- 19 Ağustos 2023
- 845
- 479
- 23
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Bundan 4 yıl önce biriyle tanışmıştım benim daha önce ilişkim olmamıştı ama o kişinin niyeti farklıymış bana çok farklı davranıyordu çok etkilenmiştim gözüm kör oldu. Ben istemediğim halde bi anda benle birlikte oldu ve daha sonrasında işte merak ettiğim için yaptım seni sevmiyorum hiç bir şekilde dedi . Hayatım boyunca hiç bir zaman seni istemicem gibi cümleler neler neler çok ağır şeyler söyledi ben çok ağır depresyon geçirdim kimseye anlatamadım destek almadım . Önceki konularımdan biliyorsunuzdur 6 aydır bi ilişkim var ilk defa ama ben o naparsa yapsın en ufak bi değersizlik hissinde çıldırıyorum sanki.içimde çok büyük bir sevgisizlik var çok büyük bi öfke var bunu atamıyorum içimden . Bana daha önce ne yaşadığımı hiç sormadı duymak istemiyorum dedi ama psikolojik destek almamı istedi almaya başladım bende . Bu durum yüzünden mutsuz olmak istemiyorum eğer beni gerçekten seviyorsa bu şüphelerim yüzünden kaybetmek istemiyorum nasıl iyileşirim bilmiyorum geçmişte birine güvendim hata yaptım linçlemeyin lütfen bu yaşadığım şey yüzünden kendimi zaten çok suçladım ben sevilmicek bi insanım demek ki dedim hep .