Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

Bu konuda bir üye..
Konu sahibine de akıl verdi.. sosyal medyayı dene dedi.
Ama ilginç durum şu ki kendisi sosyal medyadan bulduklarına işe yaramaz demiş. Ciddi ilişki insanı değillermiş. Buna rağmen neden tavsiye ediyor orasını hiç anlamadım.. 🤔😅
Hem tavsiye verip hemde farklı söylem cidden ilginç olmuş

Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
kaç yasındasınız herserde bi hayr vardr az kafanı dinle😊

Bu konuda bir üye..
Konu sahibine de akıl verdi.. sosyal medyayı dene dedi.
Ama ilginç durum şu ki kendisi sosyal medyadan bulduklarına işe yaramaz demiş. Ciddi ilişki insanı değillermiş. Buna rağmen neden tavsiye ediyor orasını hiç anlamadım.. 🤔😅

Çikolata sen nişanlandın mı , ne yaptın?? Böyle karşı tarafın ailesiyle tanışmalı konuların vardı

• Beğen
Reactions: 000
Ben internetten tanışıp evlendim. Ama öncesinde tanıştığım ve ilk tanıştığımda notlarını verdiğim bir kaç kişi oldu, beş para etmez tiplerdi. Çok şükür ki ne aradıklarını belli eden tiplerdi. Açıkçası artık ciddi birşey çıkmasından ümitli değildim arada tekrar canımın sıkıldığı birgün sadece laflamak için girdiğimde eşimle tanıştık. 1-2 sohbet derken yüz yüze tanışalım dedik. Sonrasında da bir daha ayrılmadık, 10 senelik evliyiz ve bir oğlumuz var🙏şansıma çok helal süt emmiş bir adam çıktı. Vicdanlı, sevgi dolu, çalışkan, ailesine çok düşkün bir adamdır. Şans verin ama pandemi bitsin, yüz yüze gelmeyin kimseyle bu dönemde. Başbaşa kalmayın, zaman verin , tanımaya çalışın ama netten düzgün insan bulmak büyük şans işidir. Bir arkadaşım netten evlendi mesela o da 10-12 sene evli kaldı bir çocugu var maalesef ihanetle sonuçlandı ama adama bakınca arkadaşıma sevgisi geçmiyordu bana hani hissedersiniz ya.Evlilik bitince tüm karaktersizligi zaten ortaya çıktı. Yani demem o ki gerçekten kısmet bu işler. Kötü evlilik olacağına gerçekten hiç olmasın ama dengini bulunca elbette güzel evlilik. Oluruna bırakın biraz da teslimiyet gerek. Herkesin gönlüne göre olsun dilerim 🙏

Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Senki yoğurdu üfleyerek yiyecekken evlilik duası istiyorsun 😁

Konularına bakın. Ben neden böyle atarlı cevaplar yazıyor diye baktım..
Statülü eş arıyor tinderdan. Ondan sürekli vurguluyor.
Arabistanlı doktor , pilot , Türk doktor bulmuş şimdilik.
Ilk 2si fos cıkmış. Şimdi son flörtünü övüyor.
Sonra ilk ikisi olmayınca yandım Allah diye konu açmış.Tinderda evlenmelik eş arıyor.:KK43:
Hatta konu sahibine de tavsiye etmiş. Durum bu..
Kartvizit bastırırken mesleği teyit etmiyorlar mesleği doktor olmayan biri de rahatlıkla bastırabilir veya benzeri bir kart çıkartılabilir yani kız düşürmek için de yalandan bastırılmış olabilir, şaşırmam yani

• Beğen
Şöyle diyeyim nişanlımla aramda maaş farkı 2 kat. Hatta o zam alacak. Fark biraz daha artacak gibi. Benden daha statülü bir mesleği var. Aramızda duygusal bağ var. Birbirimizi seviyoruz. Maaşımı biliyordu onun açısından sorun olmadi.
Arada sevgi varsa sorun olmuyor.
Ama iki tarafta mantık evliliği yapacaksa evet sorun olur.

Ama maaş farkı hiç utanılacak bir durum değil.
Hırsızlık arsızlık yapmıyorsunuz ki.
Helalinden kazandıktan sonra ha 3 ha 5.
Hiç kafaya takmayın.
Yeter ki arada sevgi olsun..😊
Ben de eşimin 2 katına yakın kazanıyorum ama onun benim yok aramızda. Birşey alındığında üzerime yapariz bunu ben demem o direk üzerime alınmasını sağlar. Onun da gerçi başka yerden sabit ek geliri olacak bir süre sonra. Ne varsa , ne yapıyorsak çocuğumuza zaten. Eşler arasında sevgi varsa erkek veya kadın kim fazla kazanırsa kazansın lafı edilmemeli bence

• Beğen
Evlenmek için birini aramak yerine tesadüf eseri biriyle tanışıp, aşık olmak gibisi yoktur bence . Neticede zemin sağlamsa o evlilik de sağlam olur diye düşünüyorum. Sosyal medyadan ne kadar zemini sağlam ilişki kurulur, bilemedim

Koca bulmak için Tinder en uzak durulması gerek sosyal medya aplikasyonu. ❌ Amacı zaten o geceyi geçireceğin birini bulmak. Arama sana en yakın mesafedeki adayları gösteriyor. Araç olarak Facebook, İnstagram, Twitter.. gibi Sosyal medyadan tanışılabilir. Uzun zaman dilimine yayılırsa evlilikle de sonuçlanabilir. Paralı bir evlilik şirketi vardı. 2 bin TL gibi bir rakama sizin kriterlerinize uygun 3 adayla görüştürüyordu. Ben denedim. Elektrik alamadım adaylardan. gerçek hayatın içine karışıp sosyalleşmenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Pandemi geçtikten sonra spor salonuna yazılabilirsiniz, seyahat turlarına katılabilirsiniz. Ama en garanti ve güvenilir olanı anne babalarımızın evlilik türü görücü usulü.

Şu dönemde en kolayı İnternetten görüşmek. Dışarıda gördüğümüz herkese vebalı muamelesi yapıp kaçarken sokaktan koca bulmak zor.

Okc iyidir hoştur güzel adaylar mevcuttur :dondurma:

Back
X