Nasil kendime aşık edebilirim

Çok üzüldüm sizin için,ben de mutlu son hayal ediyordum. Üzülmeyin bazen istediğimiz şeyler bizim için hayırlı olmayabiliyor. Ama şu gerçekte var ki hayatın ne getireceği belli olmuyor.
Içimde hala minicik bi umut var ama boşa çıkacak biliyorum. Çok yoruldum hiçbir şeyin istediğim gibi gitmemesinden. Hayatta hiç mi bir isteğim olmaz benim ya :(

Içimde hala minicik bi umut var ama boşa çıkacak biliyorum. Çok yoruldum hiçbir şeyin istediğim gibi gitmemesinden. Hayatta hiç mi bir isteğim olmaz benim ya :KK43:
Böyle düşünmeyin,herkesin buna benzer zamanları olabiliyor. Bence biraz çekin kendinizi çocuktan,ve bu durumu sürdürün. Çocuğun davranışlarına göre hareketlerinizi değiştirirsiniz siz de.

Böyle düşünmeyin,herkesin buna benzer zamanları olabiliyor. Bence biraz çekin kendinizi çocuktan,ve bu durumu sürdürün. Çocuğun davranışlarına göre hareketlerinizi değiştirirsiniz siz de.
Benim buna benzer zamanım yıllardır sürüyor. Bıktım her şeyin kursağımda kalmasından :( Önceden de birine açılıp çok güzel reddedilmiştim bundan 3 sene falan önce. Bir daha rezil olmamak için yapmayacağım bunu ama çok canım sıkkın.. O zamanlarımı hatırladım dün. Başka şeyler de yolunda gitmemeye başladı dün. Yorgunum inan :(

Beni üzen sadece onunla birlikte olamamak değil, hiçbir isteğimin olmaması. Son 5 yıldır hiçbir isteğim olmuyor. Artık kendimi ''daha iyisi olacaktır da ondan'' diye avutamıyorum.
Asla umutsuzluga kapilmayin...Allah bişeyi vermiyorsa inan daha iyisi olacwgi icindir daha cok gencsiniz yani 40 yasinda olup böyle deseniz neyse de hayatinizin karar ve gecis donemi bazen uzun sürer böyle ben aşkimi 17 yasimda bulmuştum bulmasina ama asıl yeni basliyormus meger cekmedigimiz ne kaldi 8 senede evlenebildik düsün..ikimizde aşıkken ve kimse engel degilken hayat nelere engel okdu..bazen akişa birakmalı dua edin dingin kqlmali ama umutsuzluk olmqdab enerjinizi nesenizi koruyun

Beni üzen sadece onunla birlikte olamamak değil, hiçbir isteğimin olmaması. Son 5 yıldır hiçbir isteğim olmuyor. Artık kendimi ''daha iyisi olacaktır da ondan'' diye avutamıyorum.
Daha iyisi olması için birşey yapıyormusunuz peki ?

Asla umutsuzluga kapilmayin...Allah bişeyi vermiyorsa inan daha iyisi olacwgi icindir daha cok gencsiniz yani 40 yasinda olup böyle deseniz neyse de hayatinizin karar ve gecis donemi bazen uzun sürer böyle ben aşkimi 17 yasimda bulmuştum bulmasina ama asıl yeni basliyormus meger cekmedigimiz ne kaldi 8 senede evlenebildik düsün..ikimizde aşıkken ve kimse engel degilken hayat nelere engel okdu..bazen akişa birakmalı dua edin dingin kqlmali ama umutsuzluk olmqdab enerjinizi nesenizi koruyun
Teşekkür ederim. Akışına da bıraktım yine hiçbir şey olmadı. Kendim bir şeyler yapmaya çalıştım yine olmadı. Dedim ya çok yorgunum..

Ben kıskanç biriyim kıskanırım diyorum ona. Galiba her dediğimi dostça algılıyor
Evet galiba...ok biraz bi hisettir de çekil bari...yani sizin yokkugujuzda sorgulayacagi bisey olsun sonunda ya size gelir ya daha da sogur ama netlesir hic olmazsa ..böykr milletle flörtleşmesijjmi izleyeceksiniz ay ben cildirir erirdimm

Evet galiba...ok biraz bi hisettir de çekil bari...yani sizin yokkugujuzda sorgulayacagi bisey olsun sonunda ya size gelir ya daha da sogur ama netlesir hic olmazsa ..böykr milletle flörtleşmesijjmi izleyeceksiniz ay ben cildirir erirdimm
Dün çıldırdım zaten. Aynen biraz hissettirip çekileceğim, ya da artık açık açık söylerim konuşmanı istemiyorum ben çok kıskanıyorum diye. Ne olacaksa olsun

Back
X