• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kısmetimi açabilirim

ev
Okul bitip herkes bir yerlere dağılınca veya çoluk çocuğa karısınca insan çok yalnızlık çekiyor.
Ne eski sosyallik ne arkadaşlar var. Aileden de uzaksan hayatı biriyle paylaşmak her gün konuşmak istiyor insan.
Evliliğin faydası bu
evet işte arkadaşlar yalan dolan ama eş iyi günde kötü günde yanında çok mu şey istiyorum

Mevzu illa uzun ilişki veya uzun evlilik değil ki. Güzel kadin ilgisiz kalmaz gelir gecerde olsa illa etrafinda birileri olur, bi hoşlanani olur, birilerinin dikkatini ceker flört eder eger kendi de istiyorsa.
Kimse benden hoşlanmadi, kimse bana bakmiyor diyen güzel bir insan olacagini ben de düşünmüyorum. Öyle bir dünya yok yani kendini kandirmak isteyen kandirabilir bi kisinin bile ilgisini cekmeyen biri cekici oldugunu ne biliyor mesela cidden?
fotomu atsam cidden güzelsin dersin

mutluluğu evlilikte arıyorsan, çok yanlış yerlere bakıyorsun. evlenerek daha mutsuz olursun. kendi benliğinin farkına var, kendini sev, bir iş edin, para kazan, ev/araba al, tatile git, .... yaşa hayatı. evlenenin aklına şaşarım.

Back
X