- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi seymadarilmaz
Yaş kaç 16 fln mı?
Çok bile verdim
Çok bile verdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cvp icin tskrler canim ztn beraberiz o kisiyle yani sadece daha cok msj atsin istiyorumsohbetkoyst: 37300498 .!.:Dediklerimi yap azicik ilgisi varsa pesine duser canim :) iliski uzerine baya arastirmalarim var cok aldatildigimdan sebep bunlari uyguladigimda farkettimki kotu erkek yok onun istedigi kadin olamamak var. buda gizemli olmaktan onu ugrastirmaktan bakimliliktan geciyor guzellikten degil
taktikler, teknikler sadece aptal romantik komedi filmlerinde ise yarar.. gercek hayatta, adamin umrunda degilsen, o taktikler sadece kucuk dusurur, seviyosa da zaten bsy yapmana luzum kalmaz..Evet arkadaslar basliktaki gibi nasil kacan Ben kovaliyan o olabilir napmam gerek msj atmasini istiyorum benimle vakit gecirmesini mrk etsin istiyorum sizlerin var mi boyle taktikleriniz simdiden tskrler..
dengesiz gorunme ihtimali de var ama..Takmiyo gibi gorunmek sart. Sosyal alemde cok takilsan bile o haric herkesle konus o yazinca gec cevap ver. Birgun iyi birgun agresif ol seni asla cozemesin onu ugrastir o ugrasirken bi bakicakki asik olmus inan cook fayda etti.
Dediklerimi yap azicik ilgisi varsa pesine duser canim :) iliski uzerine baya arastirmalarim var cok aldatildigimdan sebep bunlari uyguladigimda farkettimki kotu erkek yok onun istedigi kadin olamamak var. buda gizemli olmaktan onu ugrastirmaktan bakimliliktan geciyor guzellikten degil
Canim soyle ki birgun ilgili ol ama ertesi gun gunaydin bile yazma yazsanda kisa cevap. Karsindaki hep bi dusunsun seni amaci ne vs seklinde bile olsa emin ol o dusuncelerde bi bakmiski aklinin baskosesi olmussun. Gizemlilik yani ben cok yaptim ise yaradi fakat iliski baslayinca biraktim arada sirada yapiyorum inan erkek ugrasmiyosa terkediyo illa onu dusundurcen aklini yorucan oda emek ister cogu takmiyor artikta ama dene bakalimm onun disinda farkli ol misal kiskanma kimseyi dur ozeldem devam edim cok uzun konu :)Iyi derken nasil iyi mesela örneklendirebilir misin? Agresif derken nasil tam olarak? Biraz detay ver canimcim lütfenörneklendirebilirsen cok iyi olur