Nasıl itaatkar bir bayan olunur?

Bu ilişkinin olumlu taraflarını daha çok buldunuz yani ? Şaşırtıcı.
Aşkımdan ölsem de şöyle bir adamla gelecek düşünmem.Açıkça size ''ben her haltı yiyeceğim sen de oturup izleyeceksin'' diyor.Mutluluklar.

Evet hatırladım.
Dubai'yi Arabistan'ın şehri sanan kız değil mi?

7 yildir itatkar oldugum icin kaybettim

Bir taasma alınacak öncelikle, sabırla beklenecek sahip.
Verdiğiyle doyacaksın... Asla sorgu, sual yok. O ne derse o. Kukla gibi düşün, kölelik bile lüks kaçar. Kukla gibi ipler olacak, onun diliyle konuşup, kelimeleri onun istediği tarzda seçeceksin. Kendi kimliğini ve kişiliğini sileceksin.

İtaatkar olmakla sizin konunuzdaki yazılanlara göre itaatkar olmak çok farklı. Sizin konunuz için önerim bu.

Ona kavuk takın, siz de cariye kıyafetleri giyin evin içinde. Bir de taht koydurursunuz salonun ortasına, oooh mis. Gider gelir eteğinden öpersiniz. Sultanım çok yaşa dersiniz. Bu bana yetmez derseniz bir tane tasma da alabilirsiniz, hepsiburada'da falan ucuz olur kaçırmayın.

Adama "Obey me" dedirterek ne yoruyorsun kız aşkitonu?
Komut için zil ya da çıt çıt sesi çıkaran aletler var. Islık da olabilir.
Onu konuşun, hangisinin otur, hangisinin yat olduğunu bil. Yorma adamı, kırk saat başında "Obey me" diye çığrındırma.

İtaatkar baaaaaağğğyyyan olmayı bilmem bence baya bayar ama her şartta ve koşulda kadın gibi kadın olmak karakterden ödün vermemek her şeyden önemli zira o aşkınız en fazla bi kaç ay sonra çorabı kokuyor ağzını şapırdatıyor anası evimden çıkmıyor görümce bana çay koymuyor vs vs sebepleriyle uçacak malesef geriye bir tek kendiniz kalacaksınız sonra ben ne halt ettim nasıl insan oldum der konu açarsınız yazık etmeyin kendinize vizyonsuz insanlar her zaman kaybederler gerçek hayata dönün üstelik erkeklere evdeki ezik baaaayandansa dışardaki cazgırlar daha cazip geliyor ezdiği garanti oluyo çünkü höyt demesi yeterli nasılsa diğeri öyle değil anladınız siz onu

Kıssadan hisse mi yada yaşanmış bir olay mı bilmiyorum ama
Babaannem anneme anlatırdı
Kızım derdi nasıl iyi bir eş olacaksın biliyormusun
Annemde nasıl derdi safım

Sana bir örnek vereyim derdi

Ben buna şahitim yani annem anlatmadı
İşte bir kadın varmış kocası çobanmış

Biri bu kadını sürekli gözlüyor anlam veremiyormuş
Akşama doğru çobanımızın karısı elbiselerini çıkarır yanına bir sopa kuru küflü ekmek koyar kocasını beklermiş
Gözlem yapan eleman birgün dayanamamış
Sormuş yahu neden üstünü çıkarıp sopa ve kuru küflü ekmekle kocanı bekliyorsun
Anlatmış kadın
Kocam akşama kadar güneşin altında kuru ekmek yiyor bizim için kendini paralıyor
Ondan kuru ekmek yiyorum
Bende kocam gelince yorgun ve sinirli olabilir rahatlamak ister belki diye sopayı yanımda tutuyorum
Olurda başka türlü rahatlamak ister diye üstüm her daim hazır
İşte bu babaannemin anneme iteat formülü
Hani belki işine yarar diye en esaslı itaat

Gerçekten henüz evlenmemiş gencecik,pırıl pırıl yeni nesil gençliğinin düşüncesi bumu.izin vermediği derken ne kastediyorsun? Gerçekten sadece meraktan soruyorum .
Bence siz sevilmenin,karşılıklı konuşmanın ortak kararlar alabilmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.Anneleriniz bunları okusa nasıl üzülür kimbilir.Ki ben bile üzüldüm

Vay canına, daha neler duyacağız acaba

saygı sevgi istemiyor yaniii..
boşanmalar neden arttı araştırmasını bu form da yapsınlar

Kimse beni yanlış anlamasın da bunun araplıkla alakası yok, eski erkek arkadaşım Arap asıllıydı sesimi çıkarmıyorum diye kızardı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…