Nasıl kısmetimi açabilirim

eğer valla benden mutlusu olmaz o eli bi tutayım da sonrası gelir
ah be güzelim sen öyle zannet o tuttuğun el dikkat ette seni ateşe atmasın
tinder mindır bişi indir bari oyunlarda da çok yazarlar online olanlarda
ama onlar abaza benden demesi iki tatmin olursun sonra da ağlarsın

ah be güzelim sen öyle zannet o tuttuğun el dikkat ette seni ateşe atmasın
tinder mindır bişi indir bari oyunlarda da çok yazarlar online olanlarda
ama onlar abaza benden demesi iki tatmin olursun sonra da ağlarsın
benim ergenlik zaten öyle erkolarla sohbet ederek geçti tinder değildi ama ne olduklarını gayet iyi biliyorum öyle internetten falan çıkmaz yüz yüze çıkması lazım

benim ergenlik zaten öyle erkolarla sohbet ederek geçti tinder değildi ama ne olduklarını gayet iyi biliyorum öyle internetten falan çıkmaz yüz yüze çıkması lazım
ablacım iyi de bu böyle olsun diyince olcak bişi değil ki parayla da satılmıyor git al ama dur bir bekle saçma sapan birine kapılıp gidicen yoksa kriterin isteklerin sınırların olsun
kendine madem bu kadar vakit ayırıyosun yukarda bunları yapıyorum zaten demişsin bu konuları düşünecek vaktin olmaz mantıken
ne boğazı kesilen öldürülen nice kadın var erkeklerden tam tersi uzak durucan bu devirde senin yaşıtların tüyü bitmemiş ergen zaten senden büyükleri de manipüle eder nikah masasında bulursun kendini

her kötü habere bakarsak sokaktan dışarı çıkamayız ben de önüme gelenle olurum demiyorum ama bekleye bekleye yaş geçiyor

her kötü habere bakarsak sokaktan dışarı çıkamayız ben de önüme gelenle olurum demiyorum ama bekleye bekleye yaş geçiyor
yavrucum bak sen 35 40 yaşında değilsin tazecik genç kızsın yahu beklemiyceksin zaten olcağı varsa olur dur telaşlanma şimdiden zamana bırak bakalım
görücü mörücü denedim dersin kesin arkadaşlarının akrabalarının biriyle tanıştırmasını işte bari ama sana uygun olsun

Neden sürekli kısmet, evlilik konuları açıyorsun? 20 yaşındasın ne bu acele? Psikolojik destek al lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…