- 17 Ağustos 2025
- 270
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
-
çıkıyorum da beğeneceğim erkkekler yokOrtsmitte yokmu, biryerlere cikmiyormusun?
hahahahha okuduğum bölümü duysan bi de şaşırırsınSen daha 20 yaşında kırmışsın kafayı evlilikle erkekle sevgililikle, git bir psikolojik destek al bu yaşta yazık günah harcanan bir hayat
Evlilik nasip işi hem siz daha kaç yaşındasınız ki evliliği düşünüyorsunuz.Çirkin de değilim hatta çekiciyim denebilir ama bugüne dek ne hoşlanan oldu ne eden içine kapalı da değilim nasıl evleneceğim ben bu gidişle ? Çevremdekiler hep kız veya sahipli erkekler doğru dürüst ilişki yaşanacak biri de yok evde mi kalacağım bu gidişle
abla bugün 20 yarın 30 ama bakan yok yokkkDerdine noldu yavrum daha yaşın kaç başın kaç senin yaaa
Kaderinde illa biri vardır nasibini bekleÇirkin de değilim hatta çekiciyim denebilir ama bugüne dek ne hoşlanan oldu ne eden içine kapalı da değilim nasıl evleneceğim ben bu gidişle ? Çevremdekiler hep kız veya sahipli erkekler doğru dürüst ilişki yaşanacak biri de yok evde mi kalacağım bu gidişle
20 abla ama zaman çabuk geçiyorEvlilik nasip işi hem siz daha kaç yaşındasınız ki evliliği düşünüyorsunuz.
Ben evde kalmışım skösslk (22) okuyor musun20 abla ama zaman çabuk geçiyor
bana ver kullanmıyosan çok ihtiyacım varBende kısmetim toptan kapansın istiyorum millet açılsın diye dert yaniyooo
göremiyorum abla sanırım beni görmüyo kısmetim kör olmuşKaderinde illa biri vardır nasibini bekle
o dediklerinin hepsini yapıyorum abla düğünlere bile gidiyorum çıkmıyor bakan hepsi de sahipli ordaki erkolarınprofiline baktım hep evlilik konuladı yahu bırak 20 yaşı artık 30 bile erken
tamam sevmek sevilmek güzel de bu böyle çat diye olmaz ki herkes boşlukta yalnızsa düşünebilir yargılamıyorum ama bide şöyle düşün kötü bir ilişki dense yalnızlık daha iyidir
sen kendine odaklan gençsin giyin süslen kafeye sinemaya ne bilim bir yürüyüşe çık bakalım kurs çok klasik ve imkan meselesi bazıları çok pahalı kabul ama üniversitede isen illa topluluklar ücretsiz gruplar vardır istediğin ilgili olduğun konuyla ilgili bi bak bakalım
tamamen kendine dön sadece kendinle ilgilen senin ışığını fark eden kişiler olacaktır muhakkak
ama her konuştuğunda sakın evlilik düşünme tanı gez toz ye iç
evlenip bide çocuk yapsan hayatın biter ben diyim başlamadan biter
gençlik bir kere geliyor dur telaş yapma çalış para kazan elin oğlanları mı yesin çatır çatır harca öğrenci değilsen eğer
evet okuyorum bacım 3.sınıftayımBen evde kalmışım skösslk (22) okuyor musun
böyle diye diye ömür geçiyor en çok da güzel olup yalnız oluşuma üzülüyorumDerdine noldu yavrum daha yaşın kaç başın kaç senin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?