Nasil kendime aşık edebilirim

Makyaj konusunda özenirim sivilce izlerim var ama ona da yapacak bisey yok sanırım :KK43: Onun haricinde kiyafetlerim ütülüdür ve temizdir özenlidir
Ah o sivilcceler ve izleri gecmis olsun...ya sizi takip ediyorum sonunuz iyi olur insaallah öyle kuçukte sayilmazsiniz yani hic olmazsa univ.döneminizde bitmis birazda olsa dinginlesmistir duygular yani size olan begenisi diyorum cocukca yada herkese mevu boncuk ortam yapalim ayagi degil belliki...

Merhabalar herkese:KK200:

Bir süredir yoktum ama o sürede hayatımda çok değişiklikler oldu. Sorunlarımı atlattım, meydanlara geri döndüm ve o dönemde beni üzen herkese yol verdim.:halay: Şimdi hayatım gayet iyi gidiyor, her şey yolunda. Ama fark ettim ki her şey yolunda olduğu için değil de ben ayrı bi mutluyum. Yani tabiki şu durumda mutlu olmam gerekiyor ama yok sanki bana özellikle yüklenmiş gibi aşırı ve gereksiz mutluluk.

Sebebini öğrenmem çok uzun sürmedi tabi ki ben birini seviyorum. Okuldan bir arkadaş grubumuz var samimi olduğumuz, sürekli birlikte bir yerlere gitmeye gezmeye başladık. Fark ettim ki o çocuğa arkadaşça olsa da dokunmak, onunla gülmek, tokalaşmak bile hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor. Bir baktım grupta en çok ikimiz başbaşa fotoğraf çekinmişiz çünkü ben öyle ayarlamışım. Yani aslında sevdiğim yeni yeni dank ediyor bana.

Benimle sohbeti gayet iyi, grubumuzdaki diğer kızla olduğu gibi ama. Laf arasında bana "aynı yerde çalışsak çok güzel olur aynı yerde olmaya calisalim" diyor. Bunu kalabalık bir ortamda da söyledi "biz lonely ile aynı yerde olalım da birlikte tercih yapacağız dedi" Ortamda bir sessizlik oldu şaşırdı insanlar. :bicak: Ben de umutlandım tabii

Düşüncelerimiz her şeyimiz gayet uyuyor.
Sorun olarak belki beni beğenmiyordur diyorum çünkü ortlama üstü yakışıklı. Benim de boyum posum vardır ama yüzüm öyle güzel değil mesela. Ayrıca onu tavlayacak kadar uyanık değilim açıkçası.

Sizden fikir istiyorum ben nasıl onun da beni sevmesini sağlayabilirim ne bileyim bu konularda istediğini koparan çok kadın var ama ben beceremiyorum.Ne yapmalıyım bana taktik verin cilveli kk hatunları:oops: Bana tavsiye verin şu lonely bacınız not alone and happy olsun:KK68:

Edit: Yaşları yazmamışım ben 22, o 23
Erkekler kesinlikle gorunuse onem verir.sacinj tarz kestir veya boyat.etek elbise tarzi seyler giyin ilgisini hemen farkedeceksn

Ah o sivilcceler ve izleri gecmis olsun...ya sizi takip ediyorum sonunuz iyi olur insaallah öyle kuçukte sayilmazsiniz yani hic olmazsa univ.döneminizde bitmis birazda olsa dinginlesmistir duygular yani size olan begenisi diyorum cocukca yada herkese mevu boncuk ortam yapalim ayagi degil belliki...

22 yaşındayım o da 23 yetişkin insanlarız ben de artık bos bos muhabbet öylesine flört olsun istemiyorum. Onun da bazı hareketleri beni düşündürmüyor değil tabiri caizse biraz laubali. Onu da yaşına veriyorum hayirlisi:) Çok teşekkür ederim aminn:)

Ooo hoşgeldin canısı:KK19:
Bence bir müddet daha bekle tavırlarını gözlemle. Bu sırada derslerle ilgili soru sor falan iletişim halinde kal yani. Sonra ben olsam yabışırım dudaklarına ama sen öyle yapma tabi:KK53: canım çok sıkıldı bi kahve mi içsek şunu mu yapsak bunu mu yapsak falan diye bi teklifte bulunabilirsiin

Bi de konudan bağımsız olarak Mune Mune yenisine çok para harcamadıysanız eski temaya geçsek olma mı:KK53:

Cilveyle aşık etmeye çalışmayın, zira onu herkes yapıyor kendinizi sıradanlaştırmayın. Madem çocuk bunları söyledi, aynı şekilde devam edin. Doğallık ve zeka erkeği etkileyen faktörlerdir (başka birşey aramıyorsa) ve rica ederim açılmayın, güzel giden birşeyi ters tepmeyin.
herkes yapıyor demişsiniz ya merak ettim nasıl yapılıyor ne denince cilve oluyor
-öküzüm evet- ama valla meraktan soruyorum

Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım
Beni sevmiyordun bilirdim
Bir sevdiğin vardı duyardım
.............
Attila İlhan'ın " Üçüncü Şahsın Şiiri" adlı şiirinden bu bölümü ezberleyip muhabbet sırasında gözlerine bakarak oku...ruhu titresin, içine işlesin. Sözcüklerin sihrine inanırım bunun için şiirlerden yardım almak lazım canım. Umarım sevdiğim sensin der...bu zamana kadar söylemesi gerekti aslında...her şey o kadar hızlı ki....bu çocuk neden bu kadar yavaş :işsiz:

Bence bir müddet daha bekle tavırlarını gözlemle. Bu sırada derslerle ilgili soru sor falan iletişim halinde kal yani. Sonra ben olsam yabışırım dudaklarına ama sen öyle yapma tabi:KK53: canım çok sıkıldı bi kahve mi içsek şunu mu yapsak bunu mu yapsak falan diye bi teklifte bulunabilirsiin

Bi de konudan bağımsız olarak Mune Mune yenisine çok para harcamadıysanız eski temaya geçsek olma mı:KK53:
Son parağrafa katılıyorum. :/

Hoş buldumm kuzucum ❤️Sürekli birlikte çay kahve içiyoruz yemek yiyoruzz. Valla benim de dudaklarına yapışasım geliyor kendimi tutuyorum sjsjsjs

Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım
Beni sevmiyordun bilirdim
Bir sevdiğin vardı duyardım
.............
Attila İlhan'ın " Üçüncü Şahsın Şiiri" adlı şiirinden bu bölümü ezberleyip muhabbet sırasında gözlerine bakarak oku...ruhu titresin, içine işlesin. Sözcüklerin sihrine inanırım bunun için şiirlerden yardım almak lazım canım. Umarım sevdiğim sensin der...bu zamana kadar söylemesi gerekti aslında...her şey o kadar hızlı ki....bu çocuk neden bu kadar yavaş :işsiz:
Bana olmayacakmisiz gibi geliyor yani konumda bi üyenin de dediği gibi 20li yaşlarda bi erkeğin şimdiye açılmamasi için bi sebep yok :(

Üzgünüm ama edemezsin. İlk görüşte aşk ya da bir çekim olmadıysa sonradan ilişkiye dönmesi çok zor oluyor.

Bugün tüm gün birlikteydik yok yani kankaca dostça takılıyoruz. Vedalasirken tokalasiyoruz mesela adamın elini bırakmıyorum tokalasmayi uzatiyorum falan :KK53:insan burdan bile anlar
Bu çocuk kendisinden hoşlandığını bilmiyorsa ne olayım. Anlamamazliktan gelerek ne elde ediyor onu bilmiyorum işte. Güzel kızım arkadaşların da dediği gibi bir süre kendini geri çekme zamanın gelmiş gibi. Merak etsin sorsun artık neyin var diye....

Bu çocuk kendisinden hoşlandığını bilmiyorsa ne olayım. Anlamamazliktan gelerek ne elde ediyor onu bilmiyorum işte. Güzel kızım arkadaşların da dediği gibi bir süre kendini geri çekme zamanın gelmiş gibi. Merak etsin sorsun artık neyin var diye....
Benim de mizacım çok sıcakkanlıdır acaba öyle mi sanıyor desem yok yani insan anlar bi yerden. Haklısınız uzak durayım biraz bakalim ne yapacak

Benim de mizacım çok sıcakkanlıdır acaba öyle mi sanıyor desem yok yani insan anlar bi yerden. Haklısınız uzak durayım biraz bakalim ne yapacak
Gruptaki diğer arkadaşlarınla ilgilendigin gibi ilgilen anlamında demek istedim.Senin vazgeçtiğini düşünüp belki açılma gereği hisseder. Tabi duygularından eminse...

Back
X