Göster ama elletme

kastım şu ve bence %100 çalışıyor yani çalışıyordu (kocam duymasın

)
Neyse, erkekler ilgi aşığı insanlar. Bak Gül gibi adamlara yanlarındaki kadınlara şaşar kalırsın. En son Şam haughan’a bi yükseldim sevgilisini görme.
Ben sert mizaçlı biriyim. Ona rağmen gençken :) hoşlandığım erkeklerin ilgi ve sevgisini çabuk kazanırdım. Önce burcunu ve yükselenini öğrenerek işe başlıyorsun. İşin yüzde altmışı tamamdır zaten. Hatta bana söyle ben seni yönlendirebilirim istersen, anlarım az buçuk o işlerden.
Olayın özü şu. Bir zaman olacak ciddi ilgileneceksin. Mesela birkaç gün. Ama gözüne sokar gibi değil. Sallıyorum bir yere yemeğe gittiniz sen farklı bir yemek söyledin o farklı. Tabağındaki herhangi birşeyin tadına bakması için onun çatalıyla bir çatal yemek alıp ağzına uzatmak gibi. Veya yalandan seni rahatsız eden birini ayarlayıp biri beni rahatsız ediyor acaba telefonla bir de sen mi konuşsan demek gibi. Erkek erkek gibi, kadın kadın gibi hissettiği zaman aşık oluyor. Seviyor demiyorum bak, o ileri boyut. Buluştunuz ayrıldınız. Başka bir toplu buluşmada mesaj atıp sen de gelecek misin ona göre geleceğim gibi ciddi bir mesaj. Amaaa tüm bu birkaç günlük ilgiden sonra buz gibi soğuk davranacaksın. Erkekler buna kıl olurlar. Anlamsız gelir ama çözmek peşinden koşmak elde etmek için çaba harcamak doğasında var. İstemsizce peşinden gider. Tabi şeyini de çıkarmamak lazım. Başlarım senin anlamsızlığına deyip basıp gidebilir. O hassas bi denge ve tutturmak için elinin ayarının iyi olması gerekiyor.
Burcuyla yükselenini bir öğrensene