nasıl kendi ayaklarımin üstünde durabilirim?

Efrinaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
4
1
1
33
Mrb sevgili kadın dostlarım konuya bodoslama giriş yapacam. Şimdi ben 25 yaşında okulu son senede bırakmis biriyim ve açıkçası bir daha devam da etmek istemiyorum son sınıf derken üniv son sınıf. Şimdi bir işte de calismiyorum ama istiyorumda bunu ailemin maddi durumu iyi olduğu için de kimse ya git çalış demiyor ama ben ayaklarimin üstünde durup şehir şehir rahatlıkla gezmek istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bı nevi özgürlüğümü artık ben eline almak istiyorum. Neler yapacam bana yardımcı olur musunuz?

Oturup LYS çalışıp istediğiniz bölümü bitirin sonrasına sonra bakın.

Calisamazsam zaten ayaklarimin üstünde duramam duramazsam zaten gezemem ozgurlugum olmaz hepsi bir biriyle bağlantılı. LYSyi bilmiyorum ki

Üniversite bitirmiş,nice diplomalı gencimiz iş bulamazken sizin iş bulmanız biraz zor gibi.
Keşke en azından okulunuzu bitirseydiniz.

Ya ben 2011 de yerleştim haliyle çok zaman geçti LYSyi bilmiyorum derken girip girmeme konusunda bilmiyorum demiştim. Okulu birakmamin çok nedeni varda ama en büyük nedeni elimde olmayan devamsızlıktan ötürü durumdu. Evet iş bulamayan bir çok arkadaş var ama ben bı şekilde bunu kırmak istiyorum. Özgürlüğüm kimsenin elinde olmasın istiyorum çok şey istemiyorum aslında

1 sene daha gidin mezun olun is arayin.

Gida ile ilgili okudum. Universiteyi bitirdim.
Asgari ucretle garson olarak basladim. Tuhaf gelebilir ama en azindan sektorunle ilgili bir yere kapak attigim icin sansli azinliktanim. Neyse 5 senede mudur oldum. Cok da guzel maasim var. Ama calisirken sehir sehir gezmek mi? Imkansiz. Yilda 1 yillik izni bekliyorum

Siz ne istediginize karar verin. Baska bir bolumse onu okuyun veya kucuk buyuk demeden bi ise girip yukselmeye calisin. Ama calisirken gezmek imkansiz. Tabii istisnai isler vardir.

Son sınıfa dek gelmişsiniz yazıktır bitirin
Bu devirde diploma olmadan gezmek çok zor. İyi bir işiniz olursa özgürce program yapabilirsiniz. Şehir şehir gezmek için para lazım bu ülkede

Lisansı bitirin, hosteslik için eğitim alın.
Yabancı diliniz de varsa şansınız artar.
Şehir şehir de gezmiş olursunuz.

Okulda bölüm ne

Devamsızlık sebebi ne

O okulla sıkıntı varsa yatay geçiş vs denediniz mi

Ailenizin durumu iyi ise özelde aynı bölüm kazanıp geçtiğiniz dersleri saydırıp diploma alın

Lise mezunu iş bulmak tabii mümkün ama siz tatmin olmazsınız gibi zaten şehir şehir gezecek para da getirmez

Ya da aileniz size iş kursun hafta sonu boş olsun gezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…