• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kısmetimi açabilirim

Siz de okuduklariniz bu sekilde mi anladiniz da burada milletr yargi dagitiyorsunuz anladin anlamadin diye😂
Ayni konuda baska mesajlarim da var. kime gore neye gore guzel(model vb degilse) guzellik goreceli.
Cogunluk degil ki istedigi begendigi kisinin ilgisini cekmek onemli
Tam olarak mirtanın dediğini söylüyorum yalnızlığın tercih olması farklı ilgi görmemek farklı. Güzellik pek göreceli de değil bu arada ama ilgi görmeyen kadın güzel değildir yani

Siz de okuduklariniz bu sekilde mi anladiniz da burada milletr yargi dagitiyorsunuz anladin anlamadin diye😂
Ayni konuda baska mesajlarim da var. kime gore neye gore guzel(model vb degilse) guzellik goreceli.
Cogunluk degil ki istedigi begendigi kisinin ilgisini cekmek onemli
Karşı cinse göre güzel değilmiş işte. Karşı cins beğenmemiş. Ben karar vermiyorum buna. Ayrıca burda bahsettiğimiz istediği erkeğin ilgisini çekmemek değil. Kimsenin ilgisini çekmeyen kadınlardan bahsediyoruz.

Karşı cinse göre güzel değilmiş işte. Karşı cins beğenmemiş. Ben karar vermiyorum buna. Ayrıca burda bahsettiğimiz istediği erkeğin ilgisini çekmemek değil. Kimsenin ilgisini çekmeyen kadınlardan bahsediyoruz.
benim etrafimda kimsenin ilgisini cekmeyen bi kadin yok sizin gibi. Herkes birilerinin ilgisini cekiyor soylediklerim dahilinde

benim etrafimda kimsenin ilgisini cekmeyen bi kadin yok sizin gibi. Herkes birilerinin ilgisini cekiyor soylediklerim dahilinde
Hafendi yorum yazdığımız konuda konu sahibi benden hiç hoşlanan olmadı yazmış. Daha deminden beri ne konuşuyoruz biz? Sizin neye itiraz ettiğinizden bile haberiniz yok.

Hafendi yorum yazdığımız konuda konu sahibi benden hiç hoşlanan olmadı yazmış. Daha deminden beri ne konuşuyoruz biz? Sizin neye itiraz ettiğinizden bile haberiniz yok.
ne oldu yine yargi dagitirken bana mi kizdin cen 😂
Ben konu sahibine yorum yapmadim, baska bir kullanici yorumuna yorum yaptim ondan alinti yaptim. Once okudugunu anla olurmu hanfendi. Hayirli isler

Hee ya bir de evlilik sanki yeni icat edilmiş birşey de bunlar bizim için kendini feda etmiş gibi davranıyorlar.ilk insandan beri olan şey.sanki size söylemediler mi bu tarz laflar.zaten sosyal medyaya girsen full şöyle kötü böyle kötü, aman evlenmeyinden başka birşe yok.eee yine gitti herkes evlendi.var demek ki gerekli olan birşeyler.ne kadar şikayet etsen de yapıyor herkes.kendi yaptığın şeyi de bu kadar kötüleyemezsin yani.
Okul bitip herkes bir yerlere dağılınca veya çoluk çocuğa karısınca insan çok yalnızlık çekiyor.
Ne eski sosyallik ne arkadaşlar var. Aileden de uzaksan hayatı biriyle paylaşmak her gün konuşmak istiyor insan.
Evliliğin faydası bu

ne oldu yine yargi dagitirken bana mi kizdin cen 😂
Ben konu sahibine yorum yapmadim, baska bir kullanici yorumuna yorum yaptim ondan alinti yaptim. Once okudugunu anla olurmu hanfendi. Hayirli isler
İyi de alıntıladığınız kişi de bu konuya yorum yapmıştı. Hepimiz konuya yorum yapıyoruz. Sizin hayatınız ve çevrenizi hiçbirimiz bilmiyor ve yorum yapmıyoruz 😵‍💫 konu sahibi güzelim, çekiciyim ama ilgi görmüyorum dediği için yapıldı o yorumlar. Siz fazla kişiselleştirip üstünüze alınınca konuyu unutmuşsunuz 😃

İyi de alıntıladığınız kişi de bu konuya yorum yapmıştı. Hepimiz konuya yorum yapıyoruz. Sizin hayatınız ve çevrenizi hiçbirimiz bilmiyor ve yorum yapmıyoruz 😵‍💫 konu sahibi güzelim, çekiciyim ama ilgi görmüyorum dediği için yapıldı o yorumlar. Siz fazla kişiselleştirip üstünüze alınınca konuyu unutmuşsunuz 😃
Ben sahsi bir bilgi vermedim ki sahsi bir yorumda da bulunmadim. Yoruma karsilik alinti ile yorum yaptim. Konu sahibine yorum yapsam soylerim bak bu yorumum sana mesela😀

Çirkin de değilim hatta çekiciyim denebilir ama bugüne dek ne hoşlanan oldu ne eden içine kapalı da değilim nasıl evleneceğim ben bu gidişle ? Çevremdekiler hep kız veya sahipli erkekler doğru dürüst ilişki yaşanacak biri de yok evde mi kalacağım bu gidişle
Kısmet buldun diyelim, sonra ne olacak? Başınız göğe mi erecek?
Şu “evde kalma” tabiri hala kullanılıyor mu yahu bizim zamanımda kalmadı mı bu? Evde kalmak nedir?

profiline baktım hep evlilik konuladı yahu bırak 20 yaşı artık 30 bile erken
tamam sevmek sevilmek güzel de bu böyle çat diye olmaz ki herkes boşlukta yalnızsa düşünebilir yargılamıyorum ama bide şöyle düşün kötü bir ilişki dense yalnızlık daha iyidir
sen kendine odaklan gençsin giyin süslen kafeye sinemaya ne bilim bir yürüyüşe çık bakalım kurs çok klasik ve imkan meselesi bazıları çok pahalı kabul ama üniversitede isen illa topluluklar ücretsiz gruplar vardır istediğin ilgili olduğun konuyla ilgili bi bak bakalım
tamamen kendine dön sadece kendinle ilgilen senin ışığını fark eden kişiler olacaktır muhakkak
ama her konuştuğunda sakın evlilik düşünme tanı gez toz ye iç
evlenip bide çocuk yapsan hayatın biter ben diyim başlamadan biter
gençlik bir kere geliyor dur telaş yapma çalış para kazan elin oğlanları mı yesin çatır çatır harca öğrenci değilsen eğer
üniden çıkmaz ya bence başka yerden de çıksa razıyım 25 olmadan

Kısmet buldun diyelim, sonra ne olacak? Başınız göğe mi erecek?
Şu “evde kalma” tabiri hala kullanılıyor mu yahu bizim zamanımda kalmadı mı bu? Evde kalmak nedir?
evet erecek çok istiyorum
ablacım iyi de bu böyle olsun diyince olcak bişi değil ki parayla da satılmıyor git al ama dur bir bekle saçma sapan birine kapılıp gidicen yoksa kriterin isteklerin sınırların olsun
kendine madem bu kadar vakit ayırıyosun yukarda bunları yapıyorum zaten demişsin bu konuları düşünecek vaktin olmaz mantıken
ne boğazı kesilen öldürülen nice kadın var erkeklerden tam tersi uzak durucan bu devirde senin yaşıtların tüyü bitmemiş ergen zaten senden büyükleri de manipüle eder nikah masasında bulursun kendini
onu da yaşadım saçma sapan birine tutuldum

Back
X