- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Kızlar çok baskici bir ailem.var önce bunu söyleyeyim.Gecen sene bir arkadaş im çok samimi değiliz durumunda beraber foto paylaşmıştı.Onun bir arkadaşı görmüş beğenmiş . Ben öğretmenin doguda 26 yasindayim.Begenen kişi de 29 yasinda subay .Biraz askerlere karşı on yargım var eski sevgilimden dolay i o yüzden istemedim.Arkadasim halen o çocuğun beni sorduğunu ben istersem tanışmak istediğini söylüyor . Aynı memleketteyiz bu adamla.Calsitigimiz şehirler ikimizinde farkl i.Bayramda gelicekmis memlekete bende tanismaknistiyorum .Ama ailem ne tepki gösterir bilemiyorum.Bir de uzaktan sadece telefonla tanınır mi bi insan.Aileme söylersem bile eğer ki durum olumlu olursa ekim gibi doğu ya benim yaşadığım şehre geleceğini söylemiş çocuk. 15 tatilde de aileler tanışır demiş.Sizce bu şekilde tanışmakla bi insan tanınıp evlenebilir mi? Bir de yanlış anlamayın kızlar gorece olarak o çocuğa göre güzel bi bayanim.Cocuk biraz kısa ve zayıf . Dış görünüş çok önemli değil içi iyi olsun ama fikrinizi almak istedim çirkin de olsa mutlu olabilir miyim
(lütfen burayı yanlış anlayip da taşlamayın sadece ailenizle tanistirdiginizda eşinize çirkin denildiğinde ne demek gerekiyor tepkinizi ogrenmek istedim yoksa ben ici iyi olsun istiyorum )