Ben 15 yaşındayım bunu daha önce de söylemiştim. Şimdi boyum 1.67 ve önceden 50 kiloydum şimdi oruçta kilo vermişim 45 kiloyum 2 hafta da 55 kilo olabilir miyim 50'de yeter yani nasıl kilo alırım? Hiç iştahım yok hemen doyuyorum
Pekmez iç balık yağı kullan. Yada zayıflama sitelerine gir ne yapın diyorlarsa sen tersini yap Şaka maka 50 kilo yeter bence. Bende 50 kilo olmak için uğraşıyorum ama benim zayıflamaya ihtiyacım var kıskandım şimdi seni
Akışına bırak, 55 olup ne yapacaksın, bak ben 54 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum nafile.
Bence hiç kilo almak için öyle ekstra efor sarf etme, 15 yaşımdayken ben de cok zayıftım fiziğim falan çok güzeldi, 19 yaşındayım şu an ve kendimi pek beğenmiyorum açıkcası basenler falan.
bende kilo almak için bişeyler yapıyorum tatlım kendi tarifimi veriyim . geçen sene cicibebeyle sütü karıştırıp her akşam yedim 1ayda 4 kilo aldım şimdi tekrar başladım bide başka bir konuda bi arkadaş bahsetmişti her akşam 1 su bardağı pekmez içmiş(yarısı su yarısı pekmez) 1 haftada 7 kilo almış bende hem cicibebe yiyorum hemde çay bardağıyla pekmez içiyorum.tavsiye ederim yani aldığın kiloyuda geri vermezsin :)