Nasıl karar vermeliyim?

yaş mühim değil de neden boşandığına iyice emin olmalısın bence... benimde eşimle aramda 9 yaş var. ama söz konusu biten bir evlilik varsa iyice kurcalaman lazım

Aslında sorun etmesem problem olmaz gibi.
Bazen takılıyorum işte.İyice düşünüp doğru bir karar vermek istiyorum.
Anlaşmak için faktörlerin bi önemi yok aslında ,doğru diyorsun.
Teşekkürler.

Tanisin ama neden bosandigini ögrenin. Bence yasit olmak daha güzel. Cünkü hayattan beklentiler ve istekler örtüsüyor cogu zaman.

başından boşanma geçmediyse bunu anlaman zor. hiç bir kadın kolay kolay mutlu olduğu evliliği yıkmaz. gül gibi kocayı bırakmaz. yuvasını dağıtmaz. günümüzde biten evliliklerin açık ara farkla bitme sebebi erkek.
ben kendi adıma konuşayım. eski eşimin evleneceği kadına şimdiden çok acırım.

25-35 gayet uygun bir yaş aralığı bence. zaten bir erkeğin olgunlaşması da anca 30 lu yaşları buluyor, istisnalar hariç. burda benim takıldığım kısım yaş farkı değil de boşanmış olması. neden boşanmış? bu önemli. bunu da zaman geçtikçe tanıyarak öğrenebilirsin.

İş yerimize bağlı çalıştığı için tanımakta biraz mesafeli ve uzak duruyorum.Oluşabilecek olumsuzluklara karşı.
Dışardan birisini tanımak gibi kolay olmuyor.Ama işden dolayı az da olsa nasıl olduğunu biliyorum.
Ayrıca söylediğin gibi neden boşanmış.Kimse sebepsiz yere boşanmaz.
Ve o dört duvar arasında ne olduğu bilemiyorum.
Belkide yanlış bir evlilikti,boşanmıştır.
Çok iyi karar vermem gerekiyor.
İnce eleyip sık dokumam gerekiyor.
Teşekkürler.

yaş mühim değil de neden boşandığına iyice emin olmalısın bence... benimde eşimle aramda 9 yaş var. ama söz konusu biten bir evlilik varsa iyice kurcalaman lazım

Evlenip boşanmış olabilir diyorum.sonrasında neden boşandığı kısmı düşündürüyor.

Canım elhamdülillah başımdan boşanma geçmedi. Mesajını tam anlayamadım.Ben boşanan insanlara farklı gözle bakmıyorum ki kimse diyorum boşanmak için evlenmez diyorum.Ayrıca hiçkimse mükemmel değil.Rabbim herkese birlik beraberlik versin.

kimse boşanmak için evlenmiyor sözüne katılıyorum evet. ama boşanma erkek yüzünden bittiyse erkeğin 2. evliliğinde de çok değişeceğini sanmıyorum. öküzlük odunluk baki kalıyor.

ve konu sahibine sözüm erkekler flört nişanlılık döneminde farklıdır evlendikten sonra farklıdır.

boşanmış olması. neden boşanmı

evet.' flört nişanlılık döneminde farklıdır evlendikten sonra farklıdır.' sözünüz doğru.
bunuda göz önünde bulundurunca düşün düşün işin içinden çıkamıyorum.

Canım benim bence reddet direkt aynı heyecanları ilk defa yaşayacağın hiç evlenmemiş birini bul sana abla tavsiyesi

Canım benim bence reddet direkt aynı heyecanları ilk defa yaşayacağın hiç evlenmemiş birini bul sana abla tavsiyesi

Bir yanımda öyle diyor zaten,fikrim olumsuz manada gibi.Bunca soru işaretleriyle uğraşmak ?
Sorunsuz bir ilişkiyle sağlam adımlarla devam etmek en iyisi gibi.
Sonrada ya pişman olursam.
Çelişkili bir durum.
İşin içinden çıkamıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Benim erkek arkadaşım da boşanmış, yani ben sorun etmiyorum hayatta her şey olabilir.
Ama neden boşandığı önemli.

Tabiki hayatta herşey olabilir.Belki aynı durumda bende olabilirdim.
Ama geçmişte yaşanılanı ve dört duvar arasını bilemiyorum.
Belki farklı karakterlerde,anlaşamadılar.Bilemeyiz.
Ki ben sorunlara takılabiliyorum.Bana birşey yaptığında acaba eşinede mi böyle yapıyordu,şüphesi kemirir durur beni.
Bence benimle herşeye sıfırdan başlıycak.Yeni sayfa açarak devam edecek.
Tanıdığım üzere o yönde gibi.Yinede bilemiyorum.

Tabi ki sıfırdan başlayacaksınız ama emin olun neden bittiği çok önemli, sizinle yeni bir hayata başlayabilmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…