Nasıl kısmetimi açabilirim

Hayriye hanım’ın taktığını yap busefer. 1673737. Koca istiyorum konusuna cevabım
hahah gerçi onlara yaramadı biri pinpon topu gibi oynayan oğuz'a saplantılı oldu biri ilkini öldürdü ikinciyi boşadı biri aldatıldı oğlan zaten ne yaptığı belli değil belki bu kızımıza yarar

hahah gerçi onlara yaramadı biri pinpon topu gibi oynayan oğuz'a saplantılı oldu biri ilkini öldürdü ikinciyi boşadı biri aldatıldı oğlan zaten ne yaptığı belli değil belki bu kızımıza yarar
Bızımkı cok fena ous’u (gıcık ceyda seslenisi) parmağında oynatır

Hadi Rainny 28 yaşında, buna ne oluyor anlamadım
Hormonları yükselince evlilik vaktinin geldiğini sanıyor. Oysa ki yaşı çok küçük.

Gez toz, yaşıtlarınla eğlen, sevgilin olsun onunla romantik anların olsun. Yurtdışına çık Dünyayı gez.. napacaksın evlenmeyi konu sahibi..

20 yaşında ne bu evlenme merakı napıyosun evde oturdun koca mı arıyosun

Allah aşkına 25 yaşından önce evlenme
Kıtlıktan çıkmış gibi daha sevgilin olmadan hemen evlilik düşünmek ne ya
Üniversitedesin gez toz takıl
ayrıca hep ‘sahipli erko’ larla ilgili bir lafların dönüyor bilemedim

Sevgiliyi de bulamıyormuş işte.bunu anlamak zor değil.

Sevgilim olmuyor diyor işte zaten.umut bile vaadetmiyormuş.birileri olsa niye böyle karamsar olsun kız.

Allah çirkin şansı versin diye boşa demiyorlar işte.ne babaanne kılıklı tiplerin ne kısmetler var valla.zor ne diyeyim.
Valla ben güzel olup yalnız kalan kimseyi görmedim olan çok nadir onda da bi kusuru oluyor mutlaka

O da var şimdi.sanki ev kızı olup boş oturuyorlar.onları da yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…