- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
Mutfağın önünden geçsem alanlardanım diyorsunBen yemeyip alanlardanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfağın önünden geçsem alanlardanım diyorsunBen yemeyip alanlardanım![]()
Kalp hastalığım yok, pimpirikli bir insan olduğum için gitmediğim bölüm kalmadı, hiçbir rahatsızlığım yok şükür kiBen hayatim boyunca hep zayiftim. Hatta 2,850 dogmusum ve direk kilo vermeye baslamisim 1,5 kiloya inmisim sadece kemik ve deriden ibaret kalmisim doktorlar ölür bu demis dusunun artik halimi ve hep zayif biri olarak devam ettim. Bende etek giymekten nefret ederdim zayifliktan bacaklar parantez gibi dururduesimle tanistigimda 1.72 boyunda 43 kiloydum. Kv ogluna sormus aman oglum hastalikli olmasin bu kiz diye. 9 yilda zorla 48 oldum.9. Yil hamile kaldim 5 ayda 11 kilo aldim ama sonlandirnak durumunda kaldim. Eee bebek olmadigi ezmirme olmadigi kosturmaca olmadigi icin o kilo kaldi. Vermeye calistim bu seferde simdi 54 kiloyum. Bazen ne yapsanda alamiyorsun sagligin yerindeyse cokta takma. Bu arada ben neden kilo alamiyorum diye capa tip fakultesine gitmistim ve kalp hastaligim oldugunu ogrenmistim sen hic doktora basvurdun mu bu konu hakkinda.
Nasıl alıştın ki ekmeğe?Ben ekmek yediğimde hep kilo alırım. Bence dene uzun süre ekmek yemedim kilomu korudum smdi sardım ekmege aldım braZ. Başladığında bırakamıyorsun bende senin gibi yiyemiyorum diyordum![]()
Önemli olan güzel ekmek bulmak böyle puf pufNasıl alıştın ki ekmeğe?
Benim hiç ağzıma atasım gelmiyor.
Evet kesinlikle alamamak daha zor. Evde de Tabi ki çalışabilirsiniz hatta instagramda yabancı fitnessci kadınların çok fazla egzersiz programları var. Youtubeda da var. Spor salonuna gitmek ayrıca mesai isteyen birşey sporu gitmesi duşu dönmesi falan derken kafadan 2 saat gidiyor eve yakın olsa bile.Fitnessa gidecek vaktim yok şu aralar, evde set halinde hareket çalışsam nasıl olur diyorum ama bilemedim.
Kilo alamamak almaktan daha zor, çünkü yok yani olmuyor. Hele ki bünyesi alışık olmayan insanlarda.
Aynen öyle.Evet kesinlikle alamamak daha zor. Evde de Tabi ki çalışabilirsiniz hatta instagramda yabancı fitnessci kadınların çok fazla egzersiz programları var. Youtubeda da var. Spor salonuna gitmek ayrıca mesai isteyen birşey sporu gitmesi duşu dönmesi falan derken kafadan 2 saat gidiyor eve yakın olsa bile.
Evde yapanlarin before afterlari gayet iyi duruyor isteyince kesinlikle olur![]()
Aldığın kilolar orantılı mı yayıldı peki?Ben de sen gibi kilo alamıyordum hatta bi ara 39 kiloya düşmüştüm. 22 yaşıma kadar bu böyle gitti ben de çok yiyordum hatta diyetisyene bile gittim kilo alabilmek için. Sonra hiç bişey yapmadım son 1.5 yıldır kilo aldım belki stresten belki hareketsizlikten bilemiyorum ortalama 43 civarı olan kilom şuan 52 biraz fazlam bile var diyebilirim hatta. Ben hiç bi çaba harcamadım kendiliğinden almaya başladım
Genel olarak orantılı ve güzel aldım bence yüzüm çok zayıftı mesela kilo alınca herkes ne kadar güzelleşmişsin dedi ben göğüsten almadım popodan aldım o da fazla göze batmıyor orantılı bence hafif göbekten fazlalığım var o da büyütülecek bişey değil biraz sporla toparlanacak gibiAldığın kilolar orantılı mı yayıldı peki?
Bir de bundan korkuyorum kilo alıyım derken orantısız popoya göğüse sahip olmak istemiyorum![]()
Çok iyiymiş ya, peki bacaklardan aldın mı?Genel olarak orantılı ve güzel aldım bence yüzüm çok zayıftı mesela kilo alınca herkes ne kadar güzelleşmişsin dedi ben göğüsten almadım popodan aldım o da fazla göze batmıyor orantılı bence hafif göbekten fazlalığım var o da büyütülecek bişey değil biraz sporla toparlanacak gibi
Bacaklarımda çok inceydi çizme giyince falan yapışmaz kötü dururdu şuan o da normal ben memnunumÇok iyiymiş ya, peki bacaklardan aldın mı?