Ben varım

En iyi arkadaşım, dostum bir erkek. Erkek arkadaşım yokken de ona bu şekilde davranırdım hala da öyle davranırım. Beğenmediğim, yakıştırmadığım kızlarla görüşmesine karışırım. Zaten çok vakti olan biri olmadığı için eğer sevgilisi olursa kıskanacağımı çünkü bana daha az vakit ayıracağını söylerim. O da hayır senin yerin başka sana sevgilimden bile daha çok değer veririm der. Ama ikimiz de birbirimize romantik hisler beslemiyoruz.
Kafanda kalacaksa hislerini belli edecek şekilde bir hareket yap. Bacağına dokun, tut kenara çek öp, sana karşı bir şeyler hissediyorum de ama bir şey yap. Arkadaş grubunun dağılması bahane. Zaten bunu göze almış olmalısın. Çünkü sevgili olsanız ve ayrılsanız arkadaş grubunun dağılması çok daha büyük bir ihtimal.
Ayrıca biraz empati yapın. Bir erkek açılamadığı kadına sadece ona dokunabiliyor, yanında olabiliyor diye hislerini gizliyor olsa çok yanlış anlaşılırdı. Bu bir nevi arkadaşlığı kötüye kullanmak.