Nasil kendime aşık edebilirim

Benim buna benzer zamanım yıllardır sürüyor. Bıktım her şeyin kursağımda kalmasından :KK43: Önceden de birine açılıp çok güzel reddedilmiştim bundan 3 sene falan önce. Bir daha rezil olmamak için yapmayacağım bunu ama çok canım sıkkın.. O zamanlarımı hatırladım dün. Başka şeyler de yolunda gitmemeye başladı dün. Yorgunum inan :KK43:
İnanıyorum, zamana bırak.

Konustuk az önce. Etrafındaki diğer kızlardan kıskandığımı söyledim, olur mu sen başkasın dedi. Bu çocuk onu kankasi olarak gördüğümü sanıyor. Saf mı saf ayağına mı yatıyor bilmiyorum. Perşembe ya da cuma birlikte olacağız. Baya açık vermeyi düşünüyorum

Konustuk az önce. Etrafındaki diğer kızlardan kıskandığımı söyledim, olur mu sen başkasın dedi. Bu çocuk onu kankasi olarak gördüğümü sanıyor. Saf mı saf ayağına mı yatıyor bilmiyorum. Perşembe ya da cuma birlikte olacağız. Baya açık vermeyi düşünüyorum
Nasil bi laf o ya ..kiskaniyorum diyorsun sen baskasin ne demek ya insan kankasini öyle kiskanmaz ya hatta asik olsa mutlu olur taktik verirr siz kiskaniyorum diyosunuz ve nornalmi bakiyo iliskiniz tuhaf yani ya o saf ya sizi kekliyoo

Bence ne de biliyomusun..başka kizlara olan tavrina davranislarina onlarla iyi vakit gecirme ihtimaline dayanamiyorum sanki nefesim kesiliyor benim bu duygulari biraz düsünmem gerek galiba biraz farkli hissediyorum de biraz kendimle kalmaliyim de ve toz ol...bildigin bombayi at kaç..bak iyi fikir bu

Nasil bi laf o ya ..kiskaniyorum diyorsun sen baskasin ne demek ya insan kankasini öyle kiskanmaz ya hatta asik olsa mutlu olur taktik verirr siz kiskaniyorum diyosunuz ve nornalmi bakiyo iliskiniz tuhaf yani ya o saf ya sizi kekliyoo
Ben eski sevgilisiyle konuşmasın diye saçma nasihatler veriyorum :D Koluna girip "bana baaak Y ile(bi başka kız olsun) görüşmedin dimii" diyorum. Gülerek yok yok diyor. Bi ara o kadar darladım ki "off lonely onun canı cehenneme" dedi. Siz hiç böyle kankalık gördünüz mü

Bence ne de biliyomusun..başka kizlara olan tavrina davranislarina onlarla iyi vakit gecirme ihtimaline dayanamiyorum sanki nefesim kesiliyor benim bu duygulari biraz düsünmem gerek galiba biraz farkli hissediyorum de biraz kendimle kalmaliyim de ve toz ol...bildigin bombayi at kaç..bak iyi fikir bu
Bunu yaparsam arkadaş grubumuz dağılır. Biz 4 5 kişi iyi arkadaşız, aramıza mesafe girerse kötü olur. Sene sonunda bunu düşünebilirim ama

Birlikte olduğunda onun vücuduna dokun, bir yazı da okumuştum her şey dokunuşlara bağlı diye ve gözlerine de uzun uzun bak,ve içinden gelenleri söyle. Artık kaybedeceğin bir şey yok.

Birlikte olduğunda onun vücuduna dokun, bir yazı da okumuştum her şey dokunuşlara bağlı diye ve gözlerine de uzun uzun bak,ve içinden gelenleri söyle. Artık kaybedeceğin bir şey yok.
Kaybedeceğim bir şey var, eğer reddedilirsem arkadaş grubumuz dağılır ikimiz bir arada durmayız çünkü daha. Ama sene sonlarına doğru bunu yapabilirim o zaman kaybedecek bir şeyim olmaz. Daha fazla dokunmaya dikkat edeceğim

Kaybedeceğim bir şey var, eğer reddedilirsem arkadaş grubumuz dağılır ikimiz bir arada durmayız çünkü daha. Ama sene sonlarına doğru bunu yapabilirim o zaman kaybedecek bir şeyim olmaz
Hımm, durumun zor o zaman. Ama dokun tamam mı ona :KK36: ayrıca elini de tutmaya çalış eğer elini tutmana izin veriyor ise anla ki o da boş değil.

Ni
Ee işareti almışsın daha sıkı tut ve bırakma hatta o sırada ellerini tutmak bana huzur veriyor bile diyebilirsin :halay:
Nickymause kiźi gazlaya gazlaya bi hal olduk valla bu işin sonu hayır olur inşaallah valla seven sevdigine kavussjn ya...bizde bi rahatlariz yani

Ee işareti almışsın daha sıkı tut ve bırakma hatta o sırada ellerini tutmak bana huzur veriyor bile diyebilirsin :halay:
Yok ya bikac gün görüsmeseniz dagilacak bi grupmusunuz .. :) heyecandam bir hal oldum burada..
Ben de salağa yatmaya karar verdim. Ona arkadaş ayağına da olsa dokunmak sohbet etmek çok güzel. :KK22: Daha fazla dokunup, daha fazla ilgileneceğim bakış falan atacağım Eğer "ne oluyoruz niye böyleyiz" diye benden uzaklaşırsa ben de "aa yanlış anlamışsın yazıklar olsun sana" diye salağa yatacağım :D Salağa yatmaya karar verdim kısaca. Gelecekse de kendisi gelsin:)

Ben eski sevgilisiyle konuşmasın diye saçma nasihatler veriyorum :D Koluna girip "bana baaak Y ile(bi başka kız olsun) görüşmedin dimii" diyorum. Gülerek yok yok diyor. Bi ara o kadar darladım ki "off lonely onun canı cehenneme" dedi. Siz hiç böyle kankalık gördünüz mü

Ben varım 🙋🏻‍♀️
En iyi arkadaşım, dostum bir erkek. Erkek arkadaşım yokken de ona bu şekilde davranırdım hala da öyle davranırım. Beğenmediğim, yakıştırmadığım kızlarla görüşmesine karışırım. Zaten çok vakti olan biri olmadığı için eğer sevgilisi olursa kıskanacağımı çünkü bana daha az vakit ayıracağını söylerim. O da hayır senin yerin başka sana sevgilimden bile daha çok değer veririm der. Ama ikimiz de birbirimize romantik hisler beslemiyoruz.

Kafanda kalacaksa hislerini belli edecek şekilde bir hareket yap. Bacağına dokun, tut kenara çek öp, sana karşı bir şeyler hissediyorum de ama bir şey yap. Arkadaş grubunun dağılması bahane. Zaten bunu göze almış olmalısın. Çünkü sevgili olsanız ve ayrılsanız arkadaş grubunun dağılması çok daha büyük bir ihtimal.

Ayrıca biraz empati yapın. Bir erkek açılamadığı kadına sadece ona dokunabiliyor, yanında olabiliyor diye hislerini gizliyor olsa çok yanlış anlaşılırdı. Bu bir nevi arkadaşlığı kötüye kullanmak.

Back
X