken ayrıldık ( bu çocuğa nasıl davranmalıyım kızlar aynı ortamda küs olmak da diğerleri tarafından dikkat cekecek .s ???

Mesafe koy cok samimi olma banada guven vermedi eger gercekten niyeti evlenmek olsa sizi seviyor olsa her gun arayip sormasi merak etmesi mesajlarina cevap vermesi gerekmezmi guvenme bence ama acik kapi birak yinede

Mesafe koy cok samimi olma banada guven vermedi eger gercekten niyeti evlenmek olsa sizi seviyor olsa her gun arayip sormasi merak etmesi mesajlarina cevap vermesi gerekmezmi guvenme bence ama acik kapi birak yinede

peki güvenlmez ve garip gelgitli davranan birine neden acık kapı bırakim ki ?:S

hayatını düzene koymadan asla hiç bir aşka bulaşma derim vaktini bu durumlar için harcama emin ol benim gibi çok pişman olursun belki yıllar sonra geriye dönüp baktığında onun ismini bile hatırlamayacaksın yani böyle bir ihtimal de var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…