Gelip suclu cikaracaklar kadini.Cahillik , egitimsizlik
Topluma saygi duymamak , bunu ailelerin ogretmemesi , kendisinden baskasina saygi duymamak
Buraya bu konuyu acmak da buyuk cesaret cunku maalesef burada da var bu insanlardan tonla , birazdan damlarlar
Aynen oyle , asansor ve puset konusunda donmese bari bu daGelip suclu cikaracaklar kadini.
Çocuklarımıza öğretmiyoruz saygı duymayı çünkü biz bilmiyoruz! Artık çok sıkıldım böyle insanlarla yaşamaktan...Cahillik , egitimsizlik
Topluma saygi duymamak , bunu ailelerin ogretmemesi , kendisinden baskasina saygi duymamak
Buraya bu konuyu acmak da buyuk cesaret cunku maalesef burada da var bu insanlardan tonla , birazdan damlarlar
Benim gibi yapin , ulkeden kacinx
Çocuklarımıza öğretmiyoruz saygı duymayı çünkü biz bilmiyoruz! Artık çok sıkıldım böyle insanlarla yaşamaktan...
Ne iyi olurdu, çocuklarımı böyle bir toplumda büyütmeyi hiç istemiyorum ama ne mümkün.Benim gibi yapin , ulkeden kacin
Ben toplumun degismeyecegine inaniyorum artik hatta hersey cok daha kotuye gidiyorNe iyi olurdu, çocuklarımı böyle bir toplumda büyütmeyi hiç istemiyorum ama ne mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?