• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl insanlar var ya!

Sırf denemek için kalkıp odamın camına mandalina fırlatasım geldi. O nasıl bir deli kuvvetidir ki yumuşacık mandalina ile cam kırıyor. Mandalinanın içine taş mı koydu nedir. Hayır normal bir mandalina hızla camla çarpışsa dahi çarpışmanın etkisiyle ezilip suyu çıkar. Cam da en fazla güler mandalinanın ezikliğine. O mandalina hala duruyorsa, test edilmeli deney malzemesi olarak kullanılmalı.

Mandalinayı bir kenara bırakırsak, zaten çok fazla mandalina yazdım bir paragraf içinde. Bunu çocuklar yapmış olabilir. Beyin yerine farklı bir organını kullanan bir ergen yapmış olabilir. Farklı bir organıyla bile düşünemeyen yetişkin de yapmış olabilir. Her kim yapmışsa insan üstü güçlere sahip olduğu kesin. Ya da sizin camınız pek sağlam değilmiş.

Geçmiş olsun efem.

canım bu ham ve sert.mandalina diyorum ama turunçmuş annem söyledi şimdi.taş gibi birşey yediğimiz mandalina gibi değil.
 
canım cam çervere kırıldı bir,ikincisi hemen başımın üstüne atıldı.yani camın kafama düşmesi an meselesiydi.biz 15 yıldır aynı mahallede yaşıyoruz,böyle birşey görmedik.çocuk olamaz çünkü caddeye bakıyor pencere bu saatte mahallenin çocukları orada gezmez ve çocuklar o kadar uzaktan o şekilde atamaz,serserinin teki yapmış belli ki...o yüzden canım sıkıldı.

Canım bir mandalina nasıl camı kırabiliyor ki ne kadar sert ham olursa olsun elma olsa hadi bir nebze de böyle meyveler cam çerçeve indirmez yani. Turunçta olsa ne bileyim. Size kim kızıpta atacak bunu. Sokak çocukları var bilmem nesi var yani başta da hiç belitmediniz cam kırıldı filan diye siz o anda camda mıydınız cam kırıkları geldiğine göre göremediniz mi kimin attığnıı. Her neyse geçmiş olsun.
 
Canım bir mandalina nasıl camı kırabiliyor ki ne kadar sert ham olursa olsun elma olsa hadi bir nebze de böyle meyveler cam çerçeve indirmez yani. Turunçta olsa ne bileyim. Size kim kızıpta atacak bunu. Sokak çocukları var bilmem nesi var yani başta da hiç belitmediniz cam kırıldı filan diye siz o anda camda mıydınız cam kırıkları geldiğine göre göremediniz mi kimin attığnıı. Her neyse geçmiş olsun.

mandalina değil turunç ve gerçekten sert.gerçi atınca ezilmiş biraz ama pencerede kırılmış.evet belirtmemişim zaten bir şokla yazdım özür dilerim detayı önceden arz edemedim size.:37:öyle bir geldi ki taş sanıp devamı gelir diye eğilip annemleri çağırdım.kimse zaten kızmamıştır alalade biri olduğunu zannediyorum ama çocuk da o saatte ne gezer ve ne kadar güçlü olabilir anlamadım...
 
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum çocuklar atmıştır yoksa hormonlarının peşinde olan aklı başında bir erkek atmamıştır .
Mandalina gibi parçalar yerim seni der gibi :1:
 
Back
X