maaşım yok neyseki
Saf biri değilim çok şükür hep olumlu ve olumsuz taraflarını düşünürüm herşeyin tartarım olumsuz tarafı fazlaysa asla durmam. Ama onun hayatımda olmaması düşüncesi bana daha dayanılmaz geliyor itaat etmekten...
Evet hatırladım.O hostes evlenmişti sanırım ya. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Hatta sonradan konu açmıştı diye hatırlıyorum. Tüm sülale aynı evde yaşıyorlardı geçici bir süre filan. Kocası sabahlara kadar play station oynuyordu vs gibi bir konu vardı.
Ama dediğim gibi yanlış da hatırlıyor olabilirim.
7 yildir itatkar oldugum icin kaybettimMerhaba
Evet nasıl itaatkar olunacağını öğrenmem gerekiyor. Aranızda mutlaka eşi ondan itaat etmesini bekleyen ve onlara itaat eden mutlu bayanlar vardır diye düşünüyorum. Belki bana birkaç tavsiyeniz olur.
Erkek arkadaşım yabancı ve benimle evlenmek istiyor (Benim öyle bir niyetim yok ama onunla birlikte olduğum için mutluyum) ve tek şartı benim ona karşı itaatkar olmam, ona karşı gelmemem ve benimle ilgili yaptığı tavsiyelerde sözünü dinlemem.
Açıkçası ben de itaatkar olmak istiyorum. Çünkü her ilişkimde sorun yaşıyorum. Fazla dominant dik kafalı isyankar biriyim biraz kaktus gibiyim
Ama beni en fazla zorlayan şey mesela onu sorgulamamak benimle değilken ne yaptığıyla ilgili veya bir yalanını yakaladığımda inanmış gibi yapmak ya da aldatıyor mu acaba diye çok kavga çıkarıyorum. Siz nasıl sabırlı davranıyorsunuz bu gibi durumlarda? ve kıyafetime falan karışmak istiyor ben okulda bile hep ceza alan biriydim kıyafetim okulun istedigi gibi değil diye düşünün ne zor haldeyimm
Boyle erkekler itaatkar kadinlarla evlenir asi kadinlarla aldatir, hic sasmaz. Karakteri olmayan,pasif kadinlari anca somururler
Gerçekten henüz evlenmemiş gencecik,pırıl pırıl yeni nesil gençliğinin düşüncesi bumu.izin vermediği derken ne kastediyorsun? Gerçekten sadece meraktan soruyorum .Cok basina buyruk olmamak gerekiyor. Erkekler sever oyle kadinlarin dediklerini yapmasini. Zaten sen neyi yapip yapmayacagini bilirsin. Bende severim boyle esim olsun sozunu dinleyeyim. (Esim yok ama olunca) zaten izin vermedigi birseyi yapmak istesem ben kandiririm onu cilve yaparak sorun olmaz evliligimizde bu itaat durumlari
Evet hatırladım.
Dubai'yi Arabistan'ın şehri sanan kız değil mi?
Kıssadan hisse mi yada yaşanmış bir olay mı bilmiyorum ama
Babaannem anneme anlatırdı
Kızım derdi nasıl iyi bir eş olacaksın biliyormusun
Annemde nasıl derdi safım
Sana bir örnek vereyim derdi
Ben buna şahitim yani annem anlatmadı
İşte bir kadın varmış kocası çobanmış
Biri bu kadını sürekli gözlüyor anlam veremiyormuş
Akşama doğru çobanımızın karısı elbiselerini çıkarır yanına bir sopa kuru küflü ekmek koyar kocasını beklermiş
Gözlem yapan eleman birgün dayanamamış
Sormuş yahu neden üstünü çıkarıp sopa ve kuru küflü ekmekle kocanı bekliyorsun
Anlatmış kadın
Kocam akşama kadar güneşin altında kuru ekmek yiyor bizim için kendini paralıyor
Ondan kuru ekmek yiyorum
Bende kocam gelince yorgun ve sinirli olabilir rahatlamak ister belki diye sopayı yanımda tutuyorum
Olurda başka türlü rahatlamak ister diye üstüm her daim hazır
İşte bu babaannemin anneme iteat formülü
Hani belki işine yarar diye en esaslı itaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?